Böyle Etkinlik Olmaz Olsun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Böyle Etkinlik Olmaz Olsun

Mesaj gönderen xFirelifex »

Öncelikle merhabalar,
Bildiğiniz gibi bugün tüm sunucularda ölüm oyunu vardı.Yönetici her zaman olduğu gibi takvimde yazdığı gibi eminönünü müteakiben değil eminönünde olacağı saatte yani 21.00'de Teşkilata geldi bu ayrı bir sorun tabi ama gelelim asıl soruna.

Büyücü oyunu hiçbir sorun olmadan bitti.Burda sorun yok.Şimdi gelelim asıl konuya.
SAVAŞÇI OYUNU(OYUNLARI)
1. Oyun
Savaşçıların oyununa WioFiReLiFeII adlı karakterimle katıldım.Yönetici 75 kişiyi çekti ancak bir arıza nedeniyle oyun iptal edildi.
2. Oyun
Yönetici arızadan dolayı savaşçıları tekrar içeri aldı ancak yine arıza çıktı etkinlik iptal edildi.
3. Oyun
Yönetici salondaki bir arızadan dolayı oyunu kurt mağarasında diğerlerinin giremeyeceği bir yere yaptı.Ancak dışardan müdahale edilebiliyor!Dışardan büyü atanlar, ayı salanlar, ölenleri kaldıranlar ve daha birçoğu...Aşağıda 2. resimde görüldüğü gibi meteorit etkisine mahruz kaldım bunun gibi birçok örnek var ama hepsinin resmini alamadım tabi.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
[GM]Noccoment:Dışardan müdahale edenler cezalandırılacaktır!!!
Nedense 5-10 kişi kala 183 aldım ve girdiğim yönetici etkinliğin yine iptal olduğunu söyledi.

4. Oyun
Yönetici etkinlik salonundaki arızanın giderildiğini ve oyunun etkinlik salonunda yapılacağını açıkladı.Ayrıca yapılan hata için 500 akçeye ek olarak 15 ejderha iksiri verileceğini açıkladı.Savaşçıları içeri aldı o da ne her saniyede 1000 can gidiyor ve en son ölmeme ve birçok şahidim olmasına rağmen yönetici bunu farketmedi ve etkinliğin tekrar yapılacağını açıkladı!
5. Oyun
Bu oyunda yine son 2 ye kaldım ancak ayının darbesiyle diğer oyuncunun 5 canı kala öldüm.Buraya dikkat kazanan oyuncu 3. turda öldükten sonra gelip dışardan ayıyla müdahale eden SuoLSxfuRiouSs!!!Sayın Noccoment'in söylediği sözü hatırlatıyoruz:
"Dışardan müdahale edenler cezalandırılacaktır."
Şimdi yöneticinin söylediği söze bakıyoruz:

Resim
Ceza vermeniz gereken kişilere ödül veriyorsanız helal olsun diyorum söyleyecek başka söz yok.
4. Oyunda En Son Öldüğümü Görenler
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Bu arada benim kazandığımı söyleyenlerden KEMİKveKAN ve WioLeNT dışındaki kişilerle hiçbir ilişkim yoktur.Arkadaşı olduğu için öyle söylüyorlar gibi şeyler söylemeyin!Konu kilitlendikçe tekrar açılacaktır ta ki kopyala yapıştırla yazılmayan bir cevap gelene kadar.Ayrıca etkinlik konusuna da aynı mesaj gönderilecektir.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Böyle Etkinlik Olmaz Olsun

Mesaj gönderen wonka »

Yönetimin buna cevap vercek yüreği yok özellikle Nocommetin anca konu siler kilitler üzgünüz vs vs bişiler geveler şu oyuna ne zaman ADALET gelicek merak ediyorum yapamıyosanız bırakında daha fazla rezil etmeyin kendinizi...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WaLCoTT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen WaLCoTT »

Çekemeyenler Çoğalıyor.Yapacak birşey yok.Konu Kilit.Forum Yetkilisi KÜFÜRLÜ İÇERİK PAYLAŞMIŞ LÜTFEN GEREKENİ YAPAR MISINIZ ....
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

WaLCoTT yazdı:Çekemeyenler Çoğalıyor.Yapacak birşey yok.Konu Kilit.Forum Yetkilisi KÜFÜRLÜ İÇERİK PAYLAŞMIŞ LÜTFEN GEREKENİ YAPAR MISINIZ ....
Sana bi laf söylerdim ama dua et forum kurallarına uyan bir insanım...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Etkinlik ile ilgili yorumlarınızı Etkinlik yorumları konusunda paylaşabilirsiniz iyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön