Tek ben söylemeyom galatasarayfc, Adamın konusunu berbat etme.JoeyJordison yazdı:Katılıyomushahahahah benim hırsızlığımı görmeden beni hırsız ilan ettiniz lan nedeni ne bilinmezle dalga geçtiğim için ilk o hırsız ilan etti sonra sizde peşine takıldınız
SELAMLAR OLSUN...
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Re: SELAMLAR OLSUN...
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
A.s hoşgeldin..seditiosae yazdı:Öncelikle Selamun aleyküm arkadaşlar ben sancak sunucusuna yeni başlamış bulunmaktayım.
İsmim Yunus 18 yaşındayım gaziantepliyim
İnş bu yeni sunucum herkes için hayırlara vesile olur dilerimki mutlu mutlu doya doya bir zaman geçiririz.
Şimdiden herkese eyw
Çarımın Adı: Seditiosae
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
-
- Salgın Koruyucusu
aslında en iyi sunucu test durmadan gaffar kesiyoruzlBlackDeathl yazdı:Katılıyorum. Ankaya gitmesi konuSunda değil tabiDaTaDaKiSiR yazdı:bence hiç sancağa gelme birini mi kestin direk hırsız oluyorsun birisinin önünden maden mi çektin ? direk hırsız oluyorsun boşver sancağı sen git ankaya
Ancak sadece bunla kalmıyor klan savaşları son derece zevksiz. İpi koparan lodos hepside bankada. Başka yedre gittikleri yok mübarek!
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Hoş geldin kardeşim.
Yapamadığın görevler veya sıkıntı çektiğin bir durum olursa imzamdaki isimlerden birine özel mesaj atabilirsin.
Yapamadığın görevler veya sıkıntı çektiğin bir durum olursa imzamdaki isimlerden birine özel mesaj atabilirsin.