YETER ARTIK !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SNOOKER
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Young Crew

YETER ARTIK !

Mesaj gönderen SNOOKER »

Sarraf artırıcımın son günüydü, ve bende maden çekmek istedim sabah sularında saat 11.00'da madene oturdum(ELMAS), zaman geçti , geçti , geçti saat akşam 21.00 da artırıcım bitti.Sonra ben yine devam ettim zaman yine akıp gitti gece yarısına yaklaştım.Ben çekmeye devam ettim yine de birkaç saat sonra ÖZEL SAHUR OLAYI başladı.Ben yine devam ettim maden çekmeye saat 05.00 oldu.Sabaha yaklaştığı için oyunu kapatmak istedim.Elimde kalanlar bunlar yani günün karı ;
193 Elmas.
4 yeşil Elmas.
0 menekşe elmas.
16 saate yakın zamanımı harcadım ve elimde kalanlar bunlar oldu? EMEK, EMEK, EMEK, bu emek değil de nedir?
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Kullanıcı avatarı
iktxfuzuli
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: YETER ARTIK !

Mesaj gönderen iktxfuzuli »

kardeş senin adına üzüldüm umarım menekşeye bir gün ulaşırsın kendine harap etme
Kurtlar Vadisi Pusu
Polat Alemdar
Kullanıcı avatarı
azizcan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen azizcan »

SNOOKER yazdı:Sarraf artırıcımın son günüydü, ve bende maden çekmek istedim sabah sularında saat 11.00'da madene oturdum(ELMAS), zaman geçti , geçti , geçti saat akşam 21.00 da artırıcım bitti.Sonra ben yine devam ettim zaman yine akıp gitti gece yarısına yaklaştım.Ben çekmeye devam ettim yine de birkaç saat sonra ÖZEL SAHUR OLAYI başladı.Ben yine devam ettim maden çekmeye saat 05.00 oldu.Sabaha yaklaştığı için oyunu kapatmak istedim.Elimde kalanlar bunlar yani günün karı ;
193 Elmas.
4 yeşil Elmas.
0 menekşe elmas.
16 saate yakın zamanımı harcadım ve elimde kalanlar bunlar oldu? EMEK, EMEK, EMEK, bu emek değil de nedir?
Burada Biraz sallamasyon var :D 16saat pcde kalacaksın ve elinde 197adet Elmas olacak ? Artırıcım var demiştin Her elmastan 2şer tane düşüyor arada tek torba düşüyor. artırıcının bittiğinden sonra da tek torba desek sahurda yıne 2torba düşüyor. 197tane demen bıraz mantıksız :)
Resim
Kullanıcı avatarı
SNOOKER
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SNOOKER »

SNOOKER yazdı:Sarraf artırıcımın son günüydü, ve bende maden çekmek istedim sabah sularında saat 11.00'da madene oturdum(ELMAS), zaman geçti , geçti , geçti saat akşam 21.00 da artırıcım bitti.Sonra ben yine devam ettim zaman yine akıp gitti gece yarısına yaklaştım.Ben çekmeye devam ettim yine de birkaç saat sonra ÖZEL SAHUR OLAYI başladı.Ben yine devam ettim maden çekmeye saat 05.00 oldu.Sabaha yaklaştığı için oyunu kapatmak istedim.Elimde kalanlar bunlar yani günün karı ;
193 Elmas.
4 yeşil Elmas.
0 menekşe elmas.
azizcan yazdı:Burada Biraz sallamasyon var :D 16saat pcde kalacaksın ve elinde 197adet Elmas olacak ? Artırıcım var demiştin Her elmastan 2şer tane düşüyor arada tek torba düşüyor. artırıcının bittiğinden sonra da tek torba desek sahurda yıne 2torba düşüyor. 197tane demen bıraz mantıksız :)
Atmasyon olsa yazma amacım ne olabilir burda? Bu arada 193 ü 197 görmek daha mantıklıdır değil mi :) 16 saat diye kesin bir şey söylemedim 16 saate yakın zamanımı harcadım dedim :) Dikkatli olsan iyi olur 193 ü de 197 okuma başka yerlerde hata felan yaparsın :)
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Kullanıcı avatarı
RocKBoysS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Sonuna Kadar

Mesaj gönderen RocKBoysS »

193 Elmas.
4 yeşil Elmas.
0 menekşe elmas.

Oy kardeŞİM sen Ne yaptın böyle ya her Şey oyun deil bunu biL :D dışarda jayat var 16 saat oyun 8 saat uyku desek sen Bi günü HArcadIn. şöyle bir Şey dene 2 saAt belirli 3 elmasda 3 çar kalsıN onları çekmeye çalIş 2 saat içinde Çıkmadıysa bırak daha sonra tekrar dene YAni bi menekşe için bu kadar HırpanmA olamaz ya :D
SaNA kolay gelsin Yakında oyunu Bırakma Eşigine gelceksin bıraktım deyip Tekrar Oynarsın D:DDD

_____________________________________________________________________________________________________
Senin kanınla yoğuruldu bu kutsal topraklar, Senin kanınla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaçlar gözün arkada kalmasın, Ey Şehidim!

ÖrGüLüxEKoNoMiST [ Ecel Getiren^]
Gitaristanbul [ibni Cevriye AsA mor]
Lostxsvnneypmzz [Ejder Asa^]
Şehzadee [ Yücelen Halit Kafa Koparan ]
Şehzade - Şehzadee - Gitaristanbul (BEYAZKÖŞK)

Şeehzade - Gitaristanbulblue (EMİNÖNÜ)
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

Arkadaşımız haklı bende şaitçisiyim bütün gün madende oturmuştur . Oturduğunun karşılığı 4 yeşil elmas , 193 elmas olmuştur . :(
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Kullanıcı avatarı
SNOOKER
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SNOOKER »

Emoscann yazdı:Arkadaşımız haklı bende şaitçisiyim bütün gün madende oturmuştur . Oturduğunun karşılığı 4 yeşil elmas , 193 elmas olmuştur . :(
Neyse geçti gitti diğer günü şansa ilk çekişte menekşe çıktı? oyun bu. Artık menekşelerde geçirmiyorum günümü :)
brunneae
Marvin
Staff
Staffş

“Genel Sohbet” sayfasına dön