xOKEANOSx isimli büyücü kendisi yakın arkadaşımdır,seni 3-0 yendiğini söylüyor ?koLopere yazdı:En iyi vs atan büyücü benim. Varsa aksini iddaa eden /f ByAttack
En iyi Vs atanlar...[Anket]
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: En iyi Vs atanlar...[Anket]
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
bana göre
en iyi savaşçı : aTesTenGöMLeK
en iyi büyücü : xFENOMENX
en iyi şifacı : JiGyII
- BIcisimYAKLASIYO
- İskele Babası
- Klan: Lodos
SeRRuh yazdı:Gün içinde hangi saatlerde online sın ?BIcisimYAKLASIYO yazdı:Eminönü / BİcisimYAKLAŞIYO ws atacak varsa gelsin buyursun ... (Çember şifacısıyken savaşçılarla atamam)
Belli olmuyor sen saatleri söyle ben ona göre ayarlarım
BİcisimYAKLAŞIYO[ (^) Ashab-ı Kehf]

- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Ateştengömlek iksir hilesini yaptığı halde yeniyordumFuzuli yazdı:bana göre
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Yok artık diyorumAfrodisyak yazdı:xOKEANOSx isimli büyücü kendisi yakın arkadaşımdır,seni 3-0 yendiğini söylüyor ?koLopere yazdı:En iyi vs atan büyücü benim. Varsa aksini iddaa eden /f ByAttack

( ByAttack )( THexNeFes )( SHooT )
> ! EMiN ! <[/center]
- lalalalalala
- Salgın Koruyucusu
Ondan önce ama 3.0 seni yendi.Bunu neden söylemiyorsun ? Kendisi kardeşimdir ve siz atarken izledim.koLopere yazdı:Yok artık diyorumAfrodisyak yazdı:xOKEANOSx isimli büyücü kendisi yakın arkadaşımdır,seni 3-0 yendiğini söylüyor ?koLopere yazdı:En iyi vs atan büyücü benim. Varsa aksini iddaa eden /f ByAttackVs yi GRaFRoZoN ve Sanatarium da izledi vs yi 5*3 ben kazandım
![]()

Şaka yapmıyorsunuz değil mi karakter nickim ByAttack.O arkadaşla vsyi atarken sabah 1*0 öndeydi,acil çıkmam gerektiğini söyledim geri geldim,devam ettik ve 2,0 - 3,0 - 3,1 - 3,2 - 3,3 - 3,4 - 3,5 vs yı kazandım aksi taktirde başka bir vs atmadım kendisiyle.lalalalalala yazdı:Ondan önce ama 3.0 seni yendi.Bunu neden söylemiyorsun ? Kendisi kardeşimdir ve siz atarken izledim.koLopere yazdı:Yok artık diyorumAfrodisyak yazdı:xOKEANOSx isimli büyücü kendisi yakın arkadaşımdır,seni 3-0 yendiğini söylüyor ?koLopere yazdı:En iyi vs atan büyücü benim. Varsa aksini iddaa eden /f ByAttackVs yi GRaFRoZoN ve Sanatarium da izledi vs yi 5*3 ben kazandım
![]()

( ByAttack )( THexNeFes )( SHooT )
> ! EMiN ! <[/center]
- 13022534910
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
Afrodisyak yazdı:13022534910 yazdı:onu bunu bilmem daha yeniyim burda ama en iyi büyücü GüNüNDoĞuŞu'Dur Şifacıda İse Fıkrım yok. Savascıd Ise Snucunuca Yenı Geldıgımde Daha Durdurmalı vS yı bıle bılmeden bılmezken ılk vs de NeoWiN Sunucudakı Ilk En Yuksek Maksa Sayıb Arkadasınızı 5.2 Lık Bır Sonucla Yendım Sonra Ben Iyıyım Dıyen TeQSiLaH aRKADASINIZI Ise 5 .1 Lık Bır Sonucla Yendım Ardından Benı az zorlayan yorgunDEMOKRATama karsımda herkes hva cıva ben en ıyıyım dıen savascıyı beklerım Savascımda Iddıalıyım karsıma cıkanı dograr gecerım affetmem
Beni doğrar mısın lütfen ?
dograrım sinan rahat ol blokeli şuan yanlız karakterim ne sine atıoruz söyle bakayım ? :!: :?: :lol:
gün gelir belki sana yalvardığım gibi yalvarırsın bana ozaman bende kabul etmem inan
[^_^ÖmeR^_^]
[^_^ÖmeR^_^]
koLopere yazdı:En iyi vs atan büyücü benim. Varsa aksini iddaa eden /f ByAttack
Aksini iddaa ettim Dostum imzanıda düzeltmişin tebrik ederim Dünkü ws den sonra
HeaRTeaM
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo
Uzaktan Cesur Olmak Kolaydır..!
BIRAKTIM..!
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo
Uzaktan Cesur Olmak Kolaydır..!
BIRAKTIM..!
- nonameonur
- Sahaf Yardımcısı
bu Nasıl İş HeaRTeaM ByAttack ı kesior Bende HeaRTeaM ama Ben ByAtaackla attım 6*4 o beni kesti
karma karışık