Direk konuya girmek istiyorum; İkv kendi sınıfında olan diğer oyunlardan çok farklı bir hikaye ve konsepte sahip ve bu oyunun en büyük avantajı da bu fakat oyunun hikayeden ziyade biraz da efektlere yönelmesinin oyuna daha büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yanlış anlamayın hikaye aynen devam ; fakat yeteneklere ek efektler gelse daha güzel daha canlı bir oyun olmaz mı?
Mesela Buz oku yeteneği : Oyunda şüphesiz büyücülern en çok kullandığı yetenek ve bence efekti çok sıradan buzu daha kompleks bir şekilde göndersek ( Mesela gerçek buz okları şeklinde mağaralardaki dikitler gibi ) sizce de daha hoş olmaz mı hem oyunda ek bir heyecan olur bence.
Kutup Rüzgarı yeteneği de aynı şekilde ; ben bu dikitleri aslında kutup rüzgarı için düşünmüştüm mesela kutup açılan kişilern etrafına direk yukardan bu dikitler dizilse çok hoş olmaz mı?
Meteorit yeteneğinde meteorlar daha büyük taşlar şeklinde yanarak gökten gelse ?
Elektrik etraftaki canavarlara da etki etmekte bu etki aralarından bir akım geçiyorcasına olsa ( hani sadece birine değince hepsi etkileniyor gibi değil de aralarından hızlıca elektrik geçse )
Bunlar sadece öneri olmazsa oyun oynanmaz demiyorum ama güzel olur diye düşündüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Söylediğim şeyler mutlaka olmak zorunda değil farklı efektler de olabilir sadece örnek vermek istedim. Ben güzel olur diye düşündüm siz de fikirlerinizi belirtirseniz yönetim bu konuda daha ciddi düşünebilir.
İyi forumlar..
Decode
Oyundaki Efekt problemi
Oyundaki Efekt problemi
Decode
Re: Oyundaki Efekt problemi
ıyı guzelde bu efectlerı yapmak ne kadar maliyet alır hıc dusundunmu
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
- yenero3535
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
maliyet maliyet!
Aman 2 3 efekti pvpciler bile yapıyor güldürmeyin adamı.
Ayrıca o kadar para veriyoruz değsin biraz!
Aman 2 3 efekti pvpciler bile yapıyor güldürmeyin adamı.
Ayrıca o kadar para veriyoruz değsin biraz!
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Efekt yapmak paralı değil. Çoğu forumlarda görüyorum eşyalara yıldız parlatıyorlar v.s bunları yapmak kolay işler.
Efektle maliyetin bir alakası yok ki sadece biraz zaman harcanır ve çok da güzel olur bence
Decode
Re: Oyundaki Efektler
Eğer bir yönetici de bu durumda bir açıklama yaparsa sevinirim en azından gelip gelmeyeceği hakkında bilgimiz olsun
Decode
Haklısın. Yetenek efektleri çok sade. Daha geliştirilmesi lazım. Sırf bu yüzden oyunu sevmeyenler var 
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kesinlikle sırf bu yüzden oyunu sevmeyenler bırakanlar var. Yeteneklere gerekli efektler kazandırılırsa hem oyunda bir farklılık olacağı için daha da seveceğiz hem de yeni başlayanlar için de iyi bir görüntü oluşur
Decode
- grafikzeydan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
OYUN EFEKT'SİZ DAHA GÜZEL.EFEKT ÇOK OLURSA OYUNUN KASMASI DAHADA ARTAR BU SEFER OYUNCULAR SUSMAZ AYRICA EFFEKT YAPMAK ÇOK ZOR İŞ DEĞİLDİR AMA BU OYUNUN KENDİNE ÖZ EFEKTİ VARDIR GAYETTE GÜZEL EFEKTLER VARDIR ŞUNU UNUTMAYIN BİZİM OYUNDA ÇOK SAĞLAM BİR TÜRK BIYIĞI VAR 

- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
efekt önemli aslında arkadaşın dediğine de katılıyorum ama bide oyundaki sahne geliştirmeleri yapılırsa bence daha uygun olur çünkü sivri ada olsun yer altı olsun çok yapmacık kumların gerçekleştirilmesi otların yerine daha düzgün şekilde konulması ben sahne grafiklerinden zevk almıyorum taşlar fln kayalar çok zevksiz hangi adanın denizi lacivert ve kare şeklinde dalgalalınyor ?