Sebepsiz Blok Yönetim İçeri !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
coldeath45
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Sebepsiz Blok Yönetim İçeri !!

Mesaj gönderen coldeath45 »

Desteğe mesaj atıyoruz 1 aydır cevap yok. Foruma konu açıyoruz kalıplaşmış klasik metinleri kopyala yapıştır yapıp birdaha bakmıyorsunuz.Biz bu oyun için paramızı döktük vaktimizi harcadık gelip durduk yere hesabımızı bloklayın diyemi.Foruma kaçıncı konuyu açıyorum hala burdan destek veremeyiz diyolar ee kardeşim nerden verceniz. desteğe mail attık 100 lerce cevap yok altı üstü bi kayıtlara bakıp hatalı blok cezasını kaldırcanız bu kadarmı zor. İKV ilk çıktığı zamanlar oyuna ilgi çekebilmek için bedava kampanyalı plus paketler dağıtıyordunuz o zaman oyuncular kıymetliydi hepsiyle özel ilginiz alakanız vardı arayı sıkı tutuyodunuz neden çünkü oyuncu çekip cebinizi doldurmak için dimi.Şimdi noldu oyun oynayan sayısı çok nede olsa artık sırtımız yere gelmez biz bu oyuncuları tınlamasakta olur dimi ister bloklarız ister açarız dimi biri çıkıp yalan desin hadi.Biz bir grup olarak oynuyoruz oyunu ve o grubumuzun kasa çarıydı o hesaptaki çarlar açılmadığı takdirde sancak sunucusunda 50 kadar oyuncuyu kaybediceksiniz ve oyuna başlarken arkadaşlarımızı oyuna başlattık şimdi tam tersi şekilde oyunu bıraktırıcaz buna emin olabilirsiniz hakkımız helal etmiyoruz bi şekilde çıkıcak bu ahlar sizden ramazan mübarek gün bu kadar ah alın bakalım üstünüze.
TheCoLdeAth [(^)Kıyamet Asa] [(^)Transformatör Asa]

CoLdeAth [(^) Mevlana Asa]

JesTeR [(^) Bıçak Sırtı Kılıç] [(^) Taşkanat Balta]
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Re: Sebepsiz Blok Yönetim İçeri !!

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Benimde full mor şifacıma ban attılar hemde nedeni belli değil ve gereksiz hala cevap vermiyorlar o kadar emek para hak boşuna gitti.Diyecek söz yok.
Kullanıcı avatarı
coldeath45
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Re: Sebepsiz Blok Yönetim İçeri !!

Mesaj gönderen coldeath45 »

ya kardeş biyere kadar tmam diyosun yoğunlardır diyosun ama 35 gün oldu insaf ama ya full ashap full ejder ne demek ya 400 bin şanları vardı aynı hesaptaydı. o kadar yükseltiyosun yardımcı alıyosun onları üretmek için vakit harcıyosun oyunda maden başında sabahladığın geceler bunları düşündükçe kafayı yicek gibi oluyor insan insaf artık hemde hiç bir suçum yokken blokladılar halada cevap yok ne yapıcam bilmiyorum :(
TheCoLdeAth [(^)Kıyamet Asa] [(^)Transformatör Asa]

CoLdeAth [(^) Mevlana Asa]

JesTeR [(^) Bıçak Sırtı Kılıç] [(^) Taşkanat Balta]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön