ARKADAŞLAR GAFFAR DA TANKIN DİRENÇLERİ NASIL OLUYOR , GAFFAR NE VURUYOR YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN...
KESMEYİ DENEYEN ARKADAŞLAR EMİNİM İPUCU VERMİYECEKLER AMA... BELKİ İÇLERİNDE İNSALIK NAMINA YARDIM ETMEK İSTEYENLER CIKABİLİR DİYE SORDUM ..
YARDIM EDEN ETMEYEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM ...
GaFFaR DeNeYeN aRkAdaŞLAr iÇeRi
GaFFaR DeNeYeN aRkAdaŞLAr iÇeRi
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩۩ॐ๑๘۩ஜ๘๘۩๘۩¤ۣ ۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩۩ॐ๑๘۩ஜ๘๘۩๘۩¤ۣ ۜ๘۩ஜ
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: GaFFaR DeNeYeN aRkAdaŞLAr iÇeRi
Elektirik ve Buz dirençleri gerekli
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
Gaffara giden varda, kesen yok daha, hem biz burda anlattık diye sen anında karakterinle kalkıp gaffaramı gideceksin
- ForeverHope
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Divanı I Türk
Gaffar teşkilatda kesildi sanırım 2 kere. kendinden emin konuşmaxPrince yazdı:Gaffara giden varda, kesen yok daha, hem biz burda anlattık diye sen anında karakterinle kalkıp gaffaramı gideceksin![]()
TRhopelessTR (49) [(^)Ecel Getiren]~[(^)Latif]
Xhope (49) [(^)Ejder Asa]

Xhope (49) [(^)Ejder Asa]

Teknik olarak kesilmediForeverHope yazdı:Gaffar teşkilatda kesildi sanırım 2 kere. kendinden emin konuşmaxPrince yazdı:Gaffara giden varda, kesen yok daha, hem biz burda anlattık diye sen anında karakterinle kalkıp gaffaramı gideceksin![]()
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
fearlesss yazdı:ARKADAŞLAR GAFFAR DA TANKIN DİRENÇLERİ NASIL OLUYOR , GAFFAR NE VURUYOR YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN...
KESMEYİ DENEYEN ARKADAŞLAR EMİNİM İPUCU VERMİYECEKLER AMA... BELKİ İÇLERİNDE İNSALIK NAMINA YARDIM ETMEK İSTEYENLER CIKABİLİR DİYE SORDUM ..

kesmeyı denedık ama bukadar oldu:D:D
dırenclere gelınecede buz elektırık olursa ıyı.. taktık ısee dıkkat kardes..xD
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
samedsedir06 yazdı:fearlesss yazdı:ARKADAŞLAR GAFFAR DA TANKIN DİRENÇLERİ NASIL OLUYOR , GAFFAR NE VURUYOR YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN...
Arkadaşım Enerji 6 ya Kadar Herşey Yolunda Gözüküyor Neden Kesemediniz ki ?
Maşuk Aşığa Aşık, Aşık Maşuğa Aşık
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
Bi haltlar var amaByxjeff yazdı:samedsedir06 yazdı:fearlesss yazdı:ARKADAŞLAR GAFFAR DA TANKIN DİRENÇLERİ NASIL OLUYOR , GAFFAR NE VURUYOR YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN...
Arkadaşım Enerji 6 ya Kadar Herşey Yolunda Gözüküyor Neden Kesemediniz ki ?herkesin kudret ve Enerjileri Yüksek + Gaffarda Depremde Kutup açmışsınız.
İLLa birşeyi dalgaya vurcanız. Merak etmekte mi yasak?xPrince yazdı:Gaffara giden varda, kesen yok daha, hem biz burda anlattık diye sen anında karakterinle kalkıp gaffaramı gideceksin![]()
kardes yazıyı okursan "Ergi paylaşıyoruz ! İkimizi birden alt etmelisiniz " yazıyor. Orjinal konuda okmumuştum açıklamıslardı bi büyücü yanlışlıkla semihaya vurmuş.Byxjeff yazdı:samedsedir06 yazdı:fearlesss yazdı:ARKADAŞLAR GAFFAR DA TANKIN DİRENÇLERİ NASIL OLUYOR , GAFFAR NE VURUYOR YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN...
Arkadaşım Enerji 6 ya Kadar Herşey Yolunda Gözüküyor Neden Kesemediniz ki ?herkesin kudret ve Enerjileri Yüksek + Gaffarda Depremde Kutup açmışsınız.
Alâkası yok.O olay Gaffar Bey kesilirken Semiha Hanım bölgesinden uzaklaştılıp 'Hedef kaçıyor, yetenek kullanamazsınız!' durumunda 'Erg'i sana yönlendiriyorum Gaffar Bey' şeklinde geçiyor.Karıştırılmasın.exxon yazdı:kardes yazıyı okursan "Ergi paylaşıyoruz ! İkimizi birden alt etmelisiniz " yazıyor. Orjinal konuda okmumuştum açıklamıslardı bi büyücü yanlışlıkla semihaya vurmuş.Byxjeff yazdı:samedsedir06 yazdı:fearlesss yazdı:ARKADAŞLAR GAFFAR DA TANKIN DİRENÇLERİ NASIL OLUYOR , GAFFAR NE VURUYOR YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN...