BOLE YONETIMDEN BOLE HAREKETLER BEKLENIR
- Xcolderx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
BOLE YONETIMDEN BOLE HAREKETLER BEKLENIR
Bugun emınonu sunucusunda saat 21:00 da duzenlenen olum oyunu oncesı butun hazırlıklarımı yaparken Farabı solucan Eldıvenımın cantamdan kayboldugunu fark ettım daha sonra Gbm makınsasında yeteneklerımı ıksır vb ıhtıyaclarımı karsıladıktan sonra olum oyununa gırdım ve hersey gayet guzel ılerlıyordu ve anıden oyundan dusmem netıcesınde tabıkı o kadar ıksır vb seyler bosa gıttı bunu yonetıme bıldırmek ıcın klandan bazı laflar sarf ettım ardından bır gozlemcı yonetıcının benı 3 gun susturdugunu ogrendım Netıcede Olum oyunu ıcın yaptıgım hazırlıkları bıraktım 3 gunde susturuldum tek sucum olum oyunu sırasında gelen baglantınız kesıldı hata kodu 183 olması Ayrıca Emınonu sunucusundakı olum oyunu vb etkınlıklerde Etkınlik Stayaway ı ıstemiyoruz daha oncekı sıkayetlerınde degerlendırılıp konunun altına acıklama beklıyorum
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: BOLE YONETIMDEN BOLE HAREKETLER BEKLENIR
etkinlik karakterlerinin çoğu iyi gözlemcilik yapamıyor zaten kaçanı değilde kovalayanı attıklarını biliyorum(ben mesela) 
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Eleştiri hakkımızı alıyorlar elimizden 3 gün susturmayla ölmeyiz bombardımana devam 
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

- Kaptanxmuro
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rotasızlar
Valla ne diyim bütün emeklern boşuna gitmiş .s
KaptanxCusto
Kaptanxcusto
CUSTO
Kaptanxcusto
CUSTO
Etkinlik ile ilgili yorum ve sorunlarınızı buradan paylaşabilirsiniz iyi eğlenceler: Etkinlik yorumları