Şerruh şimdi tam anlamıyla başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtladı benceSeRRuh yazdı:Tebrik ederim![]()
ATARA ATAR, GİDERE GİDER YOZGAT ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER !
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: ATARA ATAR, GİDERE GİDER YOZGAT ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER !

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun hep yanındayım iyi günündede kötü günündede ama oyunu bırakma bence sen lazımsın bu oyuna senin gibi insanları güvenilir kişileri görmek istiyoruz 
ayy ne güzel bizede dua et O kutsal topraklarda
Kâbe yi ilk gördüğündeki söylediğin dua kabul olur derler aklında bulunsun
sağ salim gelmen dileğimle (:
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
Gri saç rengi yapSoLo yazdı:Charıma tip bulamıyorum![]()
Melodrama yazdı:Seni merana geldiğimden beri tanıyorum 0'dan kendini bu günlere getirdin istikrarlısınoyunu bırakman beni üzdü daha bana zırh düşürüp Gaffar'ı kesecektik
Hayatında başarılar arada gel
![]()
Teşekkür ederim muratSeRRuh yazdı:Tebrik ederim![]()
+1Canceazi yazdı:Şerruh şimdi tam anlamıyla başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtladı benceSeRRuh yazdı:Tebrik ederim![]()
Keremxucar yazdı:Kardeşim hayırlı uğurlu olsun hep yanındayım iyi günündede kötü günündede ama oyunu bırakma bence sen lazımsın bu oyuna senin gibi insanları güvenilir kişileri görmek istiyoruz
Daima kerem
İnşallah bütün herkes için dua edicemdisiceza yazdı:ayy ne güzel bizede dua et O kutsal topraklardaKâbe yi ilk gördüğündeki söylediğin dua kabul olur derler aklında bulunsun
sağ salim gelmen dileğimle (:

( ByAttack )( THexNeFes )( SHooT )
> ! EMiN ! <[/center]
kabul edilmeyen dua yokmuş
sadece hakkımızda Hayırli olmayan dualarimiz kabul edilmiyormuş öyle duymuştum
ama sen yinede öyle dua etme bence bunun kızgınlık anında söylenen bedduasi da var 
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
haklısın kısmet artıkdisiceza yazdı:kabul edilmeyen dua yokmuşsadece hakkımızda Hayırli olmayan dualarimiz kabul edilmiyormuş öyle duymuştum
ama sen yinede öyle dua etme bence bunun kızgınlık anında söylenen bedduasi da var

> ! EMiN ! <[/center]
Emin, şimdi benim charda Kasa erişimi ve +5 yetenek puanı var
Kırmızı saçlı , kırmızı sakallı. Şimdi ben buna Bilge Azat VE Fevzi Cevriye ceket üreteceğim tipten pişman olurum diye üretmedim
Hatta kötü bir anım var. Ecel malzemelerim tamdı sadece 1 kadim eksikti o yüzden char kasıyordum. Kastığım chara üretecektim eceli ama malzemeler diğer chardaydı. Sonra baktım ecel malzemeleri yalan olmuş
Desteğe mesaj attım. Hayırlı Olsun dediler
Öyle
Şimdi bunları neden anlattın dersen şöyle açıklayayım. Ortada yazıyorum bakalım uzun yazınca nasıl gözükecek
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

yozgat çocuğu olabilirsin ama eklemeyi unutmuşsun ayriyetende katıksız o.... çocuğusun hadi eyvallahkoLopere yazdı:İntikam soğuk yenen bir yemektir .
ByAttack ( Emin ) (SHooT) 5*2 ŞeRRuh ( GRaFRoZoN ) ( Murat ) 30 milyonuna .
Bunlarda Eminönü - Tılsım 2 lisinden Vs de kazandığım paraların nimetleri :
Paramız ALLAH A ŞÜKÜR SONUNA KADAR HELALDİR.ÇARŞAMBA GÜNÜ UMREYE GIDIYORUM VE DÖNÜŞTEDE MUHTEMELEN OYUNU BIRAKIYORUM.BIRAKMADAN BÜTÜN HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM.RİCA EDERİM KİMSE KONUYA ARTNİYETLI YORUM YAPMASIN KİM BENİM YERİMDE OLSA BU KONUYU AÇARDI.İTEMLERİMİ ÜRETTİM TEK YENEMEDIGIM ADAMI DEVIRDIM.
HADİ SELAMETLE EMİN GİDER.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
kendi hesabından yazamadın mı ?

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

ehehSoLo yazdı:Emin, şimdi benim charda Kasa erişimi ve +5 yetenek puanı varKırmızı saçlı , kırmızı sakallı. Şimdi ben buna Bilge Azat VE Fevzi Cevriye ceket üreteceğim tipten pişman olurum diye üretmedim
Hatta kötü bir anım var. Ecel malzemelerim tamdı sadece 1 kadim eksikti o yüzden char kasıyordum. Kastığım chara üretecektim eceli ama malzemeler diğer chardaydı. Sonra baktım ecel malzemeleri yalan olmuş
Desteğe mesaj attım. Hayırlı Olsun dediler
Öyle
Şimdi bunları neden anlattın dersen şöyle açıklayayım. Ortada yazıyorum bakalım uzun yazınca nasıl gözükecek
![]()
Canceazi yazdı:kendi hesabından yazamadın mı ?
cevap bıle vermene gerekyoktu can

> ! EMiN ! <[/center]