madenlere çözüm!
- nurolcantrk
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
madenlere çözüm!
arkadaşlar madenlerde attık şans kavramı kalmadı bi adam 3 saat bekliyor çekemiyor sıkılıp gidior arkadasından biri tek çekişte çekior benim fikrim herkese özel çıksın maden mesela b adam 500 elmas çektikten sonra menekşe çıksın ama adam kendisi çekecek dersenizki parayı nerden kazancaz plusu olanlarda sayı 400 olsun şans arttırıcı alanlarda 300 sizcede daha adil olmazmı ?
- kskxbakiRe
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: madenlere çözüm!
İKV forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar nedeniyle forum hesabınız kapatılmıştır.
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
kaf kaf kaf
sin sin sin
kaf sin kaf sin kaf !!
kimine goRe adamım kimine goRe yaLanım adamına goRe adamım . !

sin sin sin
kaf sin kaf sin kaf !!
kimine goRe adamım kimine goRe yaLanım adamına goRe adamım . !

kskxbakiRe yazdı:bak iyi dinLe az sonRa ossurcam sese kuLak veR
Boşa gülmeyin arkadaşlar. Bu kardeş çok güzel bir öneri vermiş. Günlerdir ben de böyle bir öneri desteğe yollamak istiyorum.
Örneğin osmiridyum madeni.
Osmiridyumdan bir kişiye İridyum çıkması için sınır olur. Bu sınır 60 osmiridyum olur. Kişinin başkalarından satın almasının önüne geçilmesi için görevlerde yaratık kestiğimizde ekrana gelen "1/20" şeklindeki yazıdan gelir. Osmiridyumu 60/60 yapan bir kişinin 61. çekişi %100 ihtimalle İridyum olur. Böylelikle iş şansa değil, emeğe dökülmüş olur.
Ben öğleden iftara, iftardan sahura kadar çekiyorum genelde madeni. Plus+ %60 şans artırıcı ile. Ancak bir türlü çıkmıyor ve ben çıktıktan sonra adam gelip iki çekişte alıyor. Benim suçum ne? Neden benim saatlerim boşuna gitmiş olsun?
Bu örnek veridğim 60 sayısı şans artırıcılara göre düşürülür, şans artırıcı alırsan da kesin işe yaramış olur, adında yazdığı gibi iş "şans"a kalmaz. :?
Desteğe yollayacağım.
Osmiridyumdan bir kişiye İridyum çıkması için sınır olur. Bu sınır 60 osmiridyum olur. Kişinin başkalarından satın almasının önüne geçilmesi için görevlerde yaratık kestiğimizde ekrana gelen "1/20" şeklindeki yazıdan gelir. Osmiridyumu 60/60 yapan bir kişinin 61. çekişi %100 ihtimalle İridyum olur. Böylelikle iş şansa değil, emeğe dökülmüş olur.
Ben öğleden iftara, iftardan sahura kadar çekiyorum genelde madeni. Plus+ %60 şans artırıcı ile. Ancak bir türlü çıkmıyor ve ben çıktıktan sonra adam gelip iki çekişte alıyor. Benim suçum ne? Neden benim saatlerim boşuna gitmiş olsun?
Bu örnek veridğim 60 sayısı şans artırıcılara göre düşürülür, şans artırıcı alırsan da kesin işe yaramış olur, adında yazdığı gibi iş "şans"a kalmaz. :?
Desteğe yollayacağım.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
- nurolcantrk
- İskele Babası
gazi böle yaparak komik olduğunumu sanıosun??
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Müthiş fikir olur böylece iş şansa değil emeğe kalır bence en adil olanı bu olmalıdırRescuer yazdı:Boşa gülmeyin arkadaşlar. Bu kardeş çok güzel bir öneri vermiş. Günlerdir ben de böyle bir öneri desteğe yollamak istiyorum.
Desteğe yollayacağım.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- nurolcantrk
- İskele Babası
gülüp geçen arkadaşlarımız yanında akıllılarda çıktı neyseki 
- wanxhelsing
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Ksk lı değilmisiniz alayınız saygısız.Adam orda bi öneri sunuyor beğenirsin beğenmezsin.Böyle hayvanca tabirleri kullanman senin terbiyeni gösterir.Bu arada Alayına isyan Ölümüne GöztepekskxbakiRe yazdı:bak iyi dinLe az sonRa ossurcam sese kuLak veR