Öncelikle Selamun aleyküm arkadaşlar ben sancak sunucusuna yeni başlamış bulunmaktayım.
İsmim Yunus 18 yaşındayım gaziantepliyim
İnş bu yeni sunucum herkes için hayırlara vesile olur dilerimki mutlu mutlu doya doya bir zaman geçiririz.
Şimdiden herkese eyw
Çarımın Adı: Seditiosae
SELAMLAR OLSUN...
- seditiosae
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
SELAMLAR OLSUN...
- Susmak sadece bir erdemdir ama yeri gelince,
İnsan herzaman insandır ama kendini kaybetmeyince
Seditiosae - Devrimci
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SELAMLAR OLSUN...
aRamıza hoş geLdın kardes bende Tayfun 20 yasındayım bı ıhtıyacın oLursa /f KnqSTyLe veya aRsxElRoNd yapman yeterlıseditiosae yazdı:Öncelikle Selamun aleyküm arkadaşlar ben sancak sunucusuna yeni başlamış bulunmaktayım.
İnş bu yeni sunucum herkes için hayırlara vesile olur dilerimki mutlu mutlu doya doya bir zaman geçiririz.
Şimdiden herkese eyw
Çarımın Adı: Seditiosae
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
XxTayfunxX yazdı:aRamıza hoş geLdın kardes bende Tayfun 20 yasındayım bı ıhtıyacın oLursa /f KnqSTyLe veya aRsxElRoNd yapman yeterlıseditiosae yazdı:Öncelikle Selamun aleyküm arkadaşlar ben sancak sunucusuna yeni başlamış bulunmaktayım.
Şimdiden herkese eyw
Çarımın Adı: Seditiosae)
yap ama mesaj atma öle kalsın :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
JoeyJordison yazdı:XxTayfunxX yazdı:aRamıza hoş geLdın kardes bende Tayfun 20 yasındayım bı ıhtıyacın oLursa /f KnqSTyLe veya aRsxElRoNd yapman yeterlıseditiosae yazdı:Öncelikle Selamun aleyküm arkadaşlar ben sancak sunucusuna yeni başlamış bulunmaktayım.
Şimdiden herkese eyw
Çarımın Adı: Seditiosae)
yap ama mesaj atma öle kalsın :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- RockbaLboA
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KASIRGA
Ben oLsam hiç Gelmezdim bizim sunucu tam bir baş belası , aklın varsa git 
Durun!, Kapatmayın Pencerelerimi . Beton Çok Soğuk Üşüyorum.
- seditiosae
- Acemi Savaşçı
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur eyw hoş görünüz için kardeşler.
- Susmak sadece bir erdemdir ama yeri gelince,
İnsan herzaman insandır ama kendini kaybetmeyince
Seditiosae - Devrimci
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
RockbaLboA yazdı:Ben oLsam hiç Gelmezdim bizim sunucu tam bir baş belası , aklın varsa git
-
- Salgın Koruyucusu
bence hiç sancağa gelme birini mi kestin direk hırsız oluyorsun birisinin önünden maden mi çektin ? direk hırsız oluyorsun boşver sancağı sen git ankaya
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Katılıyorum. Ankaya gitmesi konuSunda değil tabiDaTaDaKiSiR yazdı:bence hiç sancağa gelme birini mi kestin direk hırsız oluyorsun birisinin önünden maden mi çektin ? direk hırsız oluyorsun boşver sancağı sen git ankaya
Ancak sadece bunla kalmıyor klan savaşları son derece zevksiz. İpi koparan lodos hepside bankada. Başka yedre gittikleri yok mübarek!
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
Katılıyomus
hahahahah benim hırsızlığımı görmeden beni hırsız ilan ettiniz lan nedeni ne bilinmezle dalga geçtiğim için ilk o hırsız ilan etti sonra sizde peşine takıldınız