KUKLACIDA TANIDIK MESELESİ
KUKLACIDA TANIDIK MESELESİ
Sıgınak atıyoruz tutturmussunuz tanıdık tanıdık diye işi bilmesek hadi tmm dıyecem adamlar full hala sıgınak atıyorlar keyfi olarak atabilir ama bu kadar olmaz . Lodos klanı bitmiş .. Bugüne kadar biri bişey düşürebildiyse düşürdü artık çok zor .. 
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
Re: KUKLACIDA TANIDIK MESELESİ
YOOO tanıdığı vrsa hal düşürüroguzhan98 yazdı:Sıgınak atıyoruz tutturmussunuz tanıdık tanıdık diye işi bilmesek hadi tmm dıyecem adamlar full hala sıgınak atıyorlar keyfi olarak atabilir ama bu kadar olmaz . Lodos klanı bitmiş .. Bugüne kadar biri bişey düşürebildiyse düşürdü artık çok zor ..
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Senin önce insanlara saygın olsun 5 kişi arasından işi olan benim gelip durduk yere dalıp hareket çekip kaçıyorsun. Adama maden satıcam bırakmıyorsunuz 2 kişi. 1 kere kesersin 2 kere kesersin amenna. Ama b**unu çıkarmayın. Senin millete saygın olmaz ise milletinde sana saygısı olmaz. Grub Bölgeleri vs. de hayallerinde kalır anca.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
sen gıtmıs bankada duruyorsun hemde bız seni kestıkten sonra durun işareti yapmıssın görmedım . Senin üstündede dalmayın dıye bısey yazmıyor bugüne kadar dalmadıgımız geldı arkamızdan daldı ?brkcm yazdı:Senin önce insanlara saygın olsun 5 kişi arasından işi olan benim gelip durduk yere dalıp hareket çekip kaçıyorsun. Adama maden satıcam bırakmıyorsunuz 2 kişi. 1 kere kesersin 2 kere kesersin amenna. Ama b**unu çıkarmayın. Senin millete saygın olmaz ise milletinde sana saygısı olmaz. Grub Bölgeleri vs. de hayallerinde kalır anca.
sen bi susTOLGARDA yazdı:YOOO tanıdığı vrsa hal düşürüroguzhan98 yazdı:Sıgınak atıyoruz tutturmussunuz tanıdık tanıdık diye işi bilmesek hadi tmm dıyecem adamlar full hala sıgınak atıyorlar keyfi olarak atabilir ama bu kadar olmaz . Lodos klanı bitmiş .. Bugüne kadar biri bişey düşürebildiyse düşürdü artık çok zor ..
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Daha deminki başlıkta karızma alan tankı kestiğin ve küfür yediğin için yakınıyordun Şimdi kesildin diye yakınıyon .brkcm yazdı:Senin önce insanlara saygın olsun 5 kişi arasından işi olan benim gelip durduk yere dalıp hareket çekip kaçıyorsun. Adama maden satıcam bırakmıyorsunuz 2 kişi. 1 kere kesersin 2 kere kesersin amenna. Ama b**unu çıkarmayın. Senin millete saygın olmaz ise milletinde sana saygısı olmaz. Grub Bölgeleri vs. de hayallerinde kalır anca.
dengesiz dangalak işte liseli pikaçuMaHMuTxSoLmaZz yazdı:Daha deminki başlıkta karızma alan tankı kestiğin ve küfür yediğin için yakınıyordun Şimdi kesildin diye yakınıyon .brkcm yazdı:Senin önce insanlara saygın olsun 5 kişi arasından işi olan benim gelip durduk yere dalıp hareket çekip kaçıyorsun. Adama maden satıcam bırakmıyorsunuz 2 kişi. 1 kere kesersin 2 kere kesersin amenna. Ama b**unu çıkarmayın. Senin millete saygın olmaz ise milletinde sana saygısı olmaz. Grub Bölgeleri vs. de hayallerinde kalır anca.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Ben kesmesine abartmadıkdan sonra kızmadım. Kestiğimdede küfür etmesine kızdım konuyu gözünüzle okuyun başka bir azanızla değil. Bana dengesiz diyecek kadar dengen varsa dangalak diyecek kadar aklın varsa bana karşı kelime kullanmassın dismoti denen hergele. Bazı şeyleri doğru okuyun. Okuyamıyosanız gözlük falan takın.DiSMoTi yazdı:dengesiz dangalak işte liseli pikaçuMaHMuTxSoLmaZz yazdı:Daha deminki başlıkta karızma alan tankı kestiğin ve küfür yediğin için yakınıyordun Şimdi kesildin diye yakınıyon .brkcm yazdı:Senin önce insanlara saygın olsun 5 kişi arasından işi olan benim gelip durduk yere dalıp hareket çekip kaçıyorsun. Adama maden satıcam bırakmıyorsunuz 2 kişi. 1 kere kesersin 2 kere kesersin amenna. Ama b**unu çıkarmayın. Senin millete saygın olmaz ise milletinde sana saygısı olmaz. Grub Bölgeleri vs. de hayallerinde kalır anca.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
Kardeşim sana güzel bir cevap :
Tanıdıklarınla girmen her zaman senin için avantaj yaratır. Örneğin
Tanımadıgın birisiyle girdin migrata ve tam junon da acil bir işin cıktı . Herkez anlayışla karşılamayabilir.
Fakat bu olayı tanıdıklarınla yasadıgında pek sorun cıkmaz cünkü seni anlarlar.
Ve Sana şu kadar söyleyim Şimdiye kadar tanımadıklarımla 400 kere junona gittiysem 200 ünde kestim 200 ü başarısızdı. Fakat tanıdıklarımla girdiklerimde %100 basarılı olmusumdur. Ve yol gbmx kenan junon her neyse farketmiyor Tanıdıklarla gidiyorum artık çevrem genis allaha sükür.
İşte tanıdıklarla gb lere girmenin faydası bu. Umarım açıklayıcı olmustur
Tanıdıklarınla girmen her zaman senin için avantaj yaratır. Örneğin
Tanımadıgın birisiyle girdin migrata ve tam junon da acil bir işin cıktı . Herkez anlayışla karşılamayabilir.
Fakat bu olayı tanıdıklarınla yasadıgında pek sorun cıkmaz cünkü seni anlarlar.
Ve Sana şu kadar söyleyim Şimdiye kadar tanımadıklarımla 400 kere junona gittiysem 200 ünde kestim 200 ü başarısızdı. Fakat tanıdıklarımla girdiklerimde %100 basarılı olmusumdur. Ve yol gbmx kenan junon her neyse farketmiyor Tanıdıklarla gidiyorum artık çevrem genis allaha sükür.
İşte tanıdıklarla gb lere girmenin faydası bu. Umarım açıklayıcı olmustur
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
brkcm yazdı:Ben kesmesine abartmadıkdan sonra kızmadım. Kestiğimdede küfür etmesine kızdım konuyu gözünüzle okuyun başka bir azanızla değil. Bana dengesiz diyecek kadar dengen varsa dangalak diyecek kadar aklın varsa bana karşı kelime kullanmassın dismoti denen hergele. Bazı şeyleri doğru okuyun. Okuyamıyosanız gözlük falan takın.DiSMoTi yazdı:dengesiz dangalak işte liseli pikaçuMaHMuTxSoLmaZz yazdı:Daha deminki başlıkta karızma alan tankı kestiğin ve küfür yediğin için yakınıyordun Şimdi kesildin diye yakınıyon .brkcm yazdı:Senin önce insanlara saygın olsun 5 kişi arasından işi olan benim gelip durduk yere dalıp hareket çekip kaçıyorsun. Adama maden satıcam bırakmıyorsunuz 2 kişi. 1 kere kesersin 2 kere kesersin amenna. Ama b**unu çıkarmayın. Senin millete saygın olmaz ise milletinde sana saygısı olmaz. Grub Bölgeleri vs. de hayallerinde kalır anca.
Sen uyarana kadar götümle okuyordum teşekkurler..