Bunlarda Eminönü - Tılsım 2 lisinden Vs de kazandığım paraların nimetleri :
Paramız ALLAH A ŞÜKÜR SONUNA KADAR HELALDİR.ÇARŞAMBA GÜNÜ UMREYE GIDIYORUM VE DÖNÜŞTEDE MUHTEMELEN OYUNU BIRAKIYORUM.BIRAKMADAN BÜTÜN HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM.RİCA EDERİM KİMSE KONUYA ARTNİYETLI YORUM YAPMASIN KİM BENİM YERİMDE OLSA BU KONUYU AÇARDI.İTEMLERİMİ ÜRETTİM TEK YENEMEDIGIM ADAMI DEVIRDIM.
HADİ SELAMETLE EMİN GİDER.
yozgat çocuğu olabilirsin ama eklemeyi unutmuşsun ayriyetende katıksız o.... çocuğusun hadi eyvallah
Gerçek forum hesabıyla yazamayıp böle forum hesaplarıyla yazan veletler hep çıkıyor.
Sana taktiği söylerdim ama anlamazsın Sonra hem ws'de kullanacağım o taktiği Sonra karşılık falan bulursun ara yeni taktik Bu arada iddia ediyorum o taktiği İKV'de kullanan yoktur
Taktik taktik , tik tak tik tak olur.. Fiz''zik''lere gelirsin Büyük konuşma
Sana taktiği söylerdim ama anlamazsın Sonra hem ws'de kullanacağım o taktiği Sonra karşılık falan bulursun ara yeni taktik Bu arada iddia ediyorum o taktiği İKV'de kullanan yoktur
Taktik taktik , tik tak tik tak olur.. Fiz''zik''lere gelirsin Büyük konuşma
JogaBonito17, yapamayacağım şeyler hakkında büyük konuşmam zaten.
LyKaoN, benim büyücümün tipi zaten o tipin kırmızı/kızıl olanından sakalından saçına kadar aynı tip sadece renk farklı.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
DeathxShock yazdı:Kendini diğerlerinden üstün görmek hoş bir davranış değildir bırak biz övelim seni :roll: Fizik konusunda idol olacaksın belkide.. :geek:
kardeşim ben burada kendimi kimseden üstün görmedım oyunda 2 amacım vardı ve gerçekleştirdim mutlulugumlada buraya konuyu açtım