Bir şey merak ediyorum
Re: Bir şey merak ediyorum
Oyun hatası değil Sığınaklarda "Düşünen Adam" adlı şeften düşmekte.

Jeova Sanctus Unus
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
düşünen adam ? grup bölgesindeki toplam 5 bosstan da düşüyo ?Hummer yazdı:Oyun hatası değil Sığınaklarda "Düşünen Adam" adlı şeften düşmekte.
Sığınakta tek boss var , Ben sadece biliyorum hatam varsa bilemem.Anatoliangirl yazdı:düşünen adam ? grup bölgesindeki toplam 5 bosstan da düşüyo ?Hummer yazdı:Oyun hatası değil Sığınaklarda "Düşünen Adam" adlı şeften düşmekte.

Jeova Sanctus Unus
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Çift efsunlu iksirler,
Sığınak ve Migrat "Grup Bölgeleri"ndeki tüm boslardan düşebilmektedir.
"Kenan, Motorin, Düşünen Adam, Centrioun, Junon" ---> Bosslar
İyi forumlar.
BoGGiEşxBizans
Sığınak ve Migrat "Grup Bölgeleri"ndeki tüm boslardan düşebilmektedir.
"Kenan, Motorin, Düşünen Adam, Centrioun, Junon" ---> Bosslar
İyi forumlar.
BoGGiEşxBizans
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Herkes sazan gibi atlamış yagecelerinyargici yazdı:benim iksirim olmadıda bu çift ensuflu iksirlerin oyun hatası ne ?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Daha sığınağa girmeyenler var İKV oyuncusu ne yapsın..!Hummer yazdı:Sığınakta tek boss var , Ben sadece biliyorum hatam varsa bilemem.Anatoliangirl yazdı:düşünen adam ? grup bölgesindeki toplam 5 bosstan da düşüyo ?Hummer yazdı:Oyun hatası değil Sığınaklarda "Düşünen Adam" adlı şeften düşmekte.
Napalım...Yorumumu okuduğu halde hala Düşünen Adam'a boss diyenler var onlar şef yaratıklar Boss değil :!:hukumdargame yazdı:Daha sığınağa girmeyenler var İKV oyuncusu ne yapsın..!Hummer yazdı:Sığınakta tek boss var , Ben sadece biliyorum hatam varsa bilemem.Anatoliangirl yazdı:düşünen adam ? grup bölgesindeki toplam 5 bosstan da düşüyo ?Hummer yazdı:Oyun hatası değil Sığınaklarda "Düşünen Adam" adlı şeften düşmekte.

Jeova Sanctus Unus
-
ReDsTiger
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: ENDERUN
Seni alkışlıyorum Boss(PATRON,ŞEF,USTA) demek zatenHummer yazdı:Napalım...Yorumumu okuduğu halde hala Düşünen Adam'a boss diyenler var onlar şef yaratıklar Boss değil :!:hukumdargame yazdı:Daha sığınağa girmeyenler var İKV oyuncusu ne yapsın..!Hummer yazdı:Sığınakta tek boss var , Ben sadece biliyorum hatam varsa bilemem.Anatoliangirl yazdı:düşünen adam ? grup bölgesindeki toplam 5 bosstan da düşüyo ?Hummer yazdı:Oyun hatası değil Sığınaklarda "Düşünen Adam" adlı şeften düşmekte.
Emre DEMİR
CİHANDAR - ByTiger
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
Seni alkışlıyorum Boss(PATRON,ŞEF,USTA) demek zaten
[/quote]
Aynen Öle Boss Patron Şef Demek

Pohaha boss ile şef yaratık aynı değilmiş arkadaşlar, yine forumumuzdan bir ibret alarak sahur yapmaya gidiyorum herkese iyi geceler
Bu konuyu açan arkadaşa da yüz vermeyin kendisi sunucumuzda kendisini sakat ve şehaser yapmayı çok isteyen biri olarak tanıttı. RoA olarak ona şehaser bastık. Bastıktan sonra kendisini bu duruma düşürerek bile yalan söyleyecek bir zavallı olduğunu öğrendik. Umarım sunucumuzdan defolur.