Savaşçılar için etkinlik 2 kez salonda hata olduğu için iptal edildi.
3. sünde ise kurt mağarası arasına aldılar.. Öleni şifacılar dışardan kaldırıyorlar.. Dışardan büyü atıyorlar.. Dışardan ayı salıyorlar..
GM dedi ki " Dışardan müdahalede bulunanlara ceza veriyorum."
4. sünde ise Tekrar salona aldılar ama içeri alınır alınmaz seri şekilde herkesin enerji'sinden 1000 1000 seri şekilde azalıyordu.. Herkes nerdeyse aynı anda öldü...
5. sinde ise yine aynı şekilde seri bir biçimde herkesin enerjisinden 1000 1000 azaldı.. En son iksir içerek sona SouLSxFuRiouSs adlı oyuncu kaldı.. Bu oyuncu Savaşçıların 3. ölüm oyununda dışarıdan etkinlik alanına ayı gönderiyordu...Ve bu adam ceza alması gerekiyorken 500 Akçe ve 15 adet ejderha kudretlendiren iksir aldı...
Şifacılarda yine herkesin enerjisinden 2000 2000 seri şekilde azalıyordu..
Yani bu istemsiz şekilde mi oldu ? İstemsiz şekilde olduysa neden ödül verildi haksız yere ?
Şahsen savaşçılarda ben OTTTOMAN olarak haksız yerde kazansaydım o ödülü almazdım.. Adımın sarı yazıyla Kılıç Ustası OTTTOMAN olmuştur yazması bile bana HAKARET olurdu...
Ya da diğer seçenek olarak bunu bilerek yaptılar.. Etkinlik hızlı şekilde sona ersin diye...
İKV destek ekibi tekrar yerlerde...
diyorum size boşuna silmeyin siz sildikçe tekrar açacağım konu. Eğer hesabımı bloke ederseniz de herkes sizi anlar.
21 Ağustos 2011 Savaşçı ve Büyücü ÖLÜM OYUNU Etkinliği Hk.
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
21 Ağustos 2011 Savaşçı ve Büyücü ÖLÜM OYUNU Etkinliği Hk.
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: 21 Ağustos 2011 Savaşçı ve Büyücü ÖLÜM OYUNU Etkinliği Hk.
Bunun Tekbir Sebebi Var Oda Ölüm oyunu için Yeni Gelen Bir Sistem Durduğunuz anda canınız azalıcak bu Can düşüşü 500 veya 1000 olarak ETKİNLİK görevlisi belirtecek miş Bunu ilk Denemeleridir Biraz anlayışlı olalım derim YÖNETİM'i sürekli suçlamakta iyi deyil kanımca
.
Edindiğim bilgiler bukadar Gerçegi nedir bilemem.
.
Edindiğim bilgiler bukadar Gerçegi nedir bilemem.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Durduğumuz anda azaldığını hiç sanmıyorum çünkü herkes sürekli hareket halindeydi fakat yine de enerjimiz azalmaya devam ediyordu :|
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Yukarda da Dediğim Gibi ''Deneme'' aşamasında.OTTTOMAN yazdı:Durduğumuz anda azaldığını hiç sanmıyorum çünkü herkes sürekli hareket halindeydi fakat yine de enerjimiz azalmaya devam ediyordu :|
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Etkinliklerimiz hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz konular forumlarımızda mevcut olarak bulunmaktadır. Düşünce paylaşımlarınızın etkinlik gelişimlerinde daha da etkili olabilmesi için lütfen yorumlarınızı ilgili konularda paylaşınız.
Etkinlik önerileriniz için viewtopic.php?f=87&t=40037
Etkinlik yorumlarınız için viewtopic.php?f=87&t=40195
Etkinlik önerileriniz için viewtopic.php?f=87&t=40037
Etkinlik yorumlarınız için viewtopic.php?f=87&t=40195
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>