@ Ateş Loncası @
-
- Salgın Koruyucusu
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: @ Ateş Loncası @
Hoşgeldin Çağrı, hayırlı olsun isimAtesCan yazdı:
Atabeyxkadabra; isimli arkadaşımız, çarının ismini AteşSeniÇAĞRIyor olarak değiştirmiştir loncamıza ve kendisine hayırlı uğurlu olsun.
Keyifli Forumlar
Yakışır Recep abimizeAtesCan yazdı:Dün saat gece 23:00 da gerçeklesen ölüm oyununda yine en sona kalmayı başardık. Atılan zar sonucunda loncamızın değerli ağabeyi HeXeR yani Recep ağabeyimiz birinci oldu kendisini lonca adına tebrik ediyoruz.
Keyifli Forumlar.
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
AtesCan yazdı:
Atabeyxkadabra; isimli arkadaşımız, çarının ismini AteşSeniÇAĞRIyor olarak değiştirmiştir loncamıza ve kendisine hayırlı uğurlu olsun.
Keyifli Forumlar
Hayırlı olsun loncamız için.
emmimAtesCan yazdı:Dün saat gece 23:00 da gerçeklesen ölüm oyununda yine en sona kalmayı başardık. Atılan zar sonucunda loncamızın değerli ağabeyi HeXeR yani Recep ağabeyimiz birinci oldu kendisini lonca adına tebrik ediyoruz.
Keyifli Forumlar.
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
AtesCan yazdı:
Keyifli Forumlar
Hayırlara Vesile Olur Umarım. Hoş Geldin.
AtesCan yazdı:Dün saat gece 23:00 da gerçeklesen ölüm oyununda yine en sona kalmayı başardık. Atılan zar sonucunda loncamızın değerli ağabeyi HeXeR yani Recep ağabeyimiz birinci oldu kendisini lonca adına tebrik ediyoruz.
Keyifli Forumlar.
Hayırlı Olsun Recep Abim
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Tebrikler için teşekkür ederim
Ateş ve yNçRx loncalarıyla birlikte hareket etmeme rağmen, herhangi bir lonca üyesi değilim... Her iki loncanın bana göstermiş oldukları yakınlık ve samimiyet için tekrar '' teşekkür '' ederim... bana ihtiyaçları oldugu herhangi bir konuda sadece bir pm uzaklarında ve gücümün yettiğince yanlarındayım...
HeXeR
Schwert
HeXeR
Schwert
İçerik düzenlendi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
Sosyolog
Sosyolog
İçerik düzenlendi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
Sosyolog
Sosyolog
kaf kaf kaf
sin sin sin
kaf sin kaf sin kaf !!
hayat bosSh egLen cosShH

sin sin sin
kaf sin kaf sin kaf !!
hayat bosSh egLen cosShH

Ateş loncası ben Hasan Eren bilomudur nedir size küfür ettiğinden bende edip ban aldım yanlış anlamayın sizeküfür etmiş gibi olmasın.
Birde hexer Alptürk senin ortağınmıydı.
Catashrop Mumyanınlaneti
Birde hexer Alptürk senin ortağınmıydı.
Catashrop Mumyanınlaneti
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı
21 Ağustos 22:00 da yapılan ölüm oyunu etkinliğini; büyücülerde CuTeBoY(AteşTunahan) savaşcılar da ise; AteşKarmate(Burak) arkadaşlarımız kazanmıştır kendilerini tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.
Keyifli Forumlar.
Keyifli Forumlar.

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
tebriklerAtesCan yazdı:21 Ağustos 22:00 da yapılan ölüm oyunu etkinliğini; büyücülerde CuTeBoY(AteşTunahan) savaşcılar da ise; AteşKarmate(Burak) arkadaşlarımız kazanmıştır kendilerini tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.
Keyifli Forumlar.