DADAVANIN İFTİRASI VE İSPATI

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: DADAVANIN İFTİRASI VE İSPATI

Mesaj gönderen serserixmustafa »

AKMX yazdı:oyun bana karşı klandaki kişiyi kesme hakkı vermişmi ? vermiş eee daha ne o zaman? kardeşim kesilmeyi yediremiyen çıksın klandan karşı klanda gördüm kişiye dalarım ister 1 lvl olsun ister 49 fark etmez oyunda fazla online olmaktan bazı kişiler şizofren olmuş diğer çarın ne gibi sorular soruyorlar ben sizin gibi bir oyun için kılıktan kılığa girmem sancak sunucusunda tek çarım vardır oda Akmx dir.
kardeş öle düşünme bir düşünsene sen k.p kasmaya gidiceksin itin biri seni kesicek sinirlenmezmisin öle şeymi olur sana dalana dalarsın sana dalmayana dalmazsın kendinden küçüklere dalmak bence tamamen şerefsizliktir gücün düşük leveleremi yetiyor vede ben senin yerinde olsam şunu bunu keserek k.p kasıcağıma insanlara laf söletirmem 0k.p olsun isterse neden burda sana it diyorlar hoşunamı gidiyor neden sana hırsız diyorlar hoşunamı gidiyor düşünsene bu sunucuda 50tane sevenin var biri sana daldımı 50 sinden mutlaka 5 oyundadır gelir seni destekler korur ama düşünsene 999m var ama 1tane sevenin yok 2 kişi seni kestimi çağırıcağın kankan yok gerçek kanka para köpeği deil iyi düşün ve kime ne zarar verdiysen özür dile afetmese bedelini öde afetmesi için elinden geleni yap erkek ve delikanlı adama yakışan budur.
arkadaşlar amacım reklam deildir sadce düşündüklerimi yazdım reklam dienler ise beni tanıyan tanır bilen bilir (BAŞKENTXMUSTAFA)
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvm »

kim ne derse desin bilmem mustafa ama dediklerin çok doğru bni adam akıllı yaratık kesen yada saatlerce maden başında oturduğumu kaç kişi gördü ?? peki bnm arkadaşlarla sohbet ettiğimi onlara yardım ettiğimi istediklerini arzularını yerine getirdiğimi kaç kişi gördü??

ben düşman edineceğime dost edinirim beni sevmeyen hiç bir arz yokdur yada lodos varsa eğer gelsin söylesin ben seni şu yüzden sevmiyorum davut desin bana, eğer ağzımdan kötü tek bir kelime çıkarsa en adi şerefsizim adam gibi gelip derse bnde adam gibi konuşurum onunla
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen serserixmustafa »

ikvm yazdı:kim ne derse desin bilmem mustafa ama dediklerin çok doğru bni adam akıllı yaratık kesen yada saatlerce maden başında oturduğumu kaç kişi gördü ?? peki bnm arkadaşlarla sohbet ettiğimi onlara yardım ettiğimi istediklerini arzularını yerine getirdiğimi kaç kişi gördü??

ben düşman edineceğime dost edinirim beni sevmeyen hiç bir arz yokdur yada lodos varsa eğer gelsin söylesin ben seni şu yüzden sevmiyorum davut desin bana, eğer ağzımdan kötü tek bir kelime çıkarsa en adi şerefsizim adam gibi gelip derse bnde adam gibi konuşurum onunla
sen adımı nerden biliyorsun yada banamı diyorsun ama senide çok iyi azmaz tanıyorum gözün parada olsa en azından iflisi defalarca kesmek yerine maden çekersin yada item kasarsın maksat oyundakilere faydan dokunsun die satlerce onun bunun görevine koştun senide bilen bilir bence seninle sorunu olan yok bende eyer çarımı ala bilirsem para item v.b kasmicam sadce k.p kasıcam 2 sate bir onun dışında oyunculara yardım edicem görevlerine koşucam eskix loncasını geliştiricem ama şunu iyi biliyorum kötü biri deilsin ALLAH senden razı olsun ne zaman yardıma ihtiyacım olsa bir sorum olsa bildiğin kadarıyla elinden geldiği kadar yardım etin herşey için çok saol eyer biri senin düşmanınsa bende ona düşmanım bunu herkez böle bilsin amacım yağcılık deil.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Kullanıcı avatarı
Tolun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tolun »

AKMX yazdı:oyun bana karşı klandaki kişiyi kesme hakkı vermişmi ? vermiş eee daha ne o zaman? kardeşim kesilmeyi yediremiyen çıksın klandan karşı klanda gördüm kişiye dalarım ister 1 lvl olsun ister 49 fark etmez oyunda fazla online olmaktan bazı kişiler şizofren olmuş diğer çarın ne gibi sorular soruyorlar ben sizin gibi bir oyun için kılıktan kılığa girmem sancak sunucusunda tek çarım vardır oda Akmx dir.
İşte bu da sen ve senin gibilerin diğer oyuncularla olan o dağ gibi farkını ortaya çıkarıyor.
Sizler düz mantıksınız.Sizde empati yoktur.Sizin gibilerde sadece ''höaa dalayım arz gördüm anööy'' mantığı vardır.Ola ki kestiniz ''holaaay kp geldi löö'' diye sevinirsiniz.
~~ Tolun ~~

THE END
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvm »

hahahahaha sabah sabah hiç güleceğim yokdu onlar sevinir 3-5 kp kazandım die biz seviniriz bir gözlük aldık diye
ResimResimResim
________________________________________________________________________________

“Genel Sohbet” sayfasına dön