Bizansx loncası

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
veyselbaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Re: Bizansx loncası

Mesaj gönderen veyselbaba »

SpeedRacer yazdı:
Thedeathteam yazdı:1)Loncamız lodos klanına mensuptur.

2)Loncamızın ana felsefesi arkadaşça, dostça saygı ve sevgi çerçevesinde OYUN oynayarak stres atmaktır, stres küpü olmak değildir.

3)Loncamızda herkes eşittir kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur alınan kararlar ortak kararla alınacaktır.

4)Loncamız yeni açılmıştır üye alımlarına devam etmektedir.

5)Loncamızda yaş sınırı yoktur

6)Loncadaki isimlerimiz Türkçe’dir yabancı bir dilde çar açmak yasaktır.

7)Adı oyun içerisinde hırsızlık, küfür veya kp açlığına bulaşmış olan adaylar kesinlikle loncamıza alınmayacaktır.

8-Loncamızda ortak kasa veya ortak maden kasası olmayacaktır, ama ihtiyacı olan olursa lonca içerisinden karşılanmaya çalışılacaktır.

9)Lonca içi veya lonca dışı küfür kesinlikle yasaktır.

10)Karşı klandan savaşmayana dalmak kesinlikle yasaktır.

11)Loncamıza mensup bir üyeye herhangi bir saygısızlık olursa oyun çerçevesi içinde Bizans loncası olarak cezası verilecektir.

12)Düşük ivdeki arkadaşlarımıza görevlerinde ve de kasmalarında yardım edilecektir, loncamız dayanışma ve yardımlaşma loncası olacaktır.

13)Toplu şekilde tek vücut olarak hareket edilecektir,savaşlar item kasma vs…

14)Haftada bir gün lonca üyelerinin kararı ile en müsait zamanda toplantı olacaktır, toplantının günü saati form aracılığı ile bildirilecektir.
sen hatayı başta veriyorsun :D :D :D bizde lodoslara ölüm vardır xD

Lodoslara ölüm var derken :?:
Er meydanlarında dakikalarca arz gelecek diye bekleyen taraf lodos klanı dikkatini çekerim ayrıca artık aramızda arzların nesli tükende bi kaçını ellemesekmi diye espiriler yapıyoruz sen neyden bahsediyosun yaw lodolara ölüm varmış Sancak sunucusundasın sunucunu kontrol et ;) ;) ;) :D :D
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
Kullanıcı avatarı
gaox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen gaox »

olcaytoo yazdı:İsmi bozuk bi kere bizans ne kardeşim Osmanlı koy Hun koy Göktürk koy Selçuklu koy neden zamanında müslümanlara zulüm etmiş bi devletin ismini koyuyorsunuz Türk gençliğine yakışmayacak şeyler bunlar gerçekten çok yazık...

olcay her ne kadarda sevmesem bu cevabına %100 katılıyorum atatürk ü sevdiğin loncanın adından ve imzandan belli yani bu lonca atatürkten çok uzak bir lonca olacağa benziyor her ne kadar düşmanda olsak ortak yönümüz Mustafa Kemal Atatürk tür
Gaoxinqi Lonesorcerer
Resim
Crvenazvezda Rhxstrong
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen olcaytoo »

gaox yazdı:
olcaytoo yazdı:İsmi bozuk bi kere bizans ne kardeşim Osmanlı koy Hun koy Göktürk koy Selçuklu koy neden zamanında müslümanlara zulüm etmiş bi devletin ismini koyuyorsunuz Türk gençliğine yakışmayacak şeyler bunlar gerçekten çok yazık...

olcay her ne kadarda sevmesem bu cevabına %100 katılıyorum atatürk ü sevdiğin loncanın adından ve imzandan belli yani bu lonca atatürkten çok uzak bir lonca olacağa benziyor her ne kadar düşmanda olsak ortak yönümüz Mustafa Kemal Atatürk tür
Atatürk sevdalısıyız bu konu bir hakikat ama şunu söleyim adam olanla hiç bir zaman düşmanlık gütmem hangi Gao sun onuda bilmiyorum ama bu böyle
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
gaox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen gaox »

olcaytoo yazdı:
gaox yazdı:

Atatürk sevdalısıyız bu konu bir hakikat ama şunu söleyim adam olanla hiç bir zaman düşmanlık gütmem hangi Gao sun onuda bilmiyorum ama bu böyle

Gaoxinqi hangi gao olcam ayrıca menekşe elmas 2 m dedin beğenmedim bunun adamlıkla alakası olduğunu bilmiyordum?
Gaoxinqi Lonesorcerer
Resim
Crvenazvezda Rhxstrong
Kullanıcı avatarı
Thedeathteam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thedeathteam »

lonca birlik beraberlikle olur biz bizansı lafın gelişi açtık
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Garbajosa »

Thedeathteam yazdı:lonca birlik beraberlikle olur biz bizansı lafın gelişi açtık
Bence o laf hic gelmesin gidişi herkesin hayrına olacaktir. ;)
Kullanıcı avatarı
byemrahkeskinnn
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen byemrahkeskinnn »

Chanom da Lonca actıysa ben Bu oyunu bırakıom qq Lonca ıısıde Levıs gıbı ayaga dustu zuhaha

SıLverfox Class
SiLverFox CLass
Kullanıcı avatarı
xllhayaletllx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xllhayaletllx »

desneize para kaynakları geLİYOR :d açıLsın bırakın:)
HaYaLeT BaTaN GünEş..

“Genel Sohbet” sayfasına dön