---Kenan Çolak---!!!
- LoSsTT
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ---Kenan Çolak---!!!
Ya kenan bu konuyu açıp iyi şeyler duycağını flaan sandın sanrıım ama görüyorsun ne kadr karektersiz olduğunu
)
LoSTxKaZıM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Birşey Demeye Lüzum Yok. Hırsızın Teki Alayınız
LoSsTT yazdı:Ya kenan bu konuyu açıp iyi şeyler duycağını flaan sandın sanrıım ama görüyorsun ne kadr karektersiz olduğunu)
iii yada kötü bu sizin görüşünüz hiç biriniz haşa allah deyilsiniz neyin ne oldunu bilemezsnz tam olarak ben gereken herşeyi anlatmama rağmen halen doğruyu yanlışı ayırdedemiyosan insanlğndan şüpe duyarım
kim oldunu bilmiyorum ,tanımıyorumda böyle bi yazıyazanıda tanımak istemem herkezi hırsız belleye biliyosan seninde kişiliğinin pek farkLI ola bilceğini sanMAMRivalxmelodi yazdı:Birşey Demeye Lüzum Yok. Hırsızın Teki Alayınız
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Lazfacia yazdı:kim oldunu bilmiyorum ,tanımıyorumda böyle bi yazıyazanıda tanımak istemem herkezi hırsız belleye biliyosan seninde kişiliğinin pek farkLI ola bilceğini sanMAMRivalxmelodi yazdı:Birşey Demeye Lüzum Yok. Hırsızın Teki Alayınız
Keske Sana tek hırsız diyen ben olsam
Lafla peynır gemisi yürümezRivalxmelodi yazdı:Lazfacia yazdı:kim oldunu bilmiyorum ,tanımıyorumda böyle bi yazıyazanıda tanımak istemem herkezi hırsız belleye biliyosan seninde kişiliğinin pek farkLI ola bilceğini sanMAMRivalxmelodi yazdı:Birşey Demeye Lüzum Yok. Hırsızın Teki Alayınız
Keske Sana tek hırsız diyen ben olsam![]()
sen bana tüm hırsız diyenleri topla ben sana 3 mislini toplıcam bana kefil olucak kişileri
- Prisonbreakx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Satılık mısın? :shock:Lazfacia yazdı:Senin paran yetmez beni satın almayaumutdeniz yazdı:
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
satınmı alıcaksınPrisonbreakx yazdı:Satılık mısın? :shock:Lazfacia yazdı:Senin paran yetmez beni satın almayaumutdeniz yazdı: