ÖLÜM OYUNU NERULL VE NOCOMMENT REZİLLİĞİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
WHiSPeRoFDeaTH
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ÖLÜM OYUNU NERULL VE NOCOMMENT REZİLLİĞİ

Mesaj gönderen WHiSPeRoFDeaTH »

ÖZETLİYEYİM.Ölüm oyunu Acıldı içeri alındık başladık vurmaya dolanmaya...sonra 500 hasarı actı herkese 500 vuruor...Neyse canımız gidiyor...Son 10 kaldık gm tesla kurdu?..Kurdu ama sadece belli kişilere dalıyor..İçerideki herkes kızıldereliyi kovalamaya baslayınca (Krospower)...Gm yönlendirmeye basladı herkes tek tek ölmeye basladı..Son 3 kaldık herneyse ben piyanist bide kızıldereli biz adamı kovalıyoz kesecez.Bu oyun basladıgından beri kactı bişey yapmadı gm tesla kurdu bana yönlendirdi ben kesildim..Sonra 2. tesla kurdu piyanist yönlendirdi oda öldü ve kazanan kızıldereli (krospower) oldu..İşin gülünç tarafı diyorum napıyosun gm adam kacıyor bize vuruyosun..Diyoki şans olarak size vurdu şansın yokmus dedi?..Be adam ben içeri girmişim 20 dinazor içmişim.Adam kesmişim sen bana ne şansından bahsediyosun..Sonra gelen pm ler şöyle???Krospower gm tanıyor ondan dolayı.Gm ler arzlara ayrımcılık yapıyor takma felan.Neyini takmıcam ya adam tesla kurdu herkesi kesti tek tek bi Adama vurmadı bumudur oyun ne şansından bahsediyor bu gm Allah Aşkına

Resim

Resim

Resim

Ben HAKKIMI ARICAM GM LER DEV LER YÖNETİCİ LER BANA Bu durumlarda yapabileceğimiz şeyler yok veya öyle bişi yapmazlar veya şanssızsın gibi kelimeler kullanmayın ben 500 akçemi istiyorum.Bu konuyuda acıcam..Burdada ne argo bi kelime var ne de başka bişey konuyu kilitlerseniz sizinde zihniyetinizi çözmüş olurum.Ben kolay kolay böyle konular acmam ama bu canıma tak ettirdi .
Kullanıcı avatarı
Savasko
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ÖLÜM OYUNU NERULL VE NOCOMMENT REZİLLİĞİ

Mesaj gönderen Savasko »

o an piyanist karakterinde ben vardım.doğukan (Quesdaniels) , kızılderelituni son 3 e kalmıştık.biz kızıldereli yi kovalarken hiç birşey yapmadılar .uzun bir süre kovaladık.orda hem ATX hem Nerull hem nocomment vardı.o adamı kesmeleri gerekirken nerull tesla kurdu.tesla önce doğukan arkadaşıma dalmaya başladı ve kesti.kızılderelinin canı 7 kalmıştı benım ise 10 du.ben tanktım o ofansifdi.bende ona dalmaya başladım derken tesla bukez bana dalmaya başladı ve ben öldüm.benden 2 sn sonrada kızıldereli süpürme den dolayı öldü.

ne kadar şans dedilerse arada bir haksızlık vardı.500 akçeyi vermeyin istemem ama ortadaki haksızlığı düzeltmenizi istiyodum ben.şimdi onuda istemiyorum bugünün yarınıda var elbet :)
[
WHiSPeRoFDeaTH
İskele Babası
İskele Babası

ya bırak eğer bu oyunda biraz olsun bak biraz olsun diyorum adalet varsa buna çözüm bulurlar ben hakkımı istiyorum öyle şans olmaz.
WHiSPeRoFDeaTH
İskele Babası
İskele Babası

orda 20 dinazor içtim nerdeyse..Kanatma yedim 5 defa 5 adet ejderha iksir içtim..Şans mans demesin bana kimse
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

Siz hala oynuyo musunuz böyle oyunları. Hayret !
Resim
WHiSPeRoFDeaTH
İskele Babası
İskele Babası

valla beykan bu gidişle zor ..Ayıptır yaptıkları yani utanmadan şanssızsın sana vurdu diyo onda kaldı kafam ya
WHiSPeRoFDeaTH
İskele Babası
İskele Babası

bu konu güncel tutucam cevap gelene kadar.
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Konuyu okuduğumda şaşırmadım desem ..

Geçmiş olsun.
Humanity
İri Fare Avcısı