İbni Sina İbni Sina Ceket HK.
Re: İbni Sina İbni Sina Ceket HK.
zaten ben murata da numan diyorum 
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
maynaq yazdı:zaten ben murata da numan diyorum
Alıştık zaten . Forum hesabını ben kullanıyorum burada karıştırman biraz imkansız
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
viewtopic.php?f=17&t=46147&start=30
bu konuda niye belirttin o zaman numan olduğunu demek ki murat da giriyor diye düşünebilirim yani dimi
bu konuda niye belirttin o zaman numan olduğunu demek ki murat da giriyor diye düşünebilirim yani dimi
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
maynaq yazdı:viewtopic.php?f=17&t=46147&start=30
samedim beni sorgulayacağına çarına girenleri bir sorgula derim
geçen catwomenx çarına girmiş ileri geri konuşuyor kendisi olduğunu söylemiyor bile..
Az daha günahını alacaktım :evil:
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- Conqueror
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İbni Sina İbni Sina Ce
İbni+Cevriye İbni+İbni den daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
İmza düzenlendi.
Bu konuyu zaten muratla görüştüm ki yanlış hatırlamıyorsam çarda murat vardı gerekli açıklamayı murata yaptım sen rahat olRocnqpung yazdı:maynaq yazdı:viewtopic.php?f=17&t=46147&start=30
samedim beni sorgulayacağına çarına girenleri bir sorgula derim![]()
geçen catwomenx çarına girmiş ileri geri konuşuyor kendisi olduğunu söylemiyor bile..
Az daha günahını alacaktım :evil:
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
Rocnqpung yazdı:maynaq yazdı:O 22.2 kritik şifa bilgisinden bağımsız olan kritiktir. Meditasyonu 15 yapınca tüm büyü kritiklerin 5 arttığından dolayı karakter penceresinde görünür. Örneğin bir şifacı wssinde karşımdakinin 8 tane kritik bastığını bilirim. Sorduğumda üstünde büyü kritik iteminin olmadığını söyledi eğer kritik şansının yüzde 1 olduğunu düşünürsek bu durumun mantıksal bir açıklamasının olduğunu düşünmüyorum tabi ki işin içinde şans var ona birşey diyemem. Ama kritik şansının karakter penceresinde göründüğünden yüzde 15 fazla olduğunu hiç tereddüt etmeden kabul ederim gerekirse bunu senle sabaha kadar da tartışırımRocnqpung yazdı:maynaq yazdı:bu arada yanlış toplama yapmışım 37.2 olacak kbakma
orada bunu yazabilir samet ama toplam kritik miktarı 22.2 /x2 dir ki bu şifa bilgisine 15 vermiş bir kişinin kritik miktarıdır + bir kritik miktarın sözü dahil edilemez. ( ki şayet meditasyon 15 değilse bu da ayrı bir konu ki konunun bununla alakası yok.)
Hiç olmadı şifa bilgisini 0 layıp 100 kere bas bir de şifa bilgisini 15 leyip 100 kere bas tabi ki şans faktörü burada da etkili olacaktır ama gene şifa kritiğini etkilediği yönünde bir düşünceye sen de sahip olacaksın inan bana. Zaten bu sadece şifa bilgisinde yok asit bilgisi de yanlış hatırlamıyorsam yüzde 30 kritik veriyordu ve ben asiti çok kullanan birisiyim yaklaşık olarak 2 atışımdan biri kritik geliyor bunun başka bir şekilde açıklanabileceğini düşünmüyorum.
Gel bir Hesaplama yapalım![]()
Üstümdeki itemlerin Toplam büyü kritiğini ve bu toplam büyü kritiğin % 15 ini hesaplayalım .
Funditores'in Şifası Kolye
Büyü Kritik : 3.800
Funditores'in Şifası Yüzük
Büyü Kritik: 3.800
Funditores'in Şifası Nefs-i Müdafaa Sarmaşık
Büyü Kritik: 3.800
3.800 x 3 = 11.4
İbn i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Pantolon
Büyü Kritik:3.265
İbn i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Ayakkabı
İbn i Sina Modeli Cevriye Sultan modeli Eldiven
3.265 x3 = 9.795
Hesaplamalar büyü kritik üzerinedir.
11.4 + 9.795 = 21.195 (%15) = 21.195 x 15 / 100 = 3.17525 ki bu değeri 21.195 + 3.17525 = 24.37025 bulmuş oluruz.
Ki oyunda bulunmuş olan değer 22.2 / x2
Hata kimdedir ?![]()
vay canınaaa D
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Şimdi ashabı karıştırmayalım çünkü rejenerasyon olayı var
artı olarak biz full cevo dizelim demiyoruz
mesele ibni ibni ibni cevo ceket farkı
aradaki şifa farkı 196 şifa
bu kadar şifa farkı için o kadar maden verip üretmek mantıksız
çok daha az maliyete ibni cevo ceket al
full şaheserim sadece ceketim ibni cevo çemberlide 13000 e kadar çıkıyor kritik düzlerde ise 5000 altı çok az
artı olarak şifa çemberlerimin çoğu kritik
artı 196 şifamı faydalı artı 3 (farazi) kritikmi faydalı
asıl soru bu
full şaheserim sadece ceketim ibni cevo çemberlide 13000 e kadar çıkıyor kritik düzlerde ise 5000 altı çok az
asıl soru bu
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
bak artı sıfa sen her sıfa bastıkca bastıgın sıfayı arttırıcaktır ama her sıfa bastıgında krtıık gelmeye bılır olaya bıde bole bakgoktanri yazdı:Şimdi ashabı karıştırmayalım çünkü rejenerasyon olayı var
asıl soru bu
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
cevriye giyip krtik basamayınca napıcak diyen arkadaşlar sorarım size hangi şifacının üstünde full fundi dizili değilken çemberliye girer ? hangi şifacıda mor eldiven mor pant olmadan ibni cevo * ayakkabı olmadan çemberliye girer ? ve bunların toplamı tahminen 1600 lerde yapar.bu yüzden şifa büyüleri hiç küçümsenemeyecek kadar güzeldir.aslında denemelerinizdeki en önemli noktayı kaçırıyorsunuz.can basarken 1600 lerde bi şifacının 2000 lerde bi şifacıyla aynı oranda can bastığını görebilirsiniz
ashap konusu ise sadece kudret rejenerasyonundan dolayı kullanılmalıdır diye düşünüyorum.ama konfucyusun yaptığı gibi 400m lik ashap üretmenin yerine bunun dörtte birine cevriye diğer dörtte birine ejderha iksir üretirseniz bu sorunu kökünden çözersiniz