Yönetim KonuyA göz Atmanızı Arz Edıyorum
- LauReAtE
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: T R Akıncılar
Yönetim KonuyA göz Atmanızı Arz Edıyorum
SELam ALeyküm öncelikle Yapmış oldugunu yenilikler için çok teşekkür ediyorum oyununuzdan oyunumuzdan cok memnunum özür dileyerek konuya dırek gecıs yapmak ıstıyorum. Alış verişlerde para sıkıntısı Yasıyoruz Örn Buluşma hatırası almayı dusunuyorum adam dıyor 1 mılyar ve Alısverıse konulabılınır Lımıt 200 m 500 bın be bunu almak ıcın 5 sefer de alıs verıs yapmak zorumlugunda kalıyoruz ancak lımıt 999 m oldugu ıcın 999 m da alıs verıse konulur olsa hıc bır sıkıntı söz konusu olmayacagını düşünüyorum tekrar söyle bır örnek vermek ıstıyorum userlerden herhangı bırı dedıkı 500 m a satıuyorum pekı 3 seferde konulacak bu para pekı ben karsı taraff a 200 m verdıgım zmn saten paranın hepsını vermeden adam ıtem vs vs sylerı alıs verıse bırakmıyor ancak paranın hepsını bırakmıs olsam alıs verıse karsı tarafında ıtem vs vs seylerı alıs verıse koyma zorunlulugu olacaktır ve bu yuzden kımseye guvenıp alıs verıs yapamıyoruz ılgılenmenızı Arz Edıyorum İyi Calısmalar.
`GEPETTO´ Değilim ki Her Odunu Adam Edeyim..!
IDaRBeLiMaTKaPI
XLauReaTeX
NoWomanNoCry
IDaRBeLiMaTKaPI
XLauReaTeX
NoWomanNoCry
Re: Yönetim KonuyA göz Atmanızı Arz Edıyorum
oyunda onca sıkıntı varken bu ne yani?
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
- LoSTxDeWeLoPeR
- Cin Avcısı
- Lonca: Duman
Sen amipmisin herkezin yazdıgı şeyi eleştiriyorsun bölünerekmi çoğalıyorsun...goldenll yazdı:oyunda onca sıkıntı varken bu ne yani?
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx
LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx
LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
+699.999 ; israf israfLoSTxDeWeLoPeR yazdı:Sen amipmisin herkezin yazdıgı şeyi eleştiriyorsun bölünerekmi çoğalıyorsun...goldenll yazdı:oyunda onca sıkıntı varken bu ne yani?
- LauReAtE
- İri Fare Avcısı
LauReAtE yazdı:SELam ALeyküm öncelikle Yapmış oldugunu yenilikler için çok teşekkür ediyorum oyununuzdan oyunumuzdan cok memnunum özür dileyerek konuya dırek gecıs yapmak ıstıyorum. Alış verişlerde para sıkıntısı Yasıyoruz Örn Buluşma hatırası almayı dusunuyorum adam dıyor 1 mılyar ve Alısverıse konulabılınır Lımıt 200 m 500 bın be bunu almak ıcın 5 sefer de alıs verıs yapmak zorumlugunda kalıyoruz ancak lımıt 999 m oldugu ıcın 999 m da alıs verıse konulur olsa hıc bır sıkıntı söz konusu olmayacagını düşünüyorum tekrar söyle bır örnek vermek ıstıyorum userlerden herhangı bırı dedıkı 500 m a satıuyorum pekı 3 seferde konulacak bu para pekı ben karsı taraff a 200 m verdıgım zmn saten paranın hepsını vermeden adam ıtem vs vs sylerı alıs verıse bırakmıyor ancak paranın hepsını bırakmıs olsam alıs verıse karsı tarafında ıtem vs vs seylerı alıs verıse koyma zorunlulugu olacaktır ve bu yuzden kımseye guvenıp alıs verıs yapamıyoruz ılgılenmenızı Arz Edıyorum İyi Calısmalar.
GülCel..
bu arada [içerik silinmiştir.] cevap veren userler var herkez işine baksin
IDaRBeLiMaTKaPI
XLauReaTeX
NoWomanNoCry
IDaRBeLiMaTKaPI
XLauReaTeX
NoWomanNoCry
- LauReAtE
- İri Fare Avcısı
LauReAtE yazdı:SELam ALeyküm öncelikle Yapmış oldugunu yenilikler için çok teşekkür ediyorum oyununuzdan oyunumuzdan cok memnunum özür dileyerek konuya dırek gecıs yapmak ıstıyorum. Alış verişlerde para sıkıntısı Yasıyoruz Örn Buluşma hatırası almayı dusunuyorum adam dıyor 1 mılyar ve Alısverıse konulabılınır Lımıt 200 m 500 bın be bunu almak ıcın 5 sefer de alıs verıs yapmak zorumlugunda kalıyoruz ancak lımıt 999 m oldugu ıcın 999 m da alıs verıse konulur olsa hıc bır sıkıntı söz konusu olmayacagını düşünüyorum tekrar söyle bır örnek vermek ıstıyorum userlerden herhangı bırı dedıkı 500 m a satıuyorum pekı 3 seferde konulacak bu para pekı ben karsı taraff a 200 m verdıgım zmn saten paranın hepsını vermeden adam ıtem vs vs sylerı alıs verıse bırakmıyor ancak paranın hepsını bırakmıs olsam alıs verıse karsı tarafında ıtem vs vs seylerı alıs verıse koyma zorunlulugu olacaktır ve bu yuzden kımseye guvenıp alıs verıs yapamıyoruz ılgılenmenızı Arz Edıyorum İyi Calısmalar.
Yönetim Bu konu Hakkında Bilgi Vermeyi Düşünmüyormusunuz.
IDaRBeLiMaTKaPI
XLauReaTeX
NoWomanNoCry
IDaRBeLiMaTKaPI
XLauReaTeX
NoWomanNoCry