>>>Meran'ın İlk MAREŞALİ Lonca LoTuS Farkıyla<<<

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Re: >>>Meran'ın İlk MAREŞALİ Lonca LoTuS Farkıyla<<<

Mesaj gönderen CuRe »

sonxlazz yazdı:
CuRe yazdı:Naylon yapmak kolay ve basit görünsede gerçekten zahmetli ve bir o kadar programlı bir iş. Biliyorsunuz ki bir zamanlar bizimde hedefimizde SoNxLaZ isimli karakteri mareşal yapmak vardı. Ta ki birbirimizden kopana kadar. 5 780 000 şana kadar emek verdim. Naylonculuk gerçekten zor... 8-) Emeklerimiz şimdi nerede bilemıyorum ama yapamadığımızı yapmış olmanız takdire şayan. Umarım daha da ileri seviyelerde naylonculuk görebiliriz. :) Hayırlı olsun. İyi forumlar.

emeklerinin nereye gittiğini merak ediyorsan çantandaki gözlük sayısına bak. 5m 700bin şana kadar emek vermişinya ben neden bilmiyorum ve fark etemdim heralde, halbuki ben en az emek veren kişi olduğunu sanıyordum, demek yanılmışım, yada sen yalan söylüyorsun ikisinden biri.
Naylondan aldığım sadece bir M.A Saygılı gözlük var. :?:
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sonxlazz »

CuRe yazdı:
sonxlazz yazdı:
CuRe yazdı:Naylon yapmak kolay ve basit görünsede gerçekten zahmetli ve bir o kadar programlı bir iş. Biliyorsunuz ki bir zamanlar bizimde hedefimizde SoNxLaZ isimli karakteri mareşal yapmak vardı. Ta ki birbirimizden kopana kadar. 5 780 000 şana kadar emek verdim. Naylonculuk gerçekten zor... 8-) Emeklerimiz şimdi nerede bilemıyorum ama yapamadığımızı yapmış olmanız takdire şayan. Umarım daha da ileri seviyelerde naylonculuk görebiliriz. :) Hayırlı olsun. İyi forumlar.

emeklerinin nereye gittiğini merak ediyorsan çantandaki gözlük sayısına bak. 5m 700bin şana kadar emek vermişinya ben neden bilmiyorum ve fark etemdim heralde, halbuki ben en az emek veren kişi olduğunu sanıyordum, demek yanılmışım, yada sen yalan söylüyorsun ikisinden biri.
Naylondan aldığım sadece bir M.A Saygılı gözlük var. :?:
ben çantanın ve üyelik hesabının tümünden bahsediyorum ve sadece m.a. saygılı değil bi çok gözlük çekildi sana ve diğer herkese asla kimseden bişeey esirgemedim şimdi kalkmış kendini ne b.k sanıyorsan emeklerimiz nerede diyorsun ünal haddinmi bil yoksa altınadn kalkamazsın.
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

sonxlazz yazdı:öncelikle sizi tebrik ediyorum ilk ben yapmak istedim ama olmadı, beceremedik. ama şu varki keşke çalıntı çarlar ile yapmasanız. gerçi sizin haberiniz yoktur çalıntı oldukalrından neyse. ben yapmak istedim ama siz yaptınız üzüldüm yapamadığım için. keşke etrafımda okadar çok bencil ve menfaatçi olmasaydı.
Çok merak ettim çalıntı çar hangisi? Sen bana orda bir tane çalıntı çar göster mareşali sileyim, kulaktan dolma bilgilerle bir yere varılmaz bunu bilecek kadar mantıklı bir insan olduğunu sanmıştım, teşekür ederim ve konumuz üzerinden tartışmaya devam etmezseniz sevinirim, kolay gelsin.
Resim
LoTusTayFun
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LoTusTayFun »

öncelıkle iyi Forumlar ;
ilk başta Tüm arkadaşlara tşkler .

Saygıdeğer SonxLaZ (TheLaZ) apo abı çalınçı çarlarla naylon yapmışsınız yazmışsın :)
Bilirsin saygım sonsuz agzımdan 1 tane laf çıkmaz sana ancak abicim 1 tane kanıtLı çalıntı karakter göster KILIÇ çarı gözünün önünde sileceğiz.Senin gibi adını yapmış bir kişiden boyle SAÇMA SAPAN ve LONCA İÇERİSİNDE KARDEŞİM DEDİĞİN ÜYELERİN TARAFINDAN ÇARLARIN SOYULUYOR onlara söyleyemeyınce bunu bızım uzerımıze atıyorsun, beklenmedik bir dawanıştı şahsımca. . .
Herneyse gelelım 2. hususa ;
Sonxcure olarak tanıdıgım unaL kardesım TheLaZ 'ın Şu andaki * * * mawı oLmasındaki en büyük etkenlerden birisi oLmuştur .
Herkesin biLdiği gbi o zamanlar Kp 'yı Sonx Lonca uyelerı kaSIyordu . O kp nın kasılmasında Lonca uyelerını teşfikleyen we Kp kasılması ıcın HERŞEY APO ABİ İÇİN dıyen Sonxcure (ÜnaL) için bu yazıları yazman beni gerçeten uzmekte birlikte çok büyük bir şekilde yıktı.
* NEmTLuTÜRKümDyNe *

[Sobe'nin Taktiri Epe]
Kullanıcı avatarı
hasan143
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hasan143 »

öncelıkle bu konusmalardan bır kıskanma sezdım :) ve burda mareşal olan kısılerın yapdıgı paylasıma leke dusurmenız bnce çok uzucu bır olay gece dememısler gunduz dememısler ugrasmıslar hll olsun dıyıp tbrk etmekden bska yapılan yorumlar cok sacma ve bn unalla hıc dıyolagım olmadıgı halde dısardan ızleyen bır kısı olarak unalında kendını dusuncegını hıc sanmıyorum sonxlerı ayada tutunların basında gelır bnce Thezlaz(apo) orda demısın kı unal bn senın cok yararını goremedım madem o yokken sen neden mareşal olamadın mrk edıorum blkı ısleırn varmısdır olmamısdır onlar ayrı ama ısteyen herkes ıstegını yapabılır azim önemlıdır/// :arrow:
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonxlazz »

ya ne oluyo burda bu hesap benim evet ama benim yazılarım değil bunlar ve kimin yazdığı hakkında en ufak bir bilgim yok ki oyunabile girdiğim yok, cure için yazılanlara katılıyorum ama o çalıntı falan benimle uzaktan yakından ilgisi yok. ulan beni tanımıyormusunuz ben birine b.k atacak adammıyım. yaptınız elinize sağlık ta bu yazıyı yazanın ben ta amna koym benim adımı kullanıp iş yapanın ta amna kyim.
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

mirkan1453 yazdı:
haydegidelummmm yazdı:Naylon Yaparak Kazanılan Mareşalden Bi B*k olmaz aqma hayırlı olsun..

MegaXleri sevmesemde mareşallik
Yalnızsavaşçının , kaliptonun , cruell , unuttum ismini bi Arz daha vardı ..ilkler onlar olmalıydı neyse artık. :roll:
:D
naylonsuz 3 yıldız olanın elinden öpeyim ben
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

ayrıca arkadaşlarımı çok seviyorum imrendim valla :) Sonunda meranın da bir mareşali oldu teşekkürler tebrikler hayırlı olsun helal olsun daha ne diyebiliriz ki :)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Reverence »

hayırlı olsun helal olsun bende ufak bi naylon girişimine bulundum 1 2 hafta katlanabildim gerçekten zor ve sabır gerektiren bir iş dışardan görüldüğü üzere kolay bir şey değil hadi bakalım devamını bekliyoruz :))
Resim
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Forum adı QMCERDEMO olan arkadaş yapmış olduğu küçük düşürücü yorumdan ötürü 1 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.

“Genel Sohbet” sayfasına dön