Hakkımda söylenenler icin !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
sanat00
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Hakkımda söylenenler icin !

Mesaj gönderen sanat00 »

sayın ve degerli meran oyuncuları . 4 yıla yakın bir süredir emek verip oynadıgım savaşsanatlı isimli carımı cakma diye adlandıran bazı kendisini bilmeyen insanlar , oyunu oynanmaz hala getirdiler benim icin . e.ö savaşsanatı senin bu nickin uzaktan yakından ilgisi yokmusda bak ben mehmet olarak vermiş oldugum emegin sonucunda elde edilmiş bir car . cok iyi biliyorum e.ö savassanatının destek takımında oldugunda ve bütün herseyini destekden yrd aldıklarınıda e.ö de ki arkadaşlarım cogu kez söylemişti .. artıık bunu bıraktılar choosensxkral diye birisini sürekli yazıp duruyolar bana bu arkadaşıda tanımak isterdim ama tanısamadım benim geldigim sunucu e.ö ,dür daha inanmayanda varsa 6 adet daha 49 lv karakterim var hepsi ile girip tek tek inanmayan insanlara pm atmak boynum borcudur.

Simdi bana kral diyen arkadaşlar bakın bu fotoyu forumda gecmiş konuları incelerken aradım buldum bu bana dedigini adamın carı , dier fotoda ki carda benim emegim . .

Kral dediginiz kişi :

Resim :arrow: Arkadaşlar DİKKATLİ BAKARSANIZ SACI ARKADAN BAGLI . . .

Resim :arrow: Buda benim karakterim simdi sayın yönetim bu oyunda karakterlerin nicki degişyorda fiziksel ve dıs görünümü degişitirme imaknız mı ?
Kullanıcı avatarı
koLopere
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Hakkımda söylenenler icin !

Mesaj gönderen koLopere »

Paşa iyisin hoşsun :D Ben geçen sana KNiFeDGe den konuştum sen hatem misin diye ? Dedin evet Öz abim olur :) Bu karakteride eminönünden aktardım dedin ? yalanım var mı ?
Resim
( ByAttack )( THexNeFes )( SHooT )

> ! EMiN ! <
[/center]
Kullanıcı avatarı
grafikzeydan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen grafikzeydan »

BAŞKA CHAR SATIN ALMIŞ OLABİLİRSİN ALMISSINDA YADA ÇALMISSIN.AYRICA TİPİN SÜT GİBİ BAKYO BEN O CHAR BENİM OLSA SİLERDİM
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
MackRuLz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen MackRuLz »

grafikzeydan yazdı:AYRICA TİPİN SÜT GİBİ BAKYO BEN O CHAR BENİM OLSA SİLERDİM