vee ikv

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KoDADix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

vee ikv

Mesaj gönderen KoDADix »

Son Günlerde gözlemledigim karariyla ikv Camiasi kendi sonunu getirmekte olduğunun kanatindeyim.Oyunda artan gereksiz ban ve sustulma kararları Oyuncuların büyük bir bölümünü oyundan soğuttuğunu düdünüyorum.En Acısu durum ise Oyun Desteğin vermis olduğu sacma sapan cevaplar; kimi oyunculara meteryal satışının yasak olduğunu soyleyen cevaplar kimin tehtit icerikli kimin oyunda paranın kötü amaçlarla kulandığına (Ws Gibi)....
Eğer sizin dediginiz gibi olsaydi materyal yasağı söz konusu şartname geciyorsa neden ,item maden gibi meteryal satan oyuncularin hepsi 999 gun ban yemiyor adaletse herkese adaletli olacaksaniz Eğer Ws Atmak para aktarmak yasak ise neden belirli kişilere 999 ban geliyor.Nitekim Forumda bile sayısız ws Resımleri ve konuları bulunamakta...

Evet bilginiz kadariyla oyun üst yüzey oyuncuları (Gm ) ler bile oyunu bırakmakta yerine gelen kişiler tamamiyle işi bilmeyen ve oyun yetkilerin kötü amacla kulanan kişier olduğunu düşünuyorum netecisinde çoğu kimse oyunda daha fazla zaman harcamak için kendi ihitayacların bile karsilamamakta ...Kaldı ki onca zamanından feragat eden insanlar oyunda birşeyler yapmak için çabalamakta bu tür ban ve sustulma kanatinde oy kullanan Gm lerim bunları göz ardi etmemsi gerekmete ....NEticesinde her iki taraf kaybeder ....
Forum YEtkılerı ne bu konuyu silsin nede kitlesin herkesin görüşünü almak istiyorum Genel Sohbet içerkliii....
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.

HoRoZOĞLu
Kullanıcı avatarı
XxASTALANxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: vee ikv

Mesaj gönderen XxASTALANxX »

Kardeş tamam haklısında gm ler yapıyor bu oyunu zaten gm ler niye bıraksın D
Bilim,Karanlıktaki Mum ışığıdır.Yolunu Bulup Aydınlığa Ulaşmanı Sağlar.
Kullanıcı avatarı
XxASTALANxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XxASTALANxX »

kardeş tamam da gm ler yapıyor bu oyunu gm ler neden bıraksınki D
Bilim,Karanlıktaki Mum ışığıdır.Yolunu Bulup Aydınlığa Ulaşmanı Sağlar.
Kullanıcı avatarı
KoDADix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KoDADix »

yonetımde gm war kardesım yanılıyorsn (Game MAster)
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.

HoRoZOĞLu

“Genel Sohbet” sayfasına dön