Merhabalar
Malesef cok kötü bir durum içerisinde olup en acilinden cevabınızı bekliyor ve gerekli işlemlerin yapılmasını sancak suncuusu adına rica ederek söze başlıyorum...
23.08.2011 tarihinde (Bugun) Sancak sunucusunun en eski ve saygı değer oyuncularının aralarında bulunan Can kardeşimiz bir tuzağa düşmüş niteliğinde soyulmus bulunmaktadır.Bu olay ardından tüm sancak sunucusun Can arkadaşımız için seferber olacagından emin olup, sizdende yardımları beklemekteyiz.
RoWxLeqeNd /Rowxlegend adlı karakterler 16:45 ile 17:40 arası soyulmus olup tüm Sancak sunucusu olayla ilgili bilgilendirilmiştir.Olay ayrıntısını Karakterin yazışmalarından zaten görebilrisiniz.Hırsız cardayken küfür etti, bizler şikayet ettin özellikle yazısmaları okuyun diye.
SANCAK SUNUCUSU BU ADAM İÇİN SEFERBER
BU OLAYA SESSİZ KALMAYIN
KAYBEDEN asla Can olmıcaktır.Sancak sunucusu arkasında onun AMA KAYBEDEN İKV OLACAKTIR HIRSIZLIK OLAYLARINA GÖZ YUMARAK.Bu maillerin ardı arkasının kesilmeyeceginden emöin olun ve gerkeli işlemleri lütfen tam anlamıyla yapınız...
Sizden ricamız Yukarda belirtilen karakterlerin Bugunluk veya 16:45 ile 17:40 arası yapmış oldugu tüm konusmaları ve alısverisleri geri sarıp yapılan aktarımlardan yola cıkarak hırsızı bulup gerekli cezayı vermenizdir.
Soyulan Karakterler:RoWxLeqeNd, Rowxlegend
OYUNU GERİ SARIN !!Soyan kişiyi 16:45 ile 17:40 arası aktarım yapan kişileri takip ederek bulabilrisiniz İŞTEN KAÇMAYIN DESTEK CIKIN...
Arkadaşımızın Büyücüsünde üretimlerden (ejder parlak, bilge fevzi ayak ceket her neyse tümüretimler)+ TÜM ŞAHESERLER YÜZÜKLER KOLYEYELER ZIRHLAR ÜRETİMLERDEN YENİ DÜŞEN İTEMELRE KADAR GEREK TRAS ZIRH SIFIR KELVİN ELD HEPSİ YERE ATILMIŞ OYUNU GERİ SARIN İTEMLERİ GERİ GELSİN YARDIM EDİN SESSİZ KALMAYIN...
Bunun Hesabını/Karşılıgı KİM ERECEK GİDEN EMEKLER NOLCAK
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Re: Bunun Hesabını/Karşılıgı KİM ERECEK GİDEN EMEKLER NOLCAK
qeçmiş QLsun , EqeR TaLepLeR qözden qeciRiLip İtemLeR qeRi aLınmassa HeR Zaman Can ARkadasımızın yanındayız Ve HeR TüRLü Destek Cıkacaqızki , Şüphesiz .Legendxdalgac yazdı: Merhabalar
Malesef cok kötü bir durum içerisinde olup en acilinden cevabınızı bekliyor ve gerekli işlemlerin yapılmasını sancak suncuusu adına rica ederek söze başlıyorum...
23.08.2011 tarihinde (Bugun) Sancak sunucusunun en eski ve saygı değer oyuncularının aralarında bulunan Can kardeşimiz bir tuzağa düşmüş niteliğinde soyulmus bulunmaktadır.Bu olay ardından tüm sancak sunucusun Can arkadaşımız için seferber olacagından emin olup, sizdende yardımları beklemekteyiz.
RoWxLeqeNd /Rowxlegend adlı karakterler 16:45 ile 17:40 arası soyulmus olup tüm Sancak sunucusu olayla ilgili bilgilendirilmiştir.Olay ayrıntısını Karakterin yazışmalarından zaten görebilrisiniz.Hırsız cardayken küfür etti, bizler şikayet ettin özellikle yazısmaları okuyun diye.
SANCAK SUNUCUSU BU ADAM İÇİN SEFERBER
BU OLAYA SESSİZ KALMAYIN
KAYBEDEN asla Can olmıcaktır.Sancak sunucusu arkasında onun AMA KAYBEDEN İKV OLACAKTIR HIRSIZLIK OLAYLARINA GÖZ YUMARAK.Bu maillerin ardı arkasının kesilmeyeceginden emöin olun ve gerkeli işlemleri lütfen tam anlamıyla yapınız...
Sizden ricamız Yukarda belirtilen karakterlerin Bugunluk veya 16:45 ile 17:40 arası yapmış oldugu tüm konusmaları ve alısverisleri geri sarıp yapılan aktarımlardan yola cıkarak hırsızı bulup gerekli cezayı vermenizdir.
Soyulan Karakterler:RoWxLeqeNd, Rowxlegend
OYUNU GERİ SARIN !!Soyan kişiyi 16:45 ile 17:40 arası aktarım yapan kişileri takip ederek bulabilrisiniz İŞTEN KAÇMAYIN DESTEK CIKIN...
Arkadaşımızın Büyücüsünde üretimlerden (ejder parlak, bilge fevzi ayak ceket her neyse tümüretimler)+ TÜM ŞAHESERLER YÜZÜKLER KOLYEYELER ZIRHLAR ÜRETİMLERDEN YENİ DÜŞEN İTEMELRE KADAR GEREK TRAS ZIRH SIFIR KELVİN ELD HEPSİ YERE ATILMIŞ OYUNU GERİ SARIN İTEMLERİ GERİ GELSİN YARDIM EDİN SESSİZ KALMAYIN...
XşifaXX
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
Bu nasıl iştir İKV yönetimi cevap versin arkadaşım 4 yıldır biriktirdiği emek 24 saatlik oluyor ve bizim elimiz kolumuz bağlı oturmaktan başka çaremiz yok adamın onca yıllık emeği boşa gitti oh ne ala o kadar kutu plus akçe al ondan sonra gelsin biri konsun üstüne bizde hiç bişey olmamış gibi susalımmı ik yönetimi bunun bir çaresine bakın bizim karakterlerimiz soyuldu ama arkadaşımın soyulmasına göz yumamam buna bi çare Bul İKV !!!!
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Öncelıkle Selamun Aleykum Can Kardeşimize yapılan bu olaydan sonra Artık Bu Hırsızlara Dur denmensini istiyoruz Yönetime seslenıyorum artık bu olaylara karışılıksız kalma yönetim bişeyler yap Bu Çocuk kac seneden beri bu sunucuda ne emekler verdi paralar verdi gece gündüz uykusuz kaldı o carları dizecem diye kasacam diye ama sizin yaptığınız sadece izlemek uzaktan bu böyle olmamalı SANCAK SUNUCUSU Sende destek cık ARkadaşınıza kardeşinize Hep bereber destek cıkalım.. LÜTFEN.. SAYGILAR YAŞAMASEBEBİM HaSaN...
SevemeDim Senden SonRa...
HaSaN
BAFRALII [(^)Ecel Getiren]
Asixcixss [(^)Ashab-ı Kehf]
lMlYaŞaMaSeBeBiM [(^)Ejder Asa ]
DEDALUS [(^)Ejder Asa ]
HaSaN
BAFRALII [(^)Ecel Getiren]
Asixcixss [(^)Ashab-ı Kehf]
lMlYaŞaMaSeBeBiM [(^)Ejder Asa ]
DEDALUS [(^)Ejder Asa ]
Can'ı pek sevmem fakat hırsızlık konu olunca iş değişir. unutmadan kutu yüklemişse karakter güvenceli diye biliyorum.. ordan bir deneyin veya e-pin kodlarından .. Yardımcı olucaktır..
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Öncelikle gecmıs olsun Can nasıl oldu ? Yapabılecegımız bırsey olursa buradayız sıkıntın olmasın 
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- ematemax
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Öncelikle Şerefsizce oyun oynamaktansa , ezikçe oynamayı tercih ederim . Soyanların allah cezasını versin . Can kardeşime de geçmiş olsun derim . İnşallah geri alabilirsin. Yardımcı olabileceğim tarzda bir konu varsa Facebook'tanda ulaşabilirsin bana Can .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Merhaba,
Bu tür konulara, sunucu kanalları forumu üzerinden destek veremediğimizi öncelikle belirtmek isteriz. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi alabilmek ve sorunun çözülebilmesi adına, İletişim/Destek formu doldurarak, bildirim tipini Oyun Hatası olarak belirleyerek yardım talep ediniz.
Anlayışınız için teşekkür eder, bilginize sunarız.
Bu tür konulara, sunucu kanalları forumu üzerinden destek veremediğimizi öncelikle belirtmek isteriz. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi alabilmek ve sorunun çözülebilmesi adına, İletişim/Destek formu doldurarak, bildirim tipini Oyun Hatası olarak belirleyerek yardım talep ediniz.
Anlayışınız için teşekkür eder, bilginize sunarız.
Alper ÇİÇEK
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]