sunucunun tarihi olacağız !
-
BlackCircle
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
sunucunun tarihi olacağız !
merhaba , benim adım ufuk. arkadaşlarım bana naci diyor. 2,5 senedir istanbul kıyamet vakti oynuyorum ve çok iyi çok değerli arkadaşlıklar edindim. bunlardan örnek olarak, joeyjordison hasan - sarıoqlu özdemir - adsa mehmet - italiano barkın - xDxDxD ali- fakat bunlardan biri olan ali beni sattı. olsun sağlık olsun. ben oyunu bıraktım. ve asla geri dönmemek üzere yemin ettim. bakarsınız olur ki istanbul kıyamet vakti 10 15 sene sonra hala oynanır olur ve çok değişiklikler ile meydana gelir. sancak sunucusunda bir iz bırakalım. 10 - 15 sene sonra bizi ''sancağın eski adamları'' diye ansınlar. şimdi benimle olanlar lütfen hergün bu konuyu güncel tutsun. ve herkes cevap olarak aşağıya '' ESKİLER UNUTULMAZ'' yazsın :idea: :idea:
in ur poops
Re: sunucunun tarihi olacağız !
eskilere inat şifren 159251 gir kardesım telden ara knsuruzBlackCircle yazdı:merhaba , benim adım ufuk. arkadaşlarım bana naci diyor. 2,5 senedir istanbul kıyamet vakti oynuyorum ve çok iyi çok değerli arkadaşlıklar edindim. bunlardan örnek olarak, joeyjordison hasan - sarıoqlu özdemir - adsa mehmet - italiano barkın - xDxDxD ali- fakat bunlardan biri olan ali beni sattı. olsun sağlık olsun. ben oyunu bıraktım. ve asla geri dönmemek üzere yemin ettim. bakarsınız olur ki istanbul kıyamet vakti 10 15 sene sonra hala oynanır olur ve çok değişiklikler ile meydana gelir. sancak sunucusunda bir iz bırakalım. 10 - 15 sene sonra bizi ''sancağın eski adamları'' diye ansınlar. şimdi benimle olanlar lütfen hergün bu konuyu güncel tutsun. ve herkes cevap olarak aşağıya '' ESKİLER UNUTULMAZ'' yazsın :idea: :idea:
xDxDxD !
NE BAKIYON LAN DEĞİŞİKKKKKKKKKKKKKKKK xD
NE BAKIYON LAN DEĞİŞİKKKKKKKKKKKKKKKK xD