[/img]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/1/4540.jpg[/img]

Test diye söylediler ama neyi test etmişlerTheOkqn yazdı:GM odasına şifacıları topladılar bi test için Son kalan kişiye bi hediye vereceklerdi diyolardı yani millet birbirini yediarada akrepler tazılar vs..geldi geçti amaç ise testmş ve ilerde açıklayacaklarımş bunlarda fotoları...
onu bilerek çektim zırh görünsün die..Rapid yazdı:Sonuncu resimde Nerull'un üstünde büyücü zırhı var. Onuda görmüş olduk
Dostum neyi test ettiklerini ilerede söyliceklermiş DEV lerden biri öyle söyledi...serkannnn yazdı:Test diye söylediler ama neyi test etmişlerTheOkqn yazdı:GM odasına şifacıları topladılar bi test için Son kalan kişiye bi hediye vereceklerdi diyolardı yani millet birbirini yediarada akrepler tazılar vs..geldi geçti amaç ise testmş ve ilerde açıklayacaklarımş bunlarda fotoları...
Sağolasın dostum.TheOkqn yazdı:onu bilerek çektim zırh görünsün die..Rapid yazdı:Sonuncu resimde Nerull'un üstünde büyücü zırhı var. Onuda görmüş oldukDostum neyi test ettiklerini ilerede söyliceklermiş DEV lerden biri öyle söyledi...serkannnn yazdı:Test diye söylediler ama neyi test etmişlerTheOkqn yazdı:GM odasına şifacıları topladılar bi test için Son kalan kişiye bi hediye vereceklerdi diyolardı yani millet birbirini yediarada akrepler tazılar vs..geldi geçti amaç ise testmş ve ilerde açıklayacaklarımş bunlarda fotoları...