Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Kodadıxzeferan ve KoDaDıxHoRoZoGLu bebeleri anca klandan iftira atmayı bilirsiniz buyrun size BANLANMA sebebim.
Birdaha iftira atarken 2 kez düşünün
Günde 100 kişi karakterini satıyor fakat sen mi 999 gün yiyorsun. İKV yönetimi adaletli değil millet plussuz, akçesiz karakteri aktarılıyor 1yıllık oyuncu oda hemen iade ediliyor ben 3 yıllık oyuncuyum karakterim aktarılıyor pluslu + akçeli fakat daha bana iade edilmedi yazık çok yazık. Seninle aynı olayda benim arkadaşım 3 gün susturma yedi hemde 2 3 kere.
Kodadıxzeferan ve KoDaDıxHoRoZoGLu bebeleri anca klandan iftira atmayı bilirsiniz buyrun size BANLANMA sebebim.
Birdaha iftira atarken 2 kez düşünün
Günde 100 kişi karakterini satıyor fakat sen mi 999 gün yiyorsun. İKV yönetimi adaletli değil millet plussuz, akçesiz karakteri aktarılıyor 1yıllık oyuncu oda hemen iade ediliyor ben 3 yıllık oyuncuyum karakterim aktarılıyor pluslu + akçeli fakat daha bana iade edilmedi yazık çok yazık. Seninle aynı olayda benim arkadaşım 3 gün susturma yedi hemde 2 3 kere.
İlk önce herkese iyi günler diliyorum,
Yönetim bu tür yöntemlerle aklı sıra bizi cezalandırdığını düşünüyor.
Fakat şunu aklına getirmiyor: " Banlanan oyuncuların çoğu bir daha geri dönmüyor ve gün geçtikçe banlanma sayıları artıyor. Oyuncuların çoğu banlanınca bu oyunu kim oynayacak ? "
Beni ne yönetimin kendi kafasına göre ceza vermesi ne de 3 5 karakterin banlanması yıldırabilir. 3 giderse 5 yaparız 5 gıderse 10 yaparız. Ama söylediğim gibi her zaman KAYBEDEN ONLAR OLUR . <