ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
- Kholpaxreck
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
O uyarıyla ilgili değil terbiye ile ilgili bişey..Zaten anlamanı beklemiyodum
KHoLPaSHaLıxReck
Sert İklimin , Mert Çocuğu..
Sert İklimin , Mert Çocuğu..
ya siizn Duygu ile alıp veremediğiniz ne var o da sonuçta herkes gibi bi ikv oyuncusu kime ne zararaı avr anlayamıyorum Duygu her türlü kız olduğunu kanıtlar peki siz erkek olduğunuzu her türlü kanıtalyabilir misiniz Duygu erkekse sizde kzısnız o zaman
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
çekemiyolar anlamıcak ne var xDfundafuni yazdı:ya siizn Duygu ile alıp veremediğiniz ne var o da sonuçta herkes gibi bi ikv oyuncusu kime ne zararaı avr anlayamıyorum Duygu her türlü kız olduğunu kanıtlar peki siz erkek olduğunuzu her türlü kanıtalyabilir misiniz Duygu erkekse sizde kzısnız o zaman

çekemiyolar onu anlamk için üstünz ekaya sahip olmak gerkemes ama çekemdikelri halde neden anten taktırmıyorlar bn onu anlamıyorum=))MORDuMan yazdı:çekemiyolar anlamıcak ne var xDfundafuni yazdı:ya siizn Duygu ile alıp veremediğiniz ne var o da sonuçta herkes gibi bi ikv oyuncusu kime ne zararaı avr anlayamıyorum Duygu her türlü kız olduğunu kanıtlar peki siz erkek olduğunuzu her türlü kanıtalyabilir misiniz Duygu erkekse sizde kzısnız o zaman
hahahahahha çok komikfundafuni yazdı:çekemiyolar onu anlamk için üstünz ekaya sahip olmak gerkemes ama çekemdikelri halde neden anten taktırmıyorlar bn onu anlamıyorum=))MORDuMan yazdı:çekemiyolar anlamıcak ne var xDfundafuni yazdı:ya siizn Duygu ile alıp veremediğiniz ne var o da sonuçta herkes gibi bi ikv oyuncusu kime ne zararaı avr anlayamıyorum Duygu her türlü kız olduğunu kanıtlar peki siz erkek olduğunuzu her türlü kanıtalyabilir misiniz Duygu erkekse sizde kzısnız o zaman
lavabo nerde ? :mrgreen:

komiklik olsun die yazmadımki öyle bi düşüncem yoktu ben öznel düşüncmei belirttim lavobo nerde sorusunu asıl bnm sormam lasım=))MORDuMan yazdı:hahahahahha çok komikfundafuni yazdı:çekemiyolar onu anlamk için üstünz ekaya sahip olmak gerkemes ama çekemdikelri halde neden anten taktırmıyorlar bn onu anlamıyorum=))MORDuMan yazdı:çekemiyolar anlamıcak ne var xDfundafuni yazdı:ya siizn Duygu ile alıp veremediğiniz ne var o da sonuçta herkes gibi bi ikv oyuncusu kime ne zararaı avr anlayamıyorum Duygu her türlü kız olduğunu kanıtlar peki siz erkek olduğunuzu her türlü kanıtalyabilir misiniz Duygu erkekse sizde kzısnız o zaman
yorum yoh xDfundafuni yazdı:komiklik olsun die yazmadımki öyle bi düşüncem yoktu ben öznel düşüncmei belirttim lavobo nerde sorusunu asıl bnm sormam lasım=))MORDuMan yazdı:hahahahahha çok komikfundafuni yazdı:çekemiyolar onu anlamk için üstünz ekaya sahip olmak gerkemes ama çekemdikelri halde neden anten taktırmıyorlar bn onu anlamıyorum=))MORDuMan yazdı:çekemiyolar anlamıcak ne var xDfundafuni yazdı:ya siizn Duygu ile alıp veremediğiniz ne var o da sonuçta herkes gibi bi ikv oyuncusu kime ne zararaı avr anlayamıyorum Duygu her türlü kız olduğunu kanıtlar peki siz erkek olduğunuzu her türlü kanıtalyabilir misiniz Duygu erkekse sizde kzısnız o zaman

aferim susmasını biliceksin=)
aferim falan ayıp oluyo xDfundafuni yazdı:aferim susmasını biliceksin=)

- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Ya Çapsızlar İşte Hepsi DağLı (Bana Trip Atanlar) Ki Gereken Cevaplarını Almıslardır.Hıc Kımse cevapsız Kalmamıstır Bu Oyundada Forumdada Gecerlıdır.Kımısı Msn ıstedı Kımısı webcam Aç dedı Kımısı Facebook Isteyıp Resımlere Hasta Oldu Kımısı Telefon Istedı Hatta Bazı Megax Uyelerı Eskısehıre Davet edıp Kız Arkadası Yada Bacısı Yerıne Koyup Evıne davet ettı (Bacısı dıyorum Ona Ağır Laftır) Bunları Yapsaydım IKV Oyuncusuydum..Ha Sımdı Ne Oldu? Hıc bırsey Sadece Yaptıkları KURU Boş goruntu Kurultu..Erkekmısım (Erkek Olsam ) Msn de Çıkartır Bırseyler Gösterırdım Emın Olsunfundafuni yazdı:ya siizn Duygu ile alıp veremediğiniz ne var o da sonuçta herkes gibi bi ikv oyuncusu kime ne zararaı avr anlayamıyorum Duygu her türlü kız olduğunu kanıtlar peki siz erkek olduğunuzu her türlü kanıtalyabilir misiniz Duygu erkekse sizde kzısnız o zaman
Halan daha Şüphesı Olanda varsa Benı Bağlamaz Kapı Orda ..Hala yorum yaparsada cevabını Fazlasıyla alır..

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/