Hesabınız uyarı amaçlı 7 gün uzaklaştırılmıştır. Bireyleri aşağılamaya çalışmaya devam ederseniz süresiz uzaklaştırılacaksınız.
Sosyolog
GH FARKIYLA 2 !
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- KOZHEY
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
Re: GH FARKIYLA 2 !
Hadi Bunun Altınada GH Farkı Yazın :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- MaNiaCjndII
- Sahaf Yardımcısı
KOZHEY yazdı: Hadi Bunun Altınada GH Farkı Yazın :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Peki senin altına ne yazalım ?ordaki insanlarla dalgamı geçtiğinizi zannediyorsunuz ? fotoğraftakileri çokmu komik görüyorsunuz ? açın çanakkale zaferini kazanan atalarımıza bakın o zaman daha çok güldürür sizi sanırım !!!!!
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,DyBMaNiaC.
GöLGe HaRaMiLeRi

S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
GöLGe HaRaMiLeRi

S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
-
- Salgın Koruyucusu
Ben olsam Utanır bi daha buralara uğramazdım.MaNiaCjndII yazdı:KOZHEY yazdı: Hadi Bunun Altınada GH Farkı Yazın :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Peki senin altına ne yazalım ?ordaki insanlarla dalgamı geçtiğinizi zannediyorsunuz ? fotoğraftakileri çokmu komik görüyorsunuz ? açın çanakkale zaferini kazanan atalarımıza bakın o zaman daha çok güldürür sizi sanırım !!!!!
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
GH FarkıMaNiaCjndII yazdı:KOZHEY yazdı: Hadi Bunun Altınada GH Farkı Yazın :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...