Selamun Aleyküm Teşkilat halkı
- astalavista9596
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter İs Coming
Selamun Aleyküm Teşkilat halkı
Öncelikle merhaba teşkilat oyuncuları.Ben Eminönü sunucusundan bu sunucuya gelmeyi düşünüyorum.Ama gelmeden önce sağlam (item olarak değil dostluk olarak Dürüstlük olarak) bir lonca arıyorum.Öle bir lonca varsa buraya yazıp görüşmek istiyorum.Saygılar
ıTunaHan
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Selamun Aleyküm Teşkilat halkı
Aleyküm Selam.. Aklın varsa gelme 
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
xTANIMSIZx yazdı:Aleyküm Selam.. Aklın varsa gelme
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
WONKA Wiolenceye yalandığın kadar TANIMSIZ'a yalansan Tanırdı seni paslanmazdın panpa en azındanwonka yazdı:xTANIMSIZx yazdı:Aleyküm Selam.. Aklın varsa gelme
KozmikOda....! Çok Yakında
Derdi Olan Özele pLease...!
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
KOZMİK sınırını zorlama derdin nedir bilip bilmeden sende arzıngazabı gibi konuşmaya başladın?KozmikOda yazdı:WONKA Wiolenceye yalandığın kadar TANIMSIZ'a yalansan Tanırdı seni paslanmazdın panpa en azındanwonka yazdı:xTANIMSIZx yazdı:Aleyküm Selam.. Aklın varsa gelme
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Sınırımı zorlarsam nolucakwonka yazdı:KOZMİK sınırını zorlama derdin nedir bilip bilmeden sende arzıngazabı gibi konuşmaya başladın?KozmikOda yazdı:WONKA Wiolenceye yalandığın kadar TANIMSIZ'a yalansan Tanırdı seni paslanmazdın panpa en azındanwonka yazdı:xTANIMSIZx yazdı:Aleyküm Selam.. Aklın varsa gelme
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
Küfür etmemen güzel bir olay ama bilgisizce hareket ediyorsun oyundayım şuan pm atabilirsin imzadaki çara gel ne derdin varsa ne istiyosan konuşabiliriz?KozmikOda yazdı:Sınırımı zorlarsam nolucakwonka yazdı:KOZMİK sınırını zorlama derdin nedir bilip bilmeden sende arzıngazabı gibi konuşmaya başladın?KozmikOda yazdı:WONKA Wiolenceye yalandığın kadar TANIMSIZ'a yalansan Tanırdı seni paslanmazdın panpa en azındanwonka yazdı:xTANIMSIZx yazdı:Aleyküm Selam.. Aklın varsa gelmeGazabıda rezil edicem bütün adilik yapanları rezil edicem gazaptan farkım bu ve küfür etmemem
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
]
KOZMİK sınırını zorlama derdin nedir bilip bilmeden sende arzıngazabı gibi konuşmaya başladın?[/quote]
Sınırımı zorlarsam nolucak
Gazabıda rezil edicem bütün adilik yapanları rezil edicem gazaptan farkım bu ve küfür etmemem[/quote]
Küfür etmemen güzel bir olay ama bilgisizce hareket ediyorsun oyundayım şuan pm atabilirsin imzadaki çara gel ne derdin varsa ne istiyosan konuşabiliriz?[/quote]
Kimseyle bi derdim yok
İmzamı Salla Oyuna gelicem bekle ama Böle amele davranışlar yapmayın be panpalar Alttaki resmi beğen + yorum at please 

KOZMİK sınırını zorlama derdin nedir bilip bilmeden sende arzıngazabı gibi konuşmaya başladın?[/quote]
Sınırımı zorlarsam nolucak
Küfür etmemen güzel bir olay ama bilgisizce hareket ediyorsun oyundayım şuan pm atabilirsin imzadaki çara gel ne derdin varsa ne istiyosan konuşabiliriz?[/quote]
Kimseyle bi derdim yok

- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Bana sorarsan gelme.Nedeni forumdan belli oluyordurastalavista9596 yazdı:Öncelikle merhaba teşkilat oyuncuları.Ben Eminönü sunucusundan bu sunucuya gelmeyi düşünüyorum.Ama gelmeden önce sağlam (item olarak değil dostluk olarak Dürüstlük olarak) bir lonca arıyorum.Öle bir lonca varsa buraya yazıp görüşmek istiyorum.Saygılar
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM