gmler yeter artık migrata gezmez madalya almak içinmi grorz
- Yahuseyn
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
gmler yeter artık migrata gezmez madalya almak içinmi grorz
YA BU NE YA X350 MADALYA OLDU BİŞİ YOK BOŞ BIKTIM İLLAALLAH ETTİRDİNİZ YETER ARTI YUZUK KOLYE BİŞİ DUSSE BARİ PASO MADALYA YETER ARTIK SABRIM TASIYOR :evil:
Re: gmler yeter artık migrata gezmez madalya almak içinmi grorz
gidip madalya satın alıyonuz sonrada "madalyalar birikti :evil: " diyorsunuz şans işi bunlar bak bana ilk kenanda ışık yüzük 3. junondada ışık zırh düştü şansa bağlı herşey
tamam seni ayın üyesi yaptım gözüm tuttu.Mrxbaris yazdı:gidip madalya satın alıyonuz sonrada "madalyalar birikti :evil: " diyorsunuz şans işi bunlar bak bana ilk kenanda ışık yüzük 3. junondada ışık zırh düştü şansa bağlı herşey
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

senın gene az mısYahuseyn yazdı:YA BU NE YA X350 MADALYA OLDU BİŞİ YOK BOŞ BIKTIM İLLAALLAH ETTİRDİNİZ YETER ARTI YUZUK KOLYE BİŞİ DUSSE BARİ PASO MADALYA YETER ARTIK SABRIM TASIYOR :evil:
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı

ezük tayfunXxTayfunxX yazdı:senın gene az mısYahuseyn yazdı:YA BU NE YA X350 MADALYA OLDU BİŞİ YOK BOŞ BIKTIM İLLAALLAH ETTİRDİNİZ YETER ARTI YUZUK KOLYE BİŞİ DUSSE BARİ PASO MADALYA YETER ARTIK SABRIM TASIYOR :evil:620 tane madaLya var ne aLter yuzuk ne de aLter veya nucleus zırh var
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

hahaxllSmALoWllx yazdı:ezük tayfunXxTayfunxX yazdı:senın gene az mısYahuseyn yazdı:YA BU NE YA X350 MADALYA OLDU BİŞİ YOK BOŞ BIKTIM İLLAALLAH ETTİRDİNİZ YETER ARTI YUZUK KOLYE BİŞİ DUSSE BARİ PASO MADALYA YETER ARTIK SABRIM TASIYOR :evil:620 tane madaLya var ne aLter yuzuk ne de aLter veya nucleus zırh var
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı

öleyimdirXxTayfunxX yazdı:hahaxllSmALoWllx yazdı:ezük tayfunXxTayfunxX yazdı:senın gene az mısYahuseyn yazdı:YA BU NE YA X350 MADALYA OLDU BİŞİ YOK BOŞ BIKTIM İLLAALLAH ETTİRDİNİZ YETER ARTI YUZUK KOLYE BİŞİ DUSSE BARİ PASO MADALYA YETER ARTIK SABRIM TASIYOR :evil:620 tane madaLya var ne aLter yuzuk ne de aLter veya nucleus zırh var
cok komıksın
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı
Şans işi 300 madalyaya kadar bir şey düşmedi. Bir gün içinde setler tamam.
Ray malifalitiko
-
Kincalious
- İskele Babası

Savaşçımın junondan aldığı madalya sayısı : x7Yahuseyn yazdı:YA BU NE YA X350 MADALYA OLDU BİŞİ YOK BOŞ BIKTIM İLLAALLAH ETTİRDİNİZ YETER ARTI YUZUK KOLYE BİŞİ DUSSE BARİ PASO MADALYA YETER ARTIK SABRIM TASIYOR :evil:
Düşen Zırh sayısı : x3 [Evocation Koruması Gece Zırhı] [Işık Hanım Gece Zırhı] [Kenanın Gücü Gece Zırhı]
Şifacımın junondan aldığı madalya sayısı : x96
Düşen zırh sayısı : x 0
Büyücümün junondan aldığı madalya sayısı : x95
Düşen zırh sayısı : x1 [Kıyamet Alevi Gb Amplifikatörü]
Şans işi memnunum böyle olmasından
-------------------------------------------------------------
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

Sendeki de ayrı bı balıkKincalious yazdı:Savaşçımın junondan aldığı madalya sayısı : x7Yahuseyn yazdı:YA BU NE YA X350 MADALYA OLDU BİŞİ YOK BOŞ BIKTIM İLLAALLAH ETTİRDİNİZ YETER ARTI YUZUK KOLYE BİŞİ DUSSE BARİ PASO MADALYA YETER ARTIK SABRIM TASIYOR :evil:
Düşen Zırh sayısı : x3 [Evocation Koruması Gece Zırhı] [Işık Hanım Gece Zırhı] [Kenanın Gücü Gece Zırhı]
Şifacımın junondan aldığı madalya sayısı : x96
Düşen zırh sayısı : x 0![]()
Büyücümün junondan aldığı madalya sayısı : x95
Düşen zırh sayısı : x1 [Kıyamet Alevi Gb Amplifikatörü]
Şans işi memnunum böyle olmasındanDemekki neymiş kısmetten öte yol gitmezmiş
Sen şimdi çıkmadı diye üzülüyon ama çıkıncada fazla bi değeri kalmıyo bana çıkmasaydı ışık düşürene kadar atardım bi amacım olurdu