Sahxyilan yazdı:Öncelikle geçmiş olsun dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Sanada teşekkür ederim hukumdargame .
Çalınan karakterim sobee üyeliğindeydi fakat telefon numarası üzerine değil hotmail üzerine.Hırsız, öncelikle maili çalmış sonra istanbuloyun.com'dan şifremi unuttumla şifreyi değiştirmiş.Eğer hotmail hesabımı geri alırsam karakterime kavuşurum.Hotmail şifremi geri alabilmek için yapmam gerekenleri biliyorsanız yardım ederseniz çok sevinirim..
Dediğim videoda karakterini gizli soru, alternatif e posta v.s hiç bir şey cevaplamadan sadece kayıt olurken yazdığın doğru ad soyad ve gerekli bilgileri doldur videoda herşeyi anlatıyor. İyi Forumlar..
Yok ben gizli soru ve alternatif e postamı biliyorum diyorsan şuraya git;
Sahxyilan yazdı:Öncelikle geçmiş olsun dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Sanada teşekkür ederim hukumdargame .
Çalınan karakterim sobee üyeliğindeydi fakat telefon numarası üzerine değil hotmail üzerine.Hırsız, öncelikle maili çalmış sonra istanbuloyun.com'dan şifremi unuttumla şifreyi değiştirmiş.Eğer hotmail hesabımı geri alırsam karakterime kavuşurum.Hotmail şifremi geri alabilmek için yapmam gerekenleri biliyorsanız yardım ederseniz çok sevinirim..
Dediğim videoda karakterini gizli soru, alternatif e posta v.s hiç bir şey cevaplamadan sadece kayıt olurken yazdığın doğru ad soyad ve gerekli bilgileri doldur videoda herşeyi anlatıyor. İyi Forumlar..
Yok ben gizli soru ve alternatif e postamı biliyorum diyorsan şuraya git;
Geçmiş Olsun . . Yazık Onca Saat Uğraşıp Didindğimiz Emeklerimize,Saatlerimize Yazık.Benimde Zamanında Çarlarım Çalınmıştır Çok Kötü Bir Duydu
Hakkımız varsa Helal Olsun . :?
bence bi baRdak soquk su ıC yapacagın hiç bişi yok hepsı faso fiso hikaye tek yapacagın iş pcyi kapatıp yolu mutfaga dayayıp buzlugu acıp su alıp üstüne buz kopy icmendir ) msn yi öle herkes alsaydı ohohooooo bos ıs car gitmiş ugrasma dahada bizzzat bu konu hakkında 3 ay Rehber. facebook(ikv) takımı herksle görüştüm Soquk su en iyi tavsiyem
Güzelce geçmiş olsun dileyeceğine yaptığına bak.Benim için ne kadar üzücü bir durum ama sen gülerek su iç diyorsun.İçimde biraz umut varsa bile ben yönetimle konuştum karakteri vermiyorlar diyorsun.Tabi o kadar emek bir tuşla elinden alınsa bilirdin.
arkadasım gercekler acıdır bıze olmadımı sanki kabullenip yeni car kasıcaksın o car gitmiş emin oL soqk su tavsiyem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Karakterinde (Çalınan) plus paketi varsa "IKV Destek" ile tavsiye geçmeni öneririm bazı karakterleri geri verebiliyorlar şansını deniyebilirsin ... İyi Forumlar.