Aynen öyle büyümesi söz konusu değil , herkes için teek teek dua edicemSeRRuh yazdı:Canceazi yazdı:Şerruh şimdi tam anlamıyla başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtladı benceSeRRuh yazdı:Tebrik ederim
Teşekkür ederim arkadaşlarTryagain yazdı:Tatillere gidiyorum, dönüyorum Emin paşamız hala oyunda kendini çürütüyormuş :lol: Ne diyeyim hayallerinin peşinden koşan bir genç görüyorum, tebrik ediyorum paşamızı. Şerruh'a da centilmenliğinden ötürü kendi adıma teşekkür ediyorum.(Malum ters bir şey yazsa olay büyüyecek) Aynen devam ne diyelim, zevk meselesi![]()
Olayın büyümesi söz konusu bile degil köprünün altından çook sular aktı çok şey degişti zaten Eminönü sunucusunda bol bol konuştuk bunları Emin ile son istekleri arasında beni kesebilmek gibi saçma bişeyde olsa yerine getirmesine yardımcı oldugum için ufak bir rica hakkım olmuştur umarım. Kutsal topraklara gidince benim içinde bir dua edersen çok sevinirimayrıca uzun yola çıkıyorsun gidipte dönmemek var hakkım varsa helal olsun.
ATARA ATAR, GİDERE GİDER YOZGAT ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER !
Re: ATARA ATAR, GİDERE GİDER YOZGAT ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER !

( ByAttack )( THexNeFes )( SHooT )
> ! EMiN ! <[/center]
Emin birde kolopere ismini fan art'a katılan çakma hesaplardan anımsadım. Hayırdır

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
]Selamın Aleyküm , Art Niyetli Yorum Yapmayın Demişsin Ama , Demeden Duramayacağım .
Tılsım Meselesi , Konunun İlerleyen Bölümlerinde Tılsım - Eminönü İkilisinden Kazandığım Ws Nimetleri Demişsin .
Tılsımda KabusxAGReSiF ' İle Attığın Wsleri O Kazanmıştı
Ne Gibi Bir Gelir Elde Ettin Anlamadım
Tılsım Meselesi , Konunun İlerleyen Bölümlerinde Tılsım - Eminönü İkilisinden Kazandığım Ws Nimetleri Demişsin .
Ne Gibi Bir Gelir Elde Ettin Anlamadım
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Masterlid yazdı:Selamın Aleyküm , Art Niyetli Yorum Yapmayın Demişsin Ama , Demeden Duramayacağım .
Ne Gibi Bir Gelir Elde Ettin Anlamadım![]()
Merandada ZamanxYİNGG e 2 kere ard arda yenildi ama inkar gelme gibi bi özelliği var üsteleme yalancı çıkarır senide
{REHBER}
oOoYaSaKAşKoOo Ecel Getiren
oOoYaKaNAşKoOo Ashab-ı Kehf
oOoYaLaNAşKoOo Ejder Asa
oOoYaSaKAşKoOo Ecel Getiren
oOoYaKaNAşKoOo Ashab-ı Kehf
oOoYaLaNAşKoOo Ejder Asa
Masterlid yazdı:]Selamın Aleyküm , Art Niyetli Yorum Yapmayın Demişsin Ama , Demeden Duramayacağım .
Ne Gibi Bir Gelir Elde Ettin Anlamadım![]()
Gökhan Gökhan Gökhan, Emin bana da kesildi ama çaktırmıyor. Aslında senide keserim de ellerim klavye ye basmaktan yoruldu.
Her neyse kolay gelsin.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Meranın Tek KraLı Benim hacı İtirazı oLan vaRSa buyursun. . .
.....::::=>>Gunes <<=::::....[/b
]
]
.....::::=>>Gunes <<=::::....
.....::::=>>Gunes <<=::::....
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Emini bi tek sen değil çok kişi yendi biz ortaklıktan çıkıp direnç itemlerini sattıktan sonra adam itemlerini dizmiş gitmiş tek (direnç itemler varken bile) kesemediği adamı kesmiş sen burada ben emini kesmiştim diye hava atıyon yingg yani çocuğun arkasından konuşuyonuz gitti umreye onun yerine ben cvp weriyorumda yarın merana gelirse 100m sine vs atmaya yermi sen bana onu söle:D
Abdullah...
Abdullah...
- JogaBonito17
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos

Bu carın neden max hasarı yok ? Ezik car