Hakkını aramak konusunda fazla ısrarcı olmasan iyi olur zira ben de hakkımı aradığım için forum hesabımdan oldum buyrun:
viewtopic.php?f=46&t=76176
Ayrıca burdan erdoğana sesleniyorum ben konuyu takip ediyorum ancak anlaşılan sizin takip ettiğiniz yok?
ÖLÜM OYUNU NERULL VE NOCOMMENT REZİLLİĞİ
- IFiReLiFeI
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÖLÜM OYUNU NERULL VE NOCOMMENT REZİLLİĞİ
WioFiReLiFe-WioFiReLiFeII-Firelifexşifa
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
IFiReLiFeI yazdı:Hakkını aramak konusunda fazla ısrarcı olmasan iyi olur zira ben de hakkımı aradığım için forum hesabımdan oldum buyrun:
Ayrıca burdan erdoğana sesleniyorum ben konuyu takip ediyorum ancak anlaşılan sizin takip ettiğiniz yok?
doğrudur kardeş ne diyim :S..Sömürüle sömürüle bi hal olduk.Bu benim son hakkımı arayısım bu konudan bişey cıkmazsa yapacak bişey yok .Karsılıgını alamadıgım bi oyun oynamak istemem.Silerim karakterlerimi gerekirse oyun oyun nereye kadar.Ama bi yantı alıcam bu yönetimden
- IFiReLiFeI
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Buyrun verecekleri yanıtı söyleyeyim ilk konuda şu cevabı alırsın:WHiSPeRoFDeaTH yazdı:IFiReLiFeI yazdı:Hakkını aramak konusunda fazla ısrarcı olmasan iyi olur zira ben de hakkımı aradığım için forum hesabımdan oldum buyrun:
doğrudur kardeş ne diyim :S..Sömürüle sömürüle bi hal olduk.Bu benim son hakkımı arayısım bu konudan bişey cıkmazsa yapacak bişey yok .Karsılıgını alamadıgım bi oyun oynamak istemem.Silerim karakterlerimi gerekirse oyun oyun nereye kadar.Ama bi yantı alıcam bu yönetimden
2. kere açmaya kalkışırsan şu yanıtı alırsın:DoNotDisturb yazdı:Etkinliklerimiz hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz konular forumlarımızda mevcut olarak bulunmaktadır. Düşünce paylaşımlarınızın etkinlik gelişimlerinde daha da etkili olabilmesi için lütfen yorumlarınızı ilgili konularda paylaşınız.
Etkinlik önerileriniz için viewtopic.php?f=87&t=40037
Etkinlik yorumlarınız için viewtopic.php?f=87&t=40195
3. kere açmaya kalkışırsan hesabın banlanır fazla kafa yormaya gerek yok bunları bilmek için.Nigeran yazdı:Etkinlik ile ilgili yorumlarınızı Etkinlik yorumları konusunda paylaşabilirsiniz iyi eğlenceler.
WioFiReLiFe-WioFiReLiFeII-Firelifexşifa
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ben burdayım gm ler bakıyorumda diğer actıgım konuları silmişsiniz buna bi yorum yapsanıza?
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Konuyu kitleyip göstermelik bir cevap yazacaklar.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Merhaba,
Sizlerin sorun,şikayet ve önerilerinizi daha sağlıklı takip edebilmemiz adına konularınızı
Etkinlik yorumları
Etkinlik önerileri
başlıkları altında açmalısınız iyi eğlenceler.
[Etkinlik]Zifan
Sizlerin sorun,şikayet ve önerilerinizi daha sağlıklı takip edebilmemiz adına konularınızı
Etkinlik yorumları
Etkinlik önerileri
başlıkları altında açmalısınız iyi eğlenceler.
[Etkinlik]Zifan