İyi günler Sevgili dostlarım .
Bu konu Desteği kızdırcağı için kilitlenceğini biliyorum.
Ama paylaşmadan edemeyeceğim .
Dün gece Hızlı desteğe mobil ödemedeki sorun hakkında konu açtım.
Konu mesajın gelmemesi değil . İŞLENMİYOR Olmasıydı.
Bunu ordada belirttim ve StayAway isimli yöneticimizin verdiği saçma cevabı fotoğrafta görebilirsiniz.
Baştan sağma iş yapma Yönetim!
Bu oyuncu sana para kazandırıyor!
PARD10 yazdı:İyi günler Sevgili dostlarım .
Bunu ordada belirttim ve StayAway isimli yöneticimizin verdiği saçma cevabı fotoğrafta görebilirsiniz.
Merhaba,
Forum yetkilisi olan arkadaşımız size zaten verilmesi gerekli ve doğru olan cevabı vermiş Hızlı Destek üzerinden cevabınızı almış bulunmaktasınız.
Bilginize,
PARD10 yazdı:İyi günler Sevgili dostlarım .
Merhaba,
Forum yetkilisi olan arkadaşımız size zaten verilmesi gerekli ve doğru olan cevabı vermiş Hızlı Destek üzerinden cevabınızı almış bulunmaktasınız.
Bilginize,
Ne ? Doğru cevapmı.
Gerçekten çok komik bir yönetimimiz var :lol:
Mesajın içeriği : Mobil ödeme işleminiz gerçekleştirilememiştir . Lütfen daha sonra Tekrar deneyiniz
Gelen cevap : Operatör yoğunluğundan mesaj gelmemiştir . Lütfen bekleyin :lol:
Bakın Sancak sunucusnda kendini bilmez biri fotoğrafımı alıp küfürler ediyor ve konu saatlerce açık kalıyor fakat Titx loncasının konusunda salak bile dense ban veriliyor ama anında nedeni ise tanıdık yönetici o yönetici benle dalga geçilen bana küfür edilen konuyu okuyor ama bir işlemde bulunmuyor ne kadar adaletli
Forum Kurallarından 2. si
Kişisel tartışmaya dönüşülen konular kapanacaktır lütfen bakınız Titx loncasının konusuna Titx adlı loncadaki kişiler küfür ediyor yorumları siliniyor biz aptal bile demiyoruz ban alıyoruz ? Ama bana küfür edilen konuda kapanmıyor !