Afrodisyak yazdı:bu ikinci konun.Birincisinde sana cevabını iyi vermiştim ama konuyu kaldırmışlar.Arkadaşlar bu gördüğün adi mahlukat,kp alan/satan insanlara dalmaktadır.Kendisinin 3-4 KP'ye bile ihtiyacı vardır.Bu fotoğrafları buraya koyarak kendi rezilliğini yaratıyorsun teşekkürler beni uğraştırmadığın için.Düşmanımda olsa böyle bir konudan kimsenin muzdarip olmasına izin vermem.Dün gece yaptıkların bana değil başkasınında başına gelebilirdi.Biz mağdur olduk siz olmayın arkadaşlar.Timsah gözyaşlarıyla insanları kandıramassın.Bir daha karizma alan satan kimseye dalıcağını sanmıyorum.Bu da sana iyi bir ders olmuştur.Hey gidi insanlar hey...
İyi forumlar...
ULAN bu oyunda KARŞI KLANI İSTEDİĞİM ZAMAN / İSTEDİĞİM YERDE / İSTEDİĞİM ŞEKİLDE KESERİM ! Kimse buna YOK diyemez ! AMA SEN KİMSİNKİ ? Susturulması olan bir insana HIRSIZ YAZIYORSUN BÖLGEDEN?!?! BİDE TEREYAĞI GİBİ ÜSTE ÇIKMAYA KALKMA ! 3 5 KP YE İHTİYACIYIM OLSA SENİN GİBİ ŞEREFSİZİ HER DELİKTE KESMEK İÇİN ARAMAM
Quadroo yazdı:Olayın ucu Bana dokunmuş sanırım. Bölgeden kesinlikle hırsız felan demedim. DaNDıRLoP yani mustafa attıgımız ws den haberdar oldugundan ByAttack ı kızdırmak amaclı kazandığım wsyi yazmış olabilir. Lütfen karıştırmayalım.
Quadroo yazdı:Olayın ucu Bana dokunmuş sanırım. Bölgeden kesinlikle hırsız felan demedim. DaNDıRLoP yani mustafa attıgımız ws den haberdar oldugundan ByAttack ı kızdırmak amaclı kazandığım wsyi yazmış olabilir. Lütfen karıştırmayalım.
Çardaki kişi ben HeaRTeaM dedi .[/quote]..
İmzasında ismi yazıyor dostum senle ws atıp kazanan benim. Arkadaş o anın siniriyle onu hatırlatmış olabilir imzasında ismi yazıyor kendisinede sorarsan cevabını alırsın zaten.
Byattack ve hasan siz İK YALANCININ TEKİSİNİZ DÜN GECE OLDU BU OLAY VE BEN YANLARINDAYIM KARIŞMADIM AMA ORADA KP ALIM SATAN YAPAN İNSANLARA DALIYORUSUNUZ. AÇIK CA BELLİ ŞAHİDİYİM BEN
bozacının şahidi şıracı bakın sizlere son ikazım dün gece Hasan da ben vardım tamam mı ve sizin gibi insanlar gelip benim canım kardeşimin çarına hırsız diyemezsiniz ben her gün oyundayım eğer paranızı iteminizi çaldıysak verin burada çar adlarını oyuna girince paranızı veremde susun böyle havlamayın susturulmuş bi adama genelden hırsız demek insanlığa yakışmaz ama yok biz insan değiliz diyorsanız devam edin SADECE ADAM OLUN BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUZ !!!!!
Bu ne ya.Ağlıyorsunuz resmen susturulmuş vesaire.Karizma alan/satan adamı kesmek bir manada hırsızlıktır.Aslını ikna eden bu oyunu oynamasın,oyunun raconunu dört yıldır öğrenemediyseniz bu sizin rezilliğinizdir Susturulup olup/olmaman beni alakadar etmez.Bunu yapan babamın oğlu olsa karşı çıkarım.Ayıplanmak hoşuna gidiyorsa karizma alan/satanlara karışmaya devam et.Ben bunu susturulmamış başka kişiye de yaparım.Herkes haddini bilecek.Karizma alan/satan adama dalmak adiliktir,haysiyetsizliktir,rezilliktir ve HIRSIZLIKTIR.Bu iş bu kadar basittir.
Madde 1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Madde 2.Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.