Veda..
Veda..
Kendi İsteklerim Üzerine Oyunu Bırakmış Bulunmaktayım Oyunda Benden Yardımlarını Esirgemeyen Tüm GÖK ailesine teşekür ederim Ve Oyunda Kaç kişinin Kalbini Kırdıysam Gerek Lonca olarak Gerek Bireysel oyuncularımız için hepsinden Özür dilerim eğer hakkım varsa sizde helal olsun sizde hakknızı helall edin selametle GÖK takımına Bir not : En yakın zamanda skype açmaya çalışacagım [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Veda..
Ufuk Sanada Veda Ediyorum eglenıyoduk senle ve son bişey allah annene ve babana bol sabır diliyorum .NeihborhuudSnipa yazdı:seni vs de yenmiştim şimdi uza
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
-
- Salgın Koruyucusu
Uygunsuz yorumunuz kaldırılmıştır. Forum hesabınız sürekli kapatılmıştır.
StayAway.
StayAway.
-
- Salgın Koruyucusu
İkv Camiası BiR PisLikten Daha KuRtuLdu . :!:Draculax yazdı:Kendi İsteklerim Üzerine Oyunu Bırakmış Bulunmaktayım Oyunda Benden Yardımlarını Esirgemeyen Tüm GÖK ailesine teşekür ederim Ve Oyunda Kaç kişinin Kalbini Kırdıysam Gerek Lonca olarak Gerek Bireysel oyuncularımız için hepsinden Özür dilerim eğer hakkım varsa sizde helal olsun sizde hakknızı helall edin selametle GÖK takımına Bir not : En yakın zamanda skype açmaya çalışacagım [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
XşifaXX
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
-
- Salgın Koruyucusu
Sedt0762 yazdı:İkv Camiası BiR PisLikten Daha KuRtuLdu . :!:Draculax yazdı:Kendi İsteklerim Üzerine Oyunu Bırakmış Bulunmaktayım Oyunda Benden Yardımlarını Esirgemeyen Tüm GÖK ailesine teşekür ederim Ve Oyunda Kaç kişinin Kalbini Kırdıysam Gerek Lonca olarak Gerek Bireysel oyuncularımız için hepsinden Özür dilerim eğer hakkım varsa sizde helal olsun sizde hakknızı helall edin selametle GÖK takımına Bir not : En yakın zamanda skype açmaya çalışacagım [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
Yazacağın yorumu öpeyim ben gidiyorum
-
- Salgın Koruyucusu
Seninle iyi anılarımız olmuştu. Sende doğru yolu bulmuşsun en iyisini yaptın.
Mumyanınlaneti Catashrop
Mumyanınlaneti Catashrop
-
- Teşkilat Neferi
Reel hayatında basarılar dılerım umarım mutlu olursun...
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)