------DİLSİZ Şeytan-----

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

------DİLSİZ Şeytan-----

Mesaj gönderen Estergonxreis »

Selamınaleyküm

Bu oyunda yapılan bütün haksızlıkları bir şekilde sindirip görmemezlikten gelmeye çalıştık örnek vermeye gerek yok herkes çoğu hata ve adaletsizliği biliyor.Hepsi bir yana bugüne kadar yapılanlardan hazmedemediğim tek bir konu var oda oyun hatası oluşturduğu için bizden gasp edilen çift efsunlu iksirler oldu.

Birisinin malını o kişiden habersiz alırsanız bunun adı HIRSIZLIKTIR.

Çemberlitaşın ilk açıldığı gün lonca kasamızda bulunan 150 adet çift efsunlu iksirlerimiz bizden habersiz alınmış ve bir daha bu konuyla ilgili yorum yapılmamıştır.Bu iksirleri çeşitli etkinliklerle dağıtan sizlersiniz ben oyun hatasını lehime kullanmadımki sen bendeki iksirleri benden habersiz alabilme cesaretini nasıl gösterirsin hadi aldın oyun açığına müdahale ettin o zaman benim mağduriyetimi karşılamak sizin boynunuzun borcudur.

Her zaman mağdur olan oyuncudur sizin hatalarınızı biz çekmek zorunda değiliz gereğinin yapılmasını temenni ederiz.

ESTERGONX LONCASI
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Re: ------DİLSİZ Şeytan-----

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Abi ozamanın GM ve DEV leri Oyunu Bıraktı haberin olsun :))
YENİ gelenlerde daha çırak zate :D
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ------DİLSİZ Şeytan-----

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Selamlar;
Bir kişininde çıkıp "Buyurun iksirleriniz." diyeceğini sanmıyorum. Muhtemelen şunun hesabını yapıyorlardır; 150 çift efsunlu iksir kaç akçe yapar ki verelim. Onun yerine otomat koyduk gidip ordan alsınlar.Ben hala şunu anlamış değilm.Gurup bölgesinde boşta olan char neden oturamıyor!!! Bu mantığı biri bana anlatsın. MANTIĞINI diyorum abuk subuk konuşmasın. Oyunun hikayesinde var. Okuduğumu çok net hatırlıyorum savaşçı büyücüye zaman kazandırıp büyücüde meditasyon yapıyordu. Müsait bir vaktim olduğunda bulup burdan paylaşacağım ama büyücünün sözleri aynen şuydu "Kasap bana zaman kazandır." bilen bilir...
Konuyu çok dağıtmadan şu GB lerde neden oturamadığımızı biri anlatsın...
Ben söyleyeyim otursak oyomatlar ne işe yarıyacak :cry:
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan

“Genel Sohbet” sayfasına dön