ulen ucu ucuna kaçırdık be

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: ulen ucu ucuna kaçırdık be

Mesaj gönderen denizxlord »

AlpAykan yazdı:
denizxlord yazdı:ne de olsa lodos farkı tebrikler kesmenizi bi an önce bekliyoruz arkadaşlar kolay gelsin
Şunu demesen olmaz demi.
niye zoruna mı gitti yoksa cümlelerimde bi iğneleme mi buldun anlamıyorum kendi klanımı övmeyi seviyorum haaa sen benim klanımı övmem zoruna gidiyorsa okuma yada sözlü olarak laf et geç ne var yani laf söylemek için söylemiş ne oluyorsun hem neden lodostaki arkadaşlarımın başarısı tılsıma ait olsun. bir süfü küfürbaz çoluk cocuk hepsi işin işine giriyor gerek yok bu tarz karşılıklı itişmelere lodos klanının başarısı işte diyorum ve susuyorum
Kullanıcı avatarı
SoLo
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SoLo »

denizxlord yazdı:
AlpAykan yazdı:
denizxlord yazdı:ne de olsa lodos farkı tebrikler kesmenizi bi an önce bekliyoruz arkadaşlar kolay gelsin
Şunu demesen olmaz demi.
niye zoruna mı gitti yoksa cümlelerimde bi iğneleme mi buldun anlamıyorum kendi klanımı övmeyi seviyorum haaa sen benim klanımı övmem zoruna gidiyorsa okuma yada sözlü olarak laf et geç ne var yani laf söylemek için söylemiş ne oluyorsun hem neden lodostaki arkadaşlarımın başarısı tılsıma ait olsun. bir süfü küfürbaz çoluk cocuk hepsi işin işine giriyor gerek yok bu tarz karşılıklı itişmelere lodos klanının başarısı işte diyorum ve susuyorum
Bunların realdeki görünümü "IRKÇI"
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Resim
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

SoLo yazdı:
denizxlord yazdı:
AlpAykan yazdı:
Şunu demesen olmaz demi.
Ulen bunuda Irkcı eddınya Sana yuh dıyorum..xD
Oke ozaman ben galatasarayı tutuyorum Sende fenerbahçe tutuyorsun..xd
ozaman buda bır ırkcılık Oluyor Dogrumudur..XD
Allahım yarabım...
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Notvalid
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Saltanat

Mesaj gönderen Notvalid »

Elinize Sağlık Ne diyelim İns kesersiniz
Kullanıcı avatarı
AmisoSxxClaRenCe
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen AmisoSxxClaRenCe »

samedsedir06 yazdı:
IIxxGhostmanxxII yazdı:Ben olsam keserdik ama cok uykum vardi samed cok yalvardi ama gelmedim gelsem kesin keserdik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Güzel is tebrikler ...

• Bu Arkadaşı tanıyan varmı beyeler..xD

Saol ceyhunum ..xD
Valla bu arkadaşı birkere kenana aldıydık skypteyken bir yandan çakmak gazı çekiyordu :mrgreen:
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bladem063 »

samedsedir06 yazdı:
SoLo yazdı:
denizxlord yazdı:
AlpAykan yazdı:
Şunu demesen olmaz demi.
Ulen bunuda Irkcı eddınya Sana yuh dıyorum..xD
Oke ozaman ben galatasarayı tutuyorum Sende fenerbahçe tutuyorsun..xd
ozaman buda bır ırkcılık Oluyor Dogrumudur..XD
Allahım yarabım...

ikv yi eskiden severdim artık yönetim yüzünden sevmiyorum. lakin bu oyunun tılsım sunucusunda sevdigim bi yan var.

sizi bilmem ama benim çevrem böyle. ne olursa olsun sohbetimize ve gırgırımıza bakarız. aramızda menfaatçiler yoktur. özellikle skype sohbetlerimiz ile zamanın nasıl geçtigini anlamayız. çogu kişiyle uzun süre dostluk yaptım.

arz klanındakilere göre lodos klanındaki kişiler ezik lodos klanına göre arz klanındaki kişiler ezik. herkez kendine göre düşüncelere sahip. saygı duymak lazım.
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen denizxlord »

ben şu anda istanbuldayım ve incirliden kozyatagına metrobüs artı otobüsle gidiyorum. her gün incirli metrobüsün üstünde zenci uzun boylu bi kardeşimiz parfüm ve lamba falan satıyor ve ben bu insan burada nasıl birşey satar zenci falan demiyorum sözlerinize dikkat edin. akıl tabi yaşta değil baştadır ama 27 yaşındayım büyüklerime saygınlığım küçükklerime sevgim var akıllı olun ben sizin oyunda küfür ettiğiniz laf attığınız 15 yaşındaki çocuklardan değilim ırkçılık yaptığım yada oyunda birilerini kötüleyecek değilim arzlardan çok ama çok sağlam adamlar var evet eziklerde var ama lodoslarda da bundan var o yzden sadece kendi klanım böyle bi başarıya girdiği için seviniyorum. kendime ait çok sağlam büyücüm var parlak ejderli alternator zırh + set.......
neyse konu uzuyor afedersiniz ama tekrar söylüyorum ben sizin 15 yaşınızda kanka ayağı çektğiniz birisi değilim hiçbir şey yapmıyorsan benden küçüksen yaşıma saygı duy benimle aynı yaştaysan yeterli olgunluğu göster benden büyüksen adam gibi yol göster laf söyle lafını dinleyelim boş konuşup saçma şeyler yazmayın buraya.....

denizxlord şifacı
LaSxPLaGaS büyücü
IIxRuMMeLxII savaşçı
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

denizxlord yazdı:
AlpAykan yazdı:
Şunu demesen olmaz demi.
Konunun zarar görmesini asla istemem fakat fikir alış verişi yapmamız gerekicek sanırım.

Şimdi ben Arz'ım ama oyunda sevdiğim , değer verdiğim ; Arz ve Lodos kardeşlerim de var.
Ve onların başarısı beni mutlu eder , sevindir.

Malum hepimiz bir mekanı paylaşıyoruz.
Sen ben diye , Arz Lodos diye , Kız Erkek diye v.b ayrım yapmasak iyi olur.
Ben bu şekilde inanın daha mutlu olurum.

Denizlord beni tanımadığına veriyorum.
Oyunda ki tarzımı , konuşmalarımı sen beni tanıyanlara sor...

Gel sende ayrım yapma ,

Samed kardeşimin dediği gibi ,tüm Tılsım'ın başarısı diyelim.
Samed başarılarınızın devamını dilerim kardeşim...
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

AlpAykan yazdı:
denizxlord yazdı:
AlpAykan yazdı:
Şunu demesen olmaz demi.
Konunun zarar görmesini asla istemem fakat fikir alış verişi yapmamız gerekicek sanırım.

Şimdi ben Arz'ım ama oyunda sevdiğim , değer verdiğim ; Arz ve Lodos kardeşlerim de var.
Ve onların başarısı beni mutlu eder , sevindir.

Malum hepimiz bir mekanı paylaşıyoruz.
Sen ben diye , Arz Lodos diye , Kız Erkek diye v.b ayrım yapmasak iyi olur.
Ben bu şekilde inanın daha mutlu olurum.

Denizlord beni tanımadığına veriyorum.
Oyunda ki tarzımı , konuşmalarımı sen beni tanıyanlara sor...

Gel sende ayrım yapma ,

Samed kardeşimin dediği gibi ,tüm Tılsım'ın başarısı diyelim.
Samed başarılarınızın devamını dilerim kardeşim...
Teşşkur ederım alp kardesım hayırlısı olur ınsallah ... darısı herkezın basına
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

Çar isimleri eksik kalmış ;)

Samed sizede başarılar :D
YENİSAHRA
Asım Küçük

“Genel Sohbet” sayfasına dön