Hoşçakalın dostlar.IIxISMAILxII
Re: Hoşçakalın dostlar.IIxISMAILxII
Oyun oynama yası yoktur ınsan eglenmek ıcın oyun oynar ıkı haytınıda buna uydura bılmek mumkun
ben grafik tasarımla ugrasıyorum hem sosyal haytım hem oyun haytım hemde ıs haytım var bence ıstersen bı cok seyı aynı anda basarırsın ama secımler ınsanın dogasında vardır kımse asla dememelı asla sunu yapmam asla bunu yapma asla oyunu bırakma gib hersey tadında guzeldır
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İsmail kardeşim bırakmakla en doğru şeyi yapmışsın bence okullar başlayınca ben de komple bırakacağım. belki ikv yönetimi oyuncuları grup bölgeleriyle bu kadar sıkmasaydı arada girebileceğimiz bir oyun olabilirdi. görüşmek dileğiyle kendine iyi bak hayatında başarılar faceden görüşürüz artık 
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
-
- Sahaf Yardımcısı
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
İyi dileklerinizden dolayı teşekkürler.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
-
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
SENİ PEK SEVMEM BANA ÖZGÜ DÜŞÜNCE AUİRUS MUYDU NEYDİ KENDİNE İYİ BAK HEMŞERİM ...

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
Oyunda beni sevmeyenler de varmış.Ögrenmiş oldum.Theundertaker yazdı:SENİ PEK SEVMEM BANA ÖZGÜ DÜŞÜNCE AUİRUS MUYDU NEYDİ KENDİNE İYİ BAK HEMŞERİM ...
ARGOS - ARGOSS
.

.

İsmail Kaya
- xxxkorsanxxx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
-
- Cin Avcısı
Ayrımcılık konusundan sevmiyordum ama ginede bağrımıza basardık 6 senelik oyuncuyum ömüre sor söyler :arrow:TURKIYEIMPARATOR yazdı:Oyunda beni sevmeyenler de varmış.Ögrenmiş oldum.Theundertaker yazdı:SENİ PEK SEVMEM BANA ÖZGÜ DÜŞÜNCE AUİRUS MUYDU NEYDİ KENDİNE İYİ BAK HEMŞERİM ...Neyse artık hiçbirinin öneminin olmadıgını düşünüyorum.Teşekkürler yinede kardeşim.

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
Canın sagolsun dostumTheundertaker yazdı:Ayrımcılık konusundan sevmiyordum ama ginede bağrımıza basardık 6 senelik oyuncuyum ömüre sor söyler :arrow:TURKIYEIMPARATOR yazdı:Oyunda beni sevmeyenler de varmış.Ögrenmiş oldum.Theundertaker yazdı:SENİ PEK SEVMEM BANA ÖZGÜ DÜŞÜNCE AUİRUS MUYDU NEYDİ KENDİNE İYİ BAK HEMŞERİM ...Neyse artık hiçbirinin öneminin olmadıgını düşünüyorum.Teşekkürler yinede kardeşim.
ARGOS - ARGOSS
.

.

İsmail Kaya
-
- Cin Avcısı
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Canın sagolsun dostumTheundertaker yazdı:Ayrımcılık konusundan sevmiyordum ama ginede bağrımıza basardık 6 senelik oyuncuyum ömüre sor söyler :arrow:TURKIYEIMPARATOR yazdı:Oyunda beni sevmeyenler de varmış.Ögrenmiş oldum.Theundertaker yazdı:SENİ PEK SEVMEM BANA ÖZGÜ DÜŞÜNCE AUİRUS MUYDU NEYDİ KENDİNE İYİ BAK HEMŞERİM ...Neyse artık hiçbirinin öneminin olmadıgını düşünüyorum.Teşekkürler yinede kardeşim.
Ömürü tanırım sanırım senin adında İbo'ydu.Ömür'e selamlar bu arada.
ÖMÜRLE HESAPLARI AYIRDIK