Mrxbarış slgıDataciSmalow yazdı:beni bilen biliyor meraklanma oki ?llbLackdeathll yazdı:İnsanların fotolarını koyup dalga geçince başınız göğe mi ercek?
Kim bilir senin tip nasıl?
Oki demeni yiyim.

Mrxbarış slgıDataciSmalow yazdı:beni bilen biliyor meraklanma oki ?llbLackdeathll yazdı:İnsanların fotolarını koyup dalga geçince başınız göğe mi ercek?

DataciSmalow yazdı:beni bilen biliyor meraklanma oki ?llbLackdeathll yazdı:İnsanların fotolarını koyup dalga geçince başınız göğe mi ercek?

Abisi balon al buna .DAslanbambam yazdı:DataciSmalow yazdı:beni bilen biliyor meraklanma oki ?llbLackdeathll yazdı:İnsanların fotolarını koyup dalga geçince başınız göğe mi ercek?
barış balon istiomusun oynarsın)
ama alırım balonunu sonra

SmaLow Barış Cansız adlı hesabım sadece ikv oyuncularıın eklemek için açtım asıl facem başka isimde onuda zor bulursunuzAslanbambam yazdı:hehe bnm tip cillop gibillbLackdeathll yazdı:İnsanların fotolarını koyup dalga geçince başınız göğe mi ercek?
Kim bilir senin tip nasıl?barış zaten oyunda böle çemberli gibi
D
şekli aynen öle fotosu yok dır dır konuşuo bende engelli zaten bu arada TAYFUN bana burdan yada faceden ulaş msj attım sna ona göre
benim bi forum hesabına ismini soyismini vermişti ama bulamassınd emişti ne akdar 9-10 yaşında çocuklar varsa hepsini araştıracağım rahat ol.DataciSmalow yazdı:SmaLow Barış Cansız adlı hesabım sadece ikv oyuncularıın eklemek için açtım asıl facem başka isimde onuda zor bulursunuzAslanbambam yazdı:hehe bnm tip cillop gibillbLackdeathll yazdı:İnsanların fotolarını koyup dalga geçince başınız göğe mi ercek?
D
şekli aynen öle fotosu yok dır dır konuşuo bende engelli zaten bu arada TAYFUN bana burdan yada faceden ulaş msj attım sna ona göre

o balon ananın #@!? girsin #@!? çocuğullbLackdeathll yazdı:Abisi balon al buna .DAslanbambam yazdı:DataciSmalow yazdı:beni bilen biliyor meraklanma oki ?llbLackdeathll yazdı:İnsanların fotolarını koyup dalga geçince başınız göğe mi ercek?
barış balon istiomusun oynarsın)
ama alırım balonunu sonra
Kıyamam![]()

istediğin kadar ara barış cansız diye kayıtlı değil diğer hesabımbilinmez yazdı:benim bi forum hesabına ismini soyismini vermişti ama bulamassınd emişti ne akdar 9-10 yaşında çocuklar varsa hepsini araştıracağım rahat ol.DataciSmalow yazdı:SmaLow Barış Cansız adlı hesabım sadece ikv oyuncularıın eklemek için açtım asıl facem başka isimde onuda zor bulursunuzAslanbambam yazdı:hehe bnm tip cillop gibillbLackdeathll yazdı:İnsanların fotolarını koyup dalga geçince başınız göğe mi ercek?
D
tamam çocuk sana bitpazarından 2. el oyuncak alıcam söz.DataciSmalow yazdı:istediğin kadar ara barış cansız diye kayıtlı değil diğer hesabımbilinmez yazdı:benim bi forum hesabına ismini soyismini vermişti ama bulamassınd emişti ne akdar 9-10 yaşında çocuklar varsa hepsini araştıracağım rahat ol.DataciSmalow yazdı:SmaLow Barış Cansız adlı hesabım sadece ikv oyuncularıın eklemek için açtım asıl facem başka isimde onuda zor bulursunuzAslanbambam yazdı:hehe bnm tip cillop gibillbLackdeathll yazdı:İnsanların fotolarını koyup dalga geçince başınız göğe mi ercek?
D

bilinmez yazdı:benim bi forum hesabına ismini soyismini vermişti ama bulamassınd emişti ne akdar 9-10 yaşında çocuklar varsa hepsini araştıracağım rahat ol.DataciSmalow yazdı:SmaLow Barış Cansız adlı hesabım sadece ikv oyuncularıın eklemek için açtım asıl facem başka isimde onuda zor bulursunuzAslanbambam yazdı:hehe bnm tip cillop gibillbLackdeathll yazdı:İnsanların fotolarını koyup dalga geçince başınız göğe mi ercek?
D