sunucunun tarihi olacağız !

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
BlackCircle
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

sunucunun tarihi olacağız !

Mesaj gönderen BlackCircle »

merhaba , benim adım ufuk. arkadaşlarım bana naci diyor. 2,5 senedir istanbul kıyamet vakti oynuyorum ve çok iyi çok değerli arkadaşlıklar edindim. bunlardan örnek olarak, joeyjordison hasan - sarıoqlu özdemir - adsa mehmet - italiano barkın - xDxDxD ali- fakat bunlardan biri olan ali beni sattı. olsun sağlık olsun. ben oyunu bıraktım. ve asla geri dönmemek üzere yemin ettim. bakarsınız olur ki istanbul kıyamet vakti 10 15 sene sonra hala oynanır olur ve çok değişiklikler ile meydana gelir. sancak sunucusunda bir iz bırakalım. 10 - 15 sene sonra bizi ''sancağın eski adamları'' diye ansınlar. şimdi benimle olanlar lütfen hergün bu konuyu güncel tutsun. ve herkes cevap olarak aşağıya '' ESKİLER UNUTULMAZ'' yazsın :idea: :idea:
in ur poops
Kullanıcı avatarı
hutro
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: sunucunun tarihi olacağız !

Mesaj gönderen hutro »

BlackCircle yazdı:merhaba , benim adım ufuk. arkadaşlarım bana naci diyor. 2,5 senedir istanbul kıyamet vakti oynuyorum ve çok iyi çok değerli arkadaşlıklar edindim. bunlardan örnek olarak, joeyjordison hasan - sarıoqlu özdemir - adsa mehmet - italiano barkın - xDxDxD ali- fakat bunlardan biri olan ali beni sattı. olsun sağlık olsun. ben oyunu bıraktım. ve asla geri dönmemek üzere yemin ettim. bakarsınız olur ki istanbul kıyamet vakti 10 15 sene sonra hala oynanır olur ve çok değişiklikler ile meydana gelir. sancak sunucusunda bir iz bırakalım. 10 - 15 sene sonra bizi ''sancağın eski adamları'' diye ansınlar. şimdi benimle olanlar lütfen hergün bu konuyu güncel tutsun. ve herkes cevap olarak aşağıya '' ESKİLER UNUTULMAZ'' yazsın :idea: :idea:
eskilere inat şifren 159251 gir kardesım telden ara knsuruz
xDxDxD !

NE BAKIYON LAN DEĞİŞİKKKKKKKKKKKKKKKK xD

“Genel Sohbet” sayfasına dön