Belirtildiği gibi oyun içi e-pin satışı kesinlikle yasaktır. Bu tür durumlara maruz kalmamak için lütfen http://www.istanbuloyun.com haricinde alış-veriş yapmayınız.
Öncelikle Selamın Aleykum arkdaşlar.. ben kImseyi DOlandırmadım Dolandırmamda.. O kdar sattım kime cıkını cıkarmadım tek sen cıkardı nfarkındamıısn.. bnen herşeyi dgru verdim .. snn 20 yada 15 m için böel birsey yapmam saçma.. .. IIIshahIII..... ve BAYRAMPAŞALImın Konusmasını istiorum gereken açıklamaları onlar vericektir.
mehmetttirrikle fotolar koyuyorsun Olmujyor ve başka hesab kurup yanlıs cevapler veriyorsun kradeşim snn 27 mi ben ne yapim ALLAh " ını seviyorsun Gelmiş babam için oyun oynuoyrum diyosun hayatın saçmadan ibaret .. .. Farkındamıosın ??
lan blackmatrix adam acısını dındırmek için oyun oynuor. snde adamın yarasını deşiosun.akıllı ol #@!? belana senın bak. Serefsız amdem akce satıcan adam akıllıca sat adam koymuş lan fotoları herşey ortada dıngıl dierbin akceyı harcasa urunlerımden gozukur. Adam ol şerefnle oyna adama laf atma !!