Oyundaki Efekt problemi
Re: Oyundaki Efekt problemi
Arkadaşlar merhabalar,bu konu hakkında benim bir kaç tereddütüm var. Hangi arkadaşıma İKV oynuyorum desem oynanır mı,grafikleri kötü diyor. Aslında abartıldığı kadar değil ama geliştirilebilir.Senelerdir bu camiadan sayılırım yaklaşık 2006 sonu gibi başladım oyuna. IKV'mizin göstermiş olduğu gelişim,heyecanlar bizi memnun etti. Neden olmasın,yapılamasın? Yapılsa çok hoş olur.Fakat bir arkadaşımın da dediği gibi şuan bütün oyuncular Lagtan muzdarip. Bu efektlerle gelecek olan lag sıkıntısının altından kalkabilecek mi yönetimimiz? Elbet bildikleri vardır,yoksa kimse neden daha iyi,daha oynanabilir bi oyun istemesin ki?
BitiriMMxBizans-Beyaz Köşk
Since 2006.
Since 2006.
Yönetim gelen talepler doğrultusunda yenilik yapar. Bizim de görevimiz bu talepleri yerine getirmek. Yapılır veya yapılmaz bu onlara kalmış biz görevimizi yapalım. Hem lag sorunu var doğru söylüyorsunuz ama şekil değişikliğine gidilse de olur ufak tefek de efekt katılır daha hoş olur bence
Decode
iyi hoş diyonda gökten inmesi saçma olur çünkü kapalı alanlar ( sığnak miğrat labirent meran labirenti yeraltı v.b ) bunların gök ile teması yokki onun için kaynak büyücü olmalı :twisted:
TILSIM
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
ya o kadar da içine girme ne olcak sanki büyücü değil mi duvardan tavandan da geçirir
sanki düşünen duvarın içinde durmuyo
hem onlar sadece fikir farklı şeyler de olur örnek verdim sadece
Decode
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
WoW gibi efektleri olsun diyen kim?BoMPoW yazdı:İkv nere efekt nereSence İkvnin o kadar şeyi barındırıcak ana serverı varmı
Sorsanıza bi DEV lere kac pc ıle bu oyun calısıyor diye haha
İKV kim efekt kim
.
Bence yapılabilir.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
O sonradan savaşçılara konulan zorlama efekt (ağır vuruştaki)...den daha başarıllı orjinal ! efekt tasarımı yapabileceklerine inanıyorum...Şunu size söyleyim bu oyunun gelişmemesinin tek sebebebi ikv için çabalamayan yazılımcılar ve tasarımcılardır.Ne lazım hala para mı söyleyin kardeşim bilelim neden çalışmıyorsunuz bizden sonra açılan oyunlar dünyanın her yerinde oynanır oldu...Üzerinizdeki ölü toprağı ne zaman atmayı düşünüyorsunuz.Gözlerinizi hala kapadığınızın farkındamısınız az kişisellestirmeden düşün bu kadar kişi aynı seyi söylüyor sebeb ?Size o kadar zaman verdik inan tüm samimiyetimle söylüyorum hala para lazım diyorsanız bir seyler yapalım projelerle gelin bize size destek olalım yeterki çalısın...

LEPRECHAUN
Bence küçük küçük yeniliklerle bizi oyuna çok daha güzel bağlayabilirler. Bir anda 59 level gelsin demiyoruz ki ufak tefek yenilikler istiyoruz. Bu efekt sorunu bence halledilebilir
Decode
- yasinus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Katılıyorum.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Konuyu raporlayin tasarımcılardan cevap istiyoruz yazın açıklamaya...

LEPRECHAUN