merhaba arkadaşlar ben yaklasık 1 ay önce plus paket aldım 1 aylık fakat epin şifresini yazdıgımda 2 sayı boşta kalıyor yani olması gerekenden 2 rakam daha fazla ? bunun nededini anlıyamadım Desteğe msj attım ama cevap gelmedi henüz belki gece oldugundan dolayı ama dahada aydınlatacak arkadaşlar veya Forum yöneticileri varsa sevinirim
Saygılar..
Plus Paket şifresi yanlış Yardım !!!
Re: Plus Paket şifresi yanlış Yardım !!!
güncel !!!
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
paslanmıştır e-pin ondandır
şaka bir yana e-pini kopyalarken yalnış ve eksik kopyalamışsındır.Bi e-pini 1 ay boyunca neden saklarsın onu anlamadım kullanmıcaksan almasaydın keske ama olan oldu orjinali falan duruyosa oradan bi kontrol et
şaka bir yana e-pini kopyalarken yalnış ve eksik kopyalamışsındır.Bi e-pini 1 ay boyunca neden saklarsın onu anlamadım kullanmıcaksan almasaydın keske ama olan oldu orjinali falan duruyosa oradan bi kontrol et
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
usta olay şöyle oldu ben o 1 aylık plus paketi alırken yanında 1 aylık plusuda aldım yedekte dursun diye uzatırım diye bitince
sonradan karakter ismimi değiştirmem gerekti e pinle değişcektim baktımki durum böyle :S ya ben para verdim ona öyle şeymi olur bilader sonuna kadar hakkımı arıycam burdan tüm yetkililer duysun sesimi
sonradan karakter ismimi değiştirmem gerekti e pinle değişcektim baktımki durum böyle :S ya ben para verdim ona öyle şeymi olur bilader sonuna kadar hakkımı arıycam burdan tüm yetkililer duysun sesimi
Güncel !!!
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
aldıgın şifrenin orjinali sendemi.Yani şifreyi ilk aldıgında sana verilen e-pini bir yere falan yazıp saklamışsan sorun orda olabilir diyorum.Eger orjinali elindeyse destege tekrar mesaj at derim...
Aldanma insanların samimiyetine
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
orjinali bende kardeşim aldıgım günden beri saklıyorum aynı bir şekilde desteğe mesaj attım bugun 03.00 sularınd cevap gelmedi daha valla
Güncel !!!
MODERATÖRLER DUYUN SESİMİZİ KAÇ GÜNDÜR BU SORUNLA UGRASIYORUM BOGAZIMA KADAR GELDİ YA BU REZALETE Bİ ÇZÖÜM BULUN BİRAN ÖNCE
Güncel !!!