Bir Veda Da Bizden Olsun...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxxkorsanxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Bir Veda Da Bizden Olsun...

Mesaj gönderen xxxkorsanxxx »

Öncelikle Merhaba .

Bir vedada benden arkadaşlar. Okul sebebiyle bırakıyorum bu sene cok zorlu olacak herkes kendine iyi baksın aslında
okulda bir bahane 4 yıllık bır oyunculuktan sonra artık sıkmaya basladı Tanıdık tanımadık herkes kendine iyi baksın
Allah ' a Emanet Olsun ... Lonca KARARGAH ' takı butun arkadaslarıma Ve Diger Abilerime Arkadaslarıma Teşekkur edıyorum
yardımlarından dolayı Hakkınızı Helal Edin Benım Hakkım Varsa Eyer Helalı Hoş Olsun Skype ve Face Devam edecek oyuna belkı
arada selam vermek ıcın gırerım belkı bılmıyorum neyse arkadaslar dosta dusmana selam olsun Bu 4 yıl ııcnde kavga ettımde
oldu Kardeş oldugumda Herkese Kolay Gelsın... Özellıkle Lonca KARARGAH GüNüNDoĞuŞu DeVRiMTanRıSı BlueSaDnEs IIxJoNsxII xAFRODİSYAKx ByTATANGA xKADİRBEyx
şifacıxİNANÇ WeSWAGEL ByFawory ( Husam ) IIIHaSaNIII DarKDeŞŞETTwO xPLANETx oooFleXOoo JeoJeo YaGMuRPeriSi ne teşekkur ederım.
Herşeyden Önce yardımalrından dolayı Unuttuklarım varsa Loncadan kusurama bakamyın KARARGAH dıye yazdım selametle...

Şifacıdelinuretn - MuraT
makoloji
Kullanıcı avatarı
IIIHaSaNIII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Bir Veda Da Bizden Olsun...

Mesaj gönderen IIIHaSaNIII »

Murat kardeşim bence hiç oyunu düşünme en iyi kararı almışsın bende bırakıyorum zaten oyununda ne tadı kaldı ne tuzu bizi unutma yeter :)
Alkolikbüyü-IIHasaNII

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
xxxkorsanxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

IIIHaSaNIII yazdı:Murat kardeşim bence hiç oyunu düşünme en iyi kararı almışsın bende bırakıyorum zaten oyununda ne tadı kaldı ne tuzu bizi unutma yeter :)

Sagolasın Kardeşım sende dogru karardasın Unutmak dıye bırsey yok aynen devam arkadaşlıklar...
makoloji
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

İsabetli bir karar vermişsin dostum.1 haftadır oyuna girmiyorum çok rahatım.Sanki daracık bir alandan geniş bir alana çıkmış gibi hissediyorum kendimi.Reelde başarılar.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
xxxkorsanxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

TURKIYEIMPARATOR yazdı:İsabetli bir karar vermişsin dostum.1 haftadır oyuna girmiyorum çok rahatım.Sanki daracık bir alandan geniş bir alana çıkmış gibi hissediyorum kendimi.Reelde başarılar.

Teşekkurler kardeşım sanada reelde başarılar umarım bende huzurlu olurum :)
makoloji
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Kardeşim ALPASLAN'ım :)
Ben bunu hep söylerim annemizden babamızdan fazla zaman geçirdik birbirimizle.Çok güzel dakikalarımız oldu.Çok güzel anılarımız oldu.Senle geçirdiğim hiç bir an yüzümden tebessüm eksik olmadı.Bizde artık yavaş yavaş bırakmayı düşünüyoruz çok sıkmaya başladı.İnşallah reel hayatında başarılı olursun oyun hiç bişeyden önemli olamaz.Selametle kendine iyi bak.Bu veda birdaha görüşmeyeceğiz anlamına gelmiyor inşallah skype,msn hep görüşücez.Selametle kendine iyi bak. :)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
xxxkorsanxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Afrodisyak yazdı:Kardeşim ALPASLAN'ım :)
Ben bunu hep söylerim annemizden babamızdan fazla zaman geçirdik birbirimizle.Çok güzel dakikalarımız oldu.Çok güzel anılarımız oldu.Senle geçirdiğim hiç bir an yüzümden tebessüm eksik olmadı.Bizde artık yavaş yavaş bırakmayı düşünüyoruz çok sıkmaya başladı.İnşallah reel hayatında başarılı olursun oyun hiç bişeyden önemli olamaz.Selametle kendine iyi bak.Bu veda birdaha görüşmeyeceğiz anlamına gelmiyor inşallah skype,msn hep görüşücez.Selametle kendine iyi bak. :)

Sınanım kankam kardeşım ...
Aynen bırlıkte cok guzel anılarımız dakıklarımız oldu Benımde senle konusurken yuzumden hıc tebessum eksık olmadı Sana cok teşekkur edıyorum ve hatta omere de cok teşekkur edıyorumkı zamanında ıkımızıde loncaya alıp bızı tanıstırdıgı ıcın Oyunu bırakmam Demek Kardeslerımı kankalarımı bırakıcagım anlamına gelmes skype face 7 24 konsuruz kardesım cok teşekkur ederım sanada ReeL ve oyunda basarılar dılerım olmadı cık gel baska bıseyler yaparız :):)
makoloji
Kullanıcı avatarı
xxxkorsanxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Afrodisyak yazdı:Kardeşim ALPASLAN'ım :)

Sınan ' ım kankam kardeşım ...
Aynen bırlıkte cok guzel anılarımız dakıklarımız oldu Benımde senle konusurken yuzumden hıc tebessum eksık olmadı Sana cok teşekkur edıyorum ve hatta omere de cok teşekkur edıyorumkı zamanında ıkımızıde loncaya alıp bızı tanıstırdıgı ıcın Oyunu bırakmam Demek Kardeslerımı kankalarımı bırakıcagım anlamına gelmes skype face 7 24 konsuruz kardesım cok teşekkur ederım sanada ReeL ve oyunda basarılar dılerım olmadı cık gel baska bıseyler yaparız :):)
makoloji
Kullanıcı avatarı
sequencerr
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen sequencerr »

Şerro Bizi Yazmamış Laa Şuna Bak :D Zaten hep beraber oldugumuz için bi b*k Yazmıom Lan Sana :D :D
xAnaRChYx - diyarr
Kullanıcı avatarı
IIIHaSaNIII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen IIIHaSaNIII »

sequencerr yazdı:Şerro Bizi Yazmamış Laa Şuna Bak :D Zaten hep beraber oldugumuz için bi b*k Yazmıom Lan Sana :D :D

Emre ne adamsın ya :)
Alkolikbüyü-IIHasaNII

Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön