[OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı
Re: [OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı
BÜYÜCÜ YAKINSA BÜYÜCÜNÜN İŞİ ZOR SAVAŞÇI ÇOK RAHAT KESEBİLİR AMA BÜYÜCÜYE UZAKSA SAVAŞÇI SAVAŞÇINI İŞİ ZOR OYUNU İYİ OYNAMASI LAZIM İYİ STRATEJİ GELİŞİTİRMESİ LAZIM!! :ugeek:
xxBabakondaxx yazdı:Kardeşim ^^ Artık BüyüCüleri kesmek zorLaştı nedem ni şöle acıklym ^^^^^^^^
BUYUCU TESLA KURDU ^^ SAVAŞÇI YAVASLADI ve dikkat+ durdurma - zihin gelmedi farz et --
SAVAŞÇI Büyücünün yanına gıttı buyucu kutup actı --- büyücü kutup bitti +3 sn var uzaklastı savascı depar bastı Büyücü BİR KERE vurdu Ve ZİHİN ^^^^^^
ARDINDAN SAVAŞÇININ BISEYI KALMADI ve canı az aldı cunku kutup acmadan once yanına gıderken epey canı gitti -- zihin bitti ve Tesla kurdu buyucu savaşçı yavasladı buyucu uzaklastı savaşçı yavasladı ^^ ve SAVAŞÇI ÖLECEĞİNİ ANLAYINCA SARSILMAZA AÇTI ( 1 dk mesaj yolladı arkadas ona mesaj yazıyodum ) .d bu ws sayılmaz .d.d bu BOle Dİr .)
ŞANS GEREKİRbarkido yazdı:bi dikkat bi sert artı ağırzaten azaldı bide durdurma ve depar ve sarsılmazGargoyle35 yazdı:daywalker yazdı:kesinlikle yanılıyosunbarkido yazdı:her aklı başında savaşçı büycü kesebilir yanılıyormuyum?Nerull yazdı:Büyücüye karşı birebir dövüşlerdeki tecrübelerinizi, kritik noktaları ve ipuçlarını buradan diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.
eğer büyücü oynamayı biraz biliyosa üzerindede bi kaç parça item varsa
savaşçı büyücüyü kesemez naparsa yapsın kesemez
savaşçının tek çaresi durdurmaya 15 puan verip
zihin tutulması gelsin diye dua etmektir
Daywalker a sonuna kadar katılıyorum.Bu yeni yeteneklerle büyücülerin pasif kaldığını söyleyenlerede dicek pek bir sözüm yokYeni leveller ile gelen yeteneklerin üçüde 15 olduğu zaman bir büyücünün kesemiyeceği savaşçı yoktur helede savaşçı element ise işi daha zor.Daywalkerın dediği gibi durdurma 15 olup + dikkat+ max itemlerle kesme şansımız gayet yüksek
![]()
vs..vs..büyücü kesmek pproblem değil
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
bi dikkat bi sert artı ağırzaten azaldı bide durdurma ve depar ve sarsılmaz
vs..vs..büyücü kesmek pproblem değil[/quote]
emınmısın
bunları vurabılecegıne ınanıomusn ben buyucuyum m2.5 maraton gözlkle maratn ayak takıom aynı anda zıhıne de vermedım kutup 15 ledım savascı kesıom cok rahat hmde
emınmısın
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
- bener10
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: ban loncalazımacil
derindeki sırda 28 seveyedeyim adam25 benle beraabere kaldı :idea:
okuma bilmeden oyuna başlayan adam 
Esas sen yanılıyorsun benm karşımda durcak büyücüye helal olsun ya oyunun en iyi oynayan büyücüsüdür yada GM dir xD Büyücü cemberci olmadğı srece bni zorlamaz adamlarda ejder var zırh var üstü fll şaheser yine kesiyom büyücü kesmek hiç sorun deil kesmesini bilcen!.....daywalker yazdı:kesinlikle yanılıyosunbarkido yazdı:her aklı başında savaşçı büycü kesebilir yanılıyormuyum?Nerull yazdı:Büyücüye karşı birebir dövüşlerdeki tecrübelerinizi, kritik noktaları ve ipuçlarını buradan diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.
eğer büyücü oynamayı biraz biliyosa üzerindede bi kaç parça item varsa
savaşçı büyücüyü kesemez naparsa yapsın kesemez
savaşçının tek çaresi durdurmaya 15 puan verip
zihin tutulması gelsin diye dua etmektir
Delikanlı Pokemon toptan çıkmaz.
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !
İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...
Alayına Şifaaa!.....
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !
İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...
Alayına Şifaaa!.....
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
İlk olarak durdurma atacaz kutup açacak. Depar atcaz zihin atcak. Bir süre dikkatle kovalayıp yeniden durdurma ve büyü pert! En süper büyü bile buna dayanamaz!
- xFaunTLeRoy
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
En süper büyü durdurma menziline girmez. :roll:llbLackdeathll yazdı:İlk olarak durdurma atacaz kutup açacak. Depar atcaz zihin atcak. Bir süre dikkatle kovalayıp yeniden durdurma ve büyü pert! En süper büyü bile buna dayanamaz!
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

İki Ters , Bir Düz

- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Maraton ayağı yoksa dikkatle girer mrk etmexFaunTLeRoy yazdı:En süper büyü durdurma menziline girmez. :roll:llbLackdeathll yazdı:İlk olarak durdurma atacaz kutup açacak. Depar atcaz zihin atcak. Bir süre dikkatle kovalayıp yeniden durdurma ve büyü pert! En süper büyü bile buna dayanamaz!
- xFaunTLeRoy
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
Merak etmiyorum zaten. Çünkü en süper büyü de maraton ayak olurllbLackdeathll yazdı:Maraton ayağı yoksa dikkatle girer mrk etmexFaunTLeRoy yazdı:En süper büyü durdurma menziline girmez. :roll:llbLackdeathll yazdı:İlk olarak durdurma atacaz kutup açacak. Depar atcaz zihin atcak. Bir süre dikkatle kovalayıp yeniden durdurma ve büyü pert! En süper büyü bile buna dayanamaz!
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

İki Ters , Bir Düz