FARKINA VARDINIZ MI ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: FARKINA VARDINIZ MI ??

Mesaj gönderen efsaneottoman »

arkadaşlar bence hidra daha zor olmalıydı neden mi çünkü biz meranda neredyse 2 günde bir :mrgreen: kadime gidiyoruz bir yerden sonra herke şaheser üreticek yani daha zorlu olması gerekirdi bence
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Effairenclik yazdı:Merhaba arkadaşlar gelen hidra eklentısı doğrultusunda 5 gündür hidralarda gece gündüz demeden vakıt gecirdiğimi fark ettım ve yapamadığımı bügün fark ettım yaptıklaırı bu eklentı sayesınde sahsen benı kaybettıler hesaplarımı kontrol edebilirler oyuna ara verdım be lkıde hiç oynamam buna harcadığım vakıtte test cözseydım öss yi kazanırdım bügün bölgede coğu kısı benım gıbı düşünüyordu ne olursa olsun sonnucta bu bir oyun bu kadar zor yapıpta insanlaarın birbirlerini aşağlamalrını sağlayan İKV YÖNETİMİNİ knıyorum .... HİDRA GİBİ BERBAT BİR EKLENTI DAHA GÖRMEDIM OYUNDA NE HEVES KALDI ESKIDEN SITRES ATMAK İÇİN giriyordum sımdı ise sıtres oluyorum bana bişey kazandırmıyo devam edenlere iyi oyunlar bel kı yazın urarım ..... kımse item felan istemsın boşuna.... ara ara girer bakarım kac kısı kesmiş diye .D BAKALIM KAC OYUNCU KAYBETCEKLER İKV HÜKÜMETİ İKV BUNU BİR DAHA DÜŞÜNMESİ LAZIM

Yenilik geldi diye oyuncu kaybedecekse bu oyun o zaman yeni bölge hidra niye tutunuyoruz.Tamam hidra biraz zor belki ama kesilmesi imkansız değil ilerde oda iflis gibi olucak bunda bu kadar büyütülcek bir şey yok bencede sen git test çöz hayatını kurtar takma bu kadar :)
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Ceviz yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
Ceviz yazdı:
Kıskançlığa ne gerek var? Ben şahidim. Ayrıca aşmış birisidir kendisi. Düz mantıktan uzak yani ;)

o çocuğa aşmış diyerek kötülük yapıyorsun.aşmış falan değil bende hemen hemen aynı puanı yaptım şuan lisedeyim notlarım Allah'a şükür yani söylemeyeektim ama kusura bakmayın övün müyorum taktir aldım.bunun aşmışlıkla alakası yok.ben sbs ye dersane hariç çalışmadım.ama arkadaş zeki olsaydı bunları buraya yazmazdı.dikkat etsin nazar değmesin benden uyarı kendisine.
Sbs yada okul başarısına gore yorum yapmadım , hayat bunlardan ibaret değil :)

evet değil aynı düşüncede tartışıyoruz:D
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

turkoxHAMSTER yazdı:
Ceviz yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
Ceviz yazdı:
Kıskançlığa ne gerek var? Ben şahidim. Ayrıca aşmış birisidir kendisi. Düz mantıktan uzak yani ;)

o çocuğa aşmış diyerek kötülük yapıyorsun.aşmış falan değil bende hemen hemen aynı puanı yaptım şuan lisedeyim notlarım Allah'a şükür yani söylemeyeektim ama kusura bakmayın övün müyorum taktir aldım.bunun aşmışlıkla alakası yok.ben sbs ye dersane hariç çalışmadım.ama arkadaş zeki olsaydı bunları buraya yazmazdı.dikkat etsin nazar değmesin benden uyarı kendisine.
Sbs yada okul başarısına gore yorum yapmadım , hayat bunlardan ibaret değil :)

evet değil aynı düşüncede tartışıyoruz:D
Herkesin düşüncesi kendine aittir istediğimiz gibi tartışabiliriz.Ben zekiyim demedim not olarak dedim.Herkes online oyun derslere kötü etki eder vs. vs. diye düşünür ben de bana etki etmedi hatta tam tersi etki etti derim :D Ayrıca temennin için de sağolasın bizi nazar teğet geçti :D
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Petcarar yazdı:
Herkesin düşüncesi kendine aittir istediğimiz gibi tartışabiliriz.Ben zekiyim demedim not olarak dedim.Herkes online oyun derslere kötü etki eder vs. vs. diye düşünür ben de bana etki etmedi hatta tam tersi etki etti derim :D Ayrıca temennin için de sağolasın bizi nazar teğet geçti :D

evet bu sene tarih ve coğrafya dersinde ve kimya nın simya bölümünde çok işe yaradı :)
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

turkoxHAMSTER yazdı:
Petcarar yazdı:

evet bu sene tarih ve coğrafya dersinde ve kimya nın simya bölümünde çok işe yaradı :)
Özellikle kimya :)
Kullanıcı avatarı
Savageryx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Savageryx »

Effairenclik yazdı:Merhaba arkadaşlar gelen hidra eklentısı doğrultusunda 5 gündür hidralarda gece gündüz demeden vakıt gecirdiğimi fark ettım ve yapamadığımı bügün fark ettım yaptıklaırı bu eklentı sayesınde sahsen benı kaybettıler hesaplarımı kontrol edebilirler oyuna ara verdım be lkıde hiç oynamam buna harcadığım vakıtte test cözseydım öss yi kazanırdım bügün bölgede coğu kısı benım gıbı düşünüyordu ne olursa olsun sonnucta bu bir oyun bu kadar zor yapıpta insanlaarın birbirlerini aşağlamalrını sağlayan İKV YÖNETİMİNİ knıyorum .... HİDRA GİBİ BERBAT BİR EKLENTI DAHA GÖRMEDIM OYUNDA NE HEVES KALDI ESKIDEN SITRES ATMAK İÇİN giriyordum sımdı ise sıtres oluyorum bana bişey kazandırmıyo devam edenlere iyi oyunlar bel kı yazın urarım ..... kımse item felan istemsın boşuna.... ara ara girer bakarım kac kısı kesmiş diye .D BAKALIM KAC OYUNCU KAYBETCEKLER İKV HÜKÜMETİ İKV BUNU BİR DAHA DÜŞÜNMESİ LAZIM
O senin sorunun...
İslamcan(49) Kızıllelma(44) Taşköprü(49)

YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Lütfen anasayfadaki hidra hikayesi okuyunuz. hidra zor değil inanin zor değil sadece taktik ve zeka istiyor güç yerine isterseniz zekanizi kullanin bulucaksiniz bir yol emin olun.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön