IDeLqxLuGuoLo yazdı:Gözleri karanlığa alışmaya çalışırken ikisi de yer değiştirme büyüsünün yarattığı boşluk nedeniyle bir an tekleyen ciğerlerini tekrar nefes almaya zorladılar. Karanlık, rutubetli bir yerdeydiler.
yine buyuculere Işınlanma buyusu gelebilir ?
IDeLqxLuGuoLo yazdı:Savaşçıların güçlerinin kırılmakta olduğunu gören Üstat Şifacı biraz ilerledi. İki elini de toprağa koyup büyüsünü yaptı. Büyünün ilerlediği toprakta yer yer çiçekler açtı. Bithap düşmüş savaşçılara ulaştığında ise hepsi yaralarının hızla kapandığını, acılarının azaldığını görüp umutlandılar ve daha bir hırsla vurdular dev gövdeye.
şifacılara bi seferde gruptakı tum savaşçıları iyilestirme gibi bi yetenek gelebılır ?
ben sadece bu kadar gorebıldım yorum sızın arkadaslar
IDeLqxLuGuoLo yazdı:Gözleri karanlığa alışmaya çalışırken ikisi de yer değiştirme büyüsünün yarattığı boşluk nedeniyle bir an tekleyen ciğerlerini tekrar nefes almaya zorladılar. Karanlık, rutubetli bir yerdeydiler.
yine buyuculere Işınlanma buyusu gelebilir ?
IDeLqxLuGuoLo yazdı:Savaşçıların güçlerinin kırılmakta olduğunu gören Üstat Şifacı biraz ilerledi. İki elini de toprağa koyup büyüsünü yaptı. Büyünün ilerlediği toprakta yer yer çiçekler açtı. Bithap düşmüş savaşçılara ulaştığında ise hepsi yaralarının hızla kapandığını, acılarının azaldığını görüp umutlandılar ve daha bir hırsla vurdular dev gövdeye.
şifacılara bi seferde gruptakı tum savaşçıları iyilestirme gibi bi yetenek gelebılır ?
ben sadece bu kadar gorebıldım yorum sızın arkadaslar
o 3. sü var ya zaten şfiacının iyileştirme çemberi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
O hikaye de savaşçılar yazıyordu. Çünkü kadim savaşı sırasında büyücüler uzakta olduğu için pek fazla etkilenmiyorlardı. Savaşçılar yakın dövüşte oldukları için çok fazla etkileniyorlardı. O yüzden şifacının sadece savaşçıları iyileştirme gibi bir yeteneği olamaz.
Bana da o 3. yetenek "İyileştirme Çemberi" gibi geldi ama emin değilim.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
1. yetenek ağ gibi bir şey olabilir gelebilir ama bilinmez
2. yetenek ise gruptaki 2 büyücü arasında yer değiştirme olabilir yani şifacı gruptakine can basarken grup listesinden basıp can basıyorsa oda öyle olacak
3. yetenek belkı de can ve hasar artırıcı olabılır
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
sonuç olarak bu eninde sonunda ws ve klan savaşlarında kullanılmaya başlayacak adam tam kesilirken ışınlanacak ve bizim harcadığımız kudret boşa gidecek
sonuç olarak bu eninde sonunda ws ve klan savaşlarında kullanılmaya başlayacak adam tam kesilirken ışınlanacak ve bizim harcadığımız kudret boşa gidecek
zaten 2 vurus ta gıdıyor bırakın da ısınlanıversın
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".